Quick office använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta. Läs mer här om du har frågor.

Kundreferenser

Att våra kunder har en positiv upplevelse hos Quick Office är viktigt för oss och vi värdersätter deras synpunkter högt. Olika branscher och företag har olika behov. Här kan du läsa om vad några av våra kunder tycker om oss.

Vi valde Quick Office då de erbjuder ett bra läge, det är lätt att ta sig hit och de har fina lokaler. Hos Quick Office kan vi vara flexibla och byta kontorsrum, vilket vi gjort flera gånger. De har verkligen varit behjälpliga och har en kort beslutsväg vilket vi uppskattar väldigt mycket. Det har fungerat fantastiskt bra och vi kan varmt rekommendera Quick Office till andra.

ULRIKA FORSMAN, FACILITY MANAGER

TOYOTA

På Quick Office är det alltid personligt, trevligt och flexibelt. De är lösningsorienterade och servicenivån är mycket hög.

ULRIKA MIKKELSEN, VD

RETAIL STAFFING

Quick Office är den optimala kontorsplatsen för mig som konsult. Fyra väggar, ett skrivbord och en stol, världens mysigaste reception och frukostbuffé varje vecka – vad mer kan man önska sig?

FRIDAH JÖNSSON, PR KONSULT

RIM OCH RESOM MEDIA AB

Quick Office är som en mötesplats för egenföretagare och entreprenörer som är små till medelstora. Servicenivån är hög med glatt och trevligt bemötande av personalen.

TANIA J. HAGSTRÖM, SUPPLY CHAIN
& ADMINISTRATION MANAGER

MED-EL NORDIC AB