Workspace Fuengirola

Kontakta oss

Arbeta på vårt workspace i Fuengirola

Mitt på den spanska solkusten med utmärkta möjligheter till både arbete och avkopplande fritid hittar du vårt enda workspace utanför Sverige. I spanska Fuengirola kan du njuta av havet, solen och värmen, samtidigt som du fångar arbetsdagen på bästa sätt i våra bekväma lokaler. Boka en kontorsplats, kalla till möte eller varför inte registrera en företagsadress hos oss om du planerar att stanna i solen.

Vårt utbud

Coworking spaces i moderna lokaler

I våra coworking flex-ytor delar du arbetsplats med andra företagare och utnyttjar gemensamma lokaler och utrustning, när du behöver dem. Att hyra coworking flex innebär att du får en låg kostnad jämfört med att hyra fasta arbetsplatser i kontorsrum till alla medarbetare. Det ger dig mer flexibilitet och frihet, och du betalar bara för det du behöver.

Mötesrum från 1 timme och uppåt

På Quick Office i Fuengirola kan du boka mötesrum i fräscha och moderna lokaler. Här finns två olika mötesrum med plats för upp till 10 personer.

I anslutning till mötesrummen finns möjligheter för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.

Välkommen till Quick Office för att boka mötes- och konferensrum i Fuengirola!
Kontakta Fredrik Carlqvist för bokning av mötesrum, på +46 725 73 68 00 eller maila fuengirola@quickoffice.se

Kontakta oss

Adress
Calle Romeria Del Rocio no 6

Postadress
296 40 Fuengirola
Spanien
 
Uthyrare

Fredrik Carlqvist
+46 725 76 38 00
fuengirola@quickoffice.se