Mötesrum & konferens

Rum för lyckade möten

På Quick Office har vi mötesrum i en mängd olika storlekar som passar för det enskilda mötet mellan fyra ögon såväl som för den stora konferensen för 80 personer. Utbildningar, styrelsemöten eller kundmöten, du väljer innehållet så ser vi till att allt det praktiska fungerar utan krångel. Det innebär såklart att rummen har den teknik och utrustning som krävs för ett modernt möte men också att du kan beställa mat och dryck som en del av ditt event.

Ta den tid du behöver

Hur lång tid du behöver för att ta ditt möte i mål är upp till dig. Minst en timme behöver du i alla fall boka ett rum hos oss, sedan kan det vara hur långt du vill. Boka gör du enkelt här på hemsidan men du är också välkommen att kontakta våra kontorsvärdar på telefon för att hitta rätt rum för dig och ditt möte.

Se och boka mötesrum

Sätt ihop en konferens

För dig som behöver planera en konferens och vill bygga ihop en större paketlösning där mötesrum, mat och dryck och andra inslag ingår har vi ett antal konferensanläggningar. Här kan du i samarbete med kontorsvärdarna på respektive anläggning diskutera vad som passar dig och ditt sällskap bäst.

Quick Office Bromma blocks

Flygplats, hotell och konferensrum på en och samma plats.

Quick Office Danderyd

Smart och prisvärd lösning med stor kapacitet.

Quick Office Mall of Scandinavia

Oslagbart läge mitt i Mall of Scandinavia med möjligheter till showroom.

Quick Office Hyllie Eden

Unik upplevelse i toppmodern fastighet.

Quick Office Östermalm

Intim sekelskiftesvåning mitt på Östermalm.