Coworking

Kontakta oss

För dig som vill känna friheten

Coworking är idén om det nya moderna kontorslivet där du tillsammans med andra delar på det stora och det lilla. Det handlar inte bara om platsen du sitter på med din dator utan också kostnader, material och erfarenheter.
 
I våra coworkingytor delar du utrymme med andra personer som också vill ha ett fritt och flexibelt kontor. Många som väljer att arbeta här är på genomresa eller gillar bara att variera sin arbetsmiljö för att få inspiration.
 
Gemensamt för många som arbetar så är att de trivs med lite rörelse omkring sig och att de är sociala personer som gärna utbyter tankar och idéer med nya människor över en kaffe. Men för dig som vill arbeta ostört är det självklart inget hinder. Det är upp till var och en.

Vi erbjuder flera Coworking Spaces i Stockholm, belägna på olika platser runt om i staden. För dig som söker liknande flexibilitet i södra Sverige, erbjuder vi även möjligheten att hyra Coworking Spaces i Malmö.


Låt oss sköta det praktiska

Arbetar du i våra coworkingytor ser vi till att allt det praktiska fungerar, från uppkoppling till att du kommer in och ut i våra lokaler. Det enda du behöver göra är att bestämma dig för vilket sätt som passar dig att ta del av gemenskapen med våra andra medlemmar. I anslutning finns det alltid en bemannad reception med en kontorsvärd som kan hjälpa till om frågor uppstår.

Välj den bästa lösningen för dig

Private Desk | Gör en plats till din
Du kan välja att sitta vid ett och samma skrivbord i våra coworkingytor. Det ger dig möjlighet att lämna kvar saker du behöver för ditt arbete, exempelvis en skärm eller annat material. Priserna varierar mellan våra anläggningar.
 
Coworking Flex | Ny plats varje dag
För dig som hellre sitter där det finns plats, vid ett skrivbord eller i loungen finns Flex. Där sitter du så länge du behöver men när arbetet är slut ska platsen vara precis så tom som när du kom. Priserna varierar mellan våra anläggningar.