Köpsvängen 10

Oslagbara kommunikationer och Brommas snyggaste kontorsfastighet. Få en nystart och flytta kontoret till Hangar 5.

Local Description

Kontorsrum för 15 personer
KONTORSRUM-PRIVATE OFFICE
Fullt möblerat kontorsrum för 15 personer. Höj-och sänkbara skrivbord, kontorsstolar och förvaring.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, mötesrum, telefonrum, kaffe/te, wifi, utskrifter och mycket mer. Allt ingår i vår Servicekoncept så att du kan koncentrera dig på din verksamhet och dina medarbetare.

FLEXIBILITET & FRIHET
Hos oss sitter du inte fast i hyreskontrakt med lång bindningstid. Vi har korta uppsägningstider och du kan alltid växla upp eller ner i antal arbetsplatser.

QUICK OFFICE ANYWHERE – ARBETA DÄR DU VILL
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår i medlemskapet att du kan ha din arbetsplats i flexmiljö/open space på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Hon tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Här erbjuder vi en modern mötes-och konferensavdelning med mötesrum för 2 upp till 60 personer. Behagliga och inspirerande mötesrum med rätt ljus, ljud och ventilation.
Rummen kan möbleras i styrelse-, skol- eller biosittning och kommer att vara fullt utrustade för den nya tidens möten.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Property Description

Kommunikationer

Med Sverige och Stockholm runt hörnet!
Oavsett om man färdas med flyg, pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller cykel ligger Hangar 5 nära. Tvärbanans nya station ligger precis utanför byggnaden. Goda bussförbindelser och ett stort garage i huset med fri parkering i 2 tim. På utomhusparkeringen är det 3 tim fri parkering.

Service

Servicen vid Hangar 5 är optimal. I huset finns ICA Maxi med apotek, en populär lunchrestaurang, SATS och i samma kvarter finns ett hotell. Hela butiksutbudet i Bromma Blocks finns alldeles mitt emot. Med ca 80 butiker, 16 restauranger, kaféer och det mesta du behöver ett stenkast bort ger Hangar 5 dig samma service som i City.

Book a viewing

Explore our facilities and potentially discover your future office.

Book a viewing

Contact Us

Your name(Required)
LokaltypKontor
Storlek55m2
GatuadressKöpsvängen 10
OrtBromma
HissHiss finns
Byggår (renoveringsår)2021
Lokalnummer23178 large (kopia)
Våningsplan av 0
TillträdeEnligt överenskommelse

Contact

Therése Rosén

Uthyrare

0707-87 76 73

therese@quickoffice.se

Address
Köpsvängen 10 168 67 Bromma

Telephone

Email
info@quickoffice.se