Workspace

En smart lösning för det moderna kontorslivet

Ett workspace är den nya flexibla kontorslösningen där kan du välja mellan flera olika typer av rum utifrån vad du och ditt företag har för behov. Vi på Quick Office har 12 olika workspace i Stockholm, Malmö och Fuengirola där du kan hyra privata kontorsrum, mötesrum och coworkingytor. Hos oss sitter små och stora bolag som trivs med de flexibla bokningsmöjligheterna, den personliga servicen och mötena med andra medlemmar.


Vi tar hand om allt

Idén med att du sitter och arbetar på någon av våra adresser är att du bara ska behöva tänka på jobbet. Allt det praktiska tar vi hand om, som avtal, möblering och material. Vi ser till och med till att du träffar intressanta människor om du är sugen på det. Nätverksträffar, events och återkommande frukostar finns för att du ska få chansen att inspireras eller kanske till och med hitta nya affärsmöjligheter med andra medlemmar.

3 städer – 12 unika workspace

Som hyresgäst hos oss blir du automatiskt medlem och kan boka plats eller mötesrum på alla våra olika workspace.  

Stockholm

Vi har 9 olika workspace utspridda i hela Storstockholm. Alla med utmärkta kommunikationer och bra möjligheter för dig att arbeta effektivt och bekvämt.

Malmö

Västra Hamnen och Eden Hyllie finns två toppmoderna workspace med närhet till både centrala Malmö, Kastrups flygplats och vågorna i Öresund.

Fuengriola

Arbeta i svalkande och nyrenoverade lokaler och ta lunchen eller eftermiddagskaffet i den spanska solen.