Kundreferenser

”Vi tittade på många kontor innan vi hittade rätt! Det här kontoret andas familjär gästvänlighet, stil och inbjudande känsla. Fantastisk service och representativa lokaler. Vi flyttade in för snart 3 år sedan och trivs fantastiskt bra. Vi har även gjort en flytt inom kontoret vilket har varit smidigt och personalen har varit lyhörd för våra nya behov. Vi rekommenderar varmt till andra att hyra kontor här på Quick Office!

Malin Lindkvist

Indoor Affärsutveckling AB

Röster från medlemmar

Att våra medlemmar trivs och kan arbeta som de vill är det absolut viktigaste för oss. Det är därför vi alltid fokuserar på att ge den service varje medlem behöver.

“Quick Office är som en mötesplats för egenföretagare och entreprenörer som är små till medelstora. Servicenivån är hög med glatt och trevligt bemötande av personalen.”

Tania J. Hagström

Tania J. Hagström

Supply chain & administration manager med-el nordic ab

“Jag har haft många arbetsplatser och inget slår Quick Office Toppen fräscha lokaler, eminent service av receptionisterna, frukostbuffè och låsbart cykelförråd vilket jag värdesätter mycket.”

Karin Ceasar

Karin Ceasar

Fo/ administratör, audionova Audionova

”Jag trivs utmärkt på Quick Office Mälarhöjden. Lokalerna är ljusa och fina med mycket fin och personlig service från receptionen. Känns familjärt med en trevlig stämning mellan hyresgästerna.”

Mia Starenius

Mia Starenius

Starenius Ekonomikonsult

”Quick Office var ett perfekt alternativ för oss under en 6-månaders period när vi var mellan kontor. Hög flexibilitet, fräscha lokaler och ett utmärkt läge var det som avgjorde valet. Att det sedan visat sig vara superhjälpsam och trevlig personal och en allmänt trevlig gemenskap med de övriga hyresgästerna har varit en bonus.”

Carl-Johan Ernstsson

Co-Founder, Digiproc
Digital Procurement

”Jag uppskattar att ha ett fungerande kontor, som jag inte behöver underhålla. Allt finns som jag skulle kunna behöva, trevlig omtänksam personal tar hand om mig. Dessutom här i Kista har vi i samma byggnad både ett café och ett gym som ingår i servicen. Jag trivs nu som hyresgäst och skulle jag vara i behov av kontor även i framtiden om jag skulle byta arbetsgivare kommer jag att hyra här i Kista. Nära till allt är även det ett stort plus.”

Hariett Rickan

Enhetschef På Arjeplogs Kommun
Arjeplogs Kommun