Quick office använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta. Läs mer här om du har frågor.

Kundreferenser

Att våra kunder har en positiv upplevelse hos Quick Office är viktigt för oss och vi värdersätter deras synpunkter högt. Olika branscher och företag har olika behov. Här kan du läsa om vad några av våra kunder tycker om oss.

Vi tittade på många kontor innan vi hittade rätt! Det här kontoret andas familjär gästvänlighet, stil och inbjudande känsla. Fantastisk service och representativa lokaler. Vi flyttade in för snart 3 år sedan och trivs fantastiskt bra. Vi har även gjort en flytt inom kontoret och det har varit smidigt och personalen har varit lyhörd för våra nya behov. Vi rekommenderar varmt till andra att hyra kontor här på Quick Office!

MALIN LINDKVIST

INDOOR AFFÄRSUTVECKLING AB

Quick Office var ett perfekt alternativ för oss under en 6-månaders period när vi var mellan kontor. Hög flexibilitet, fräscha lokaler och ett utmärkt läge var det som avgjorde valet. Att det sedan visat sig vara superhjälpsam och trevlig personal och en allmänt trevlig gemenskap med de övriga hyresgästerna har varit en bonus.

Carl-Johan Ernstsson
Co-Founder, DigiProc

DIGITAL PROCUREMENT

Quick Office är som en mötesplats för egenföretagare och entreprenörer som är små till medelstora. Servicenivån är hög med glatt och trevligt bemötande av personalen.

TANIA J. HAGSTRÖM, SUPPLY CHAIN
& ADMINISTRATION MANAGER

MED-EL NORDIC AB

Jag har haft många arbetsplatser och inget slår Quick Office Toppen fräscha lokaler, eminent service av receptionisterna, frukostbuffè och låsbart cykelförråd vilket jag värdesätter mycket.

Karin Caesar
FO/ Administratör, AudioNova

AUDIONOVA

Jag uppskattar att ha ett fungerande kontor, som jag inte behöver underhålla. Allt finns som jag skulle kunna behöva, trevlig omtänksam personal tar hand om mig. Dessutom här i Kista har vi i samma byggnad både ett café och ett gym som ingår i servicen. Jag trivs nu som hyresgäst och skulle jag vara i behov av kontor även i framtiden om jag skulle byta arbetsgivare kommer jag att hyra här i Kista. Nära till allt är även det ett stort plus.’

Hariett Rickan
Enhetschef på Arjeplogs kommun

ARJEPLOGS KOMMUN

Jag trivs utmärkt på Quick Office Mälarhöjden. Lokalerna är ljusa och fina med mycket fin och personlig service från receptionen. Känns familjärt med en trevlig stämning mellan hyresgästerna.’

Mia Starenius,
Ekonomikonsult, Starenius Ekonomikonsult

STARENIUS EKONOMIKONSULT