Nyheter | Quick Office
en
Menu

NYHETER

Fasad med flagga QO Image

Quick Office Stockholm City Drottninggatan

Quick Office öppnade i juli upp ett moderncoworkingspace i en unik och fantastik lokal på Drottninggatan 86. Kontoret ligger på en av Stockholms mest välkända gata i hörnan Drottninggatan / Olof Palmes gata. Kontoret är i sekelskiftesmiljö och inrymmer vackra kontorsrum med högt till tak, stuckaturer och tom kakelugnar i vissa rum, mötesrum och coworkingytor. Kontoret är på 500 kvm har ytskiktsrenoverats och iordningsställts för att passa det moderna företagets behov av flexibla kontorslösningar.  

Efterfrågan på coworking ökar enormt då många företagare söker mer flexibilitet i sina hyresavtal. Som aktör på denna marknad ser vi behovet av olika typer av kontorslokaler. Alla vill inte sitta tillsammans med andra företag i stora öppna kontorslandskap. Vi möter en stor målgrupp som letar efter ”eget kontor” eller ”private office”. Här på Drottninggatan erbjuder vi ett coworking space för den som söker representativa miljöer med möjligheten att kombinera kontorsrum/private office med arbetsplatser/coworking i öppna ytor och närheten till Centralstation med alla tänkbara kommunikationer”, säger Niklas Lénart VD och grundare till Quick Office kedjan som vidare säger ”miljön är unik och känslan när man kliver in här är som på ett boutique-hotell dvs hög kvalité, unika rum och familjärt. Jag är mycket stolt över denna etablering”. 

Quick Office Stockholm City Drottninggatan

Eden entre Eden terrass

Quick Office Eden Hyllie

Eden by Kungsleden, ett kontorshus på Hyllie Boulevard i Malmö ett projektet omfattar cirka 8 000 kvm kontor. Quick Office kommer att bli den största hyresgästen och hyr 3148 kvm. Quick Office kommer att etablera bland kontorsrum, coworking-ytor, konferensrum, restaurang, café, reception och närservice i byggnaden. Byggstart är i september 2019 och planerad inflyttning sker till våren 2021.

Eden är Kungsledens första nybyggnad av kontor och kommer att erbjuda hög servicenivå, moderna digitala lösningar och innovativa, naturinspirerade gemensamma ytor. Intresset från företag att etablera sig i Eden är stort.  ”Eden är inget vanligt kontorshus. Målet är att sätta människan i centrum och skapa en variation av välplanerade miljöer, smarta digitala lösningar och förstklassig service som i symbios med Edens hyresgäster ska ge liv åt både produktivitet och välbefinnande”, säger Ulrica Sjöswärd, regionchef på Kungsleden.

Fastigheten kommer att certifieras enligt Well Building och få epitetet Symbiotic Building som är Kungsledens eget varumärkesregistrerade koncept med de fyra hörnstenarna hälsa, service, teknik och natur. The Well Building Standard är en internationell byggstandard med fokus på välbefinnande i arbetslivet. Well utgår från aspekter som påverkar hälsan, så som luft, ljus, vatten, ljud, kost, motion, välbefinnande, material, komfort och social gemenskap.

Niklas Lénart, Quick Offices grundare och vd, kommenterar det nytecknade hyresavtalet”Vi har sedan tidigare ett mycket bra samarbete med Kungsleden och ser fram emot att vara en del i utvecklingen av Symbiotic Building-konceptet. Service, trivsel, arbetsro och en effektiv vardag med människa och välmående i centrum är grundpelare i vårt koncept.

Om Symbiotic Building
Kungsledens koncept Symbiotic Building kan implementeras i både nybyggda och befintliga hus och innebär att aspekter inom fyra områden ska uppfyllas:

Eden by Kungsleden, läs mer på: www.edenihyllie.se