Om Quick Office

Flexibla kontorslösningar

Quick Office erbjuder kontorslösningar för små och medelstora företag. Vi har kontorsrum, mötesrum och coworkingytor för uthyrning och finns på 12 platser i Stockholm, Malmö och Fuengirola. Hos oss kan du även registrera en företagsadress.
 
Oavsett på vilken av våra anläggningar du sitter vill vi att du som kund alltid ska känna dig välkommen och ha möjligheten att få ut så mycket som möjligt av din arbetsdag. 
 
Därför erbjuder vi personlig service, flexibla bokningsmöjligheter och inspirerande miljöer och intressanta möten med andra medlemmar. Det har varit vårt recept ända sedan vi öppnade våra första kontor för över 20 år sedan.

Kort historik och viktiga årtal

1999

Verksamheten startade 1999 med 20 kontorsrum i Hammarby Sjöstad.

2002

startade vi Kista kontorshotellet och då i samarbete med Kista Science City. Behovet var stort för ett ”innovationscentrum” och Kistakontoret fylldes i snabb takt med företag.

2003

tog vi över Danderyds Kontorshotell med sina ca 50 färdiga kontorsrum och Västberga Kontorshotell med 12 färdiga kontorsrum.

2005/2006

startades Quick Office kontorshotell på Lidingö. Genom etableringen på Lidingö blev Quick Office därmed den största kontorshotellkedjan i Sverige med färdiga kontorsrum från norr till söder.

2007

etablerade vi det 6:e kontorshotell och då i Älvsjö, granne med Stockholmsmässan.

2010

övergick Quick Office att drivas som ett franchisekoncept och Quick Office Franchise Sweden AB bildades som blev franchisegivare. Detta resulterade i att externa franchisetagare kunde starta upp nya kontorshotell och driva under Quick Office flagg och dra stora fördelar i sin drift av kontorshotellet.

2011 & 2012

2011 öppnade Quick Office kontorshotell i Bromma och
2012 öppnade Quick Office ytterligare ett kontorshotell i Frösunda invid nya Arenastaden.

2013

öppnade Quick Office Kista upp dörrarna till det nya kontorshotellet i Kista. Under året etablerade sig Quick Office med ytterligare en enhet – Quick Office Globen.

2014

tog Quick Office över Kontorshotellet Vasagatan 36 och kedjan finns nu med ett kontor på en av Stockholms absolut mest centrala adresser invid Centralen.

2016

inleder Quick Office partnerskap med Selected Office genom ett delägarskap och kan erbjuda hyresgästerna ett kontorshotell i sekelskiftesmiljö på Östermalm i Stockholm.

2017

öppnas det första kontorshotellet utanför Stockholm. I expansiva Malmö Västra Hamnen öppnar nu ett totalrenoverat kontor upp. I det gamla ”Comviq-huset” i Mälarhöjden/Bredäng öppnar i september Quick Office upp ytterligare en enhet i en fastighet som numera heter Sthlm Sydväst.

2018

öppnade vi upp i Sveriges största galleria – Mall of Scandinavia! Detta kontorshotell är det första vi öppnar som har ett riktigt butiksläge.

2019

flyttade vi City-kontoret från Vasagatan till Drottninggatan 86 – ett modernt kontor i sekelskiftesmiljö.

2020

påbörjades bygget av två nya enheter. En Well- Certifierad fastighet i Hyllie, straxt utanför Malmö, som byggdes av Kungsleden (numera Castellum) och en fastighet i Bromma Block men NCC som byggherre. 2021 och vi och våra hyresgäster kunde flytta in i sprillans nya moderna kontorslokaler.

2022

öppnade vi under konceptet ”Homey” i Järna.