Arbeta hos oss | Quick Office
sv
Meny

Arbeta på Quick Office

Quick Office söker personal till Kista kontoret

Quick Office söker semestervikarie som Kontorsvärd på heltid till vårt kontor i Kista v. 33-35 och därefter varje fredag tillsvidare

Att vara Kontorsvärd hos Quick Office innebär att man är ansvarig för den dagliga driften av kontorshotellet. Det är många olika och varierande arbetsuppgifter bl.a. ansvara för receptionen, ta emot och ge service till hyresgäster och besökare, beställa och servera förtäring vid möten, se till att kontorets allmänna utrymmen är snygga och representativa, hantera in- och utflyttning av hyresgäster, visning av kontoret för potentiella kunder, posthantering samt övriga administrativa arbetsuppgifter.

Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som med ett vänligt bemötande ger bästa möjliga service till våra kunder. Det är också viktigt att du är flexibel, stresstålig, noggrann och strukturerad samt trivs att arbeta under eget ansvar. Vi söker dig som har vana från receptionsarbete, har en professionell attityd och ett vänligt bemötande och kan arbeta dessa veckor och därefter varje fredag 8-17 tills vidare. Ytterligare arbetstimmar kan bli aktuellt vid personals frånvaro.

Ansökan
Låter det intressant att arbeta som Kontorsvärd hos Quick Office? Kontakta Helen om du har frågor på telefon 0738-384040, eller maila din ansökan med CV och personligt brev till; helen@quickoffice.se. Intervjuer kommer ske löpande från första veckan i juli.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Web_20161021_QuickOfficeGloben_02web_20161021_quickofficegloben_03

Webb_QuickOfficeDanderyd_20180111_16Webb_QuickOfficeDanderyd_20180111_4

DSC_5403Reception 6