Quick office använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta. Läs mer här om du har frågor.

Arbeta på Quick Office

Just nu har vi nedanstående lediga tjänster.

För spontansökningar skicka in ditt CV till Jessica Martinsson jessica@quickoffice.se

HANDYPERSON –  hantverkare för kontorsmiljöer – halvtid

Vi söker en person som kan hantera och utföra allehanda hantverksarbeten inom kontor såsom vaktmästeriarbeten, målning, viss fastighetsskötsel och enklare snickeriarbeten.
Ytterligare exempel på arbetsuppgifter är hyresgästanpassning av kontorsrum såsom golvläggning, listmontage, uppsättning av armaturer, montera dörr- och fönsterpartier.
I rollen ingår även montering av möbler och inredning, uppmöblering, uppsättning av gardiner, hyllor, tavlor och andra väggfasta material samt även utföra viss transport mellan kontoren.

Vem är du?
Vi tror att du har drivit egen verksamhet eller haft liknade fritt arbete tidigare. Du ska kunna arbeta självständigt och planera uppdragen så att de hinner blir klara inom utsatt tid. Du har en känsla för hur saker ska se ut och har en god kunskap om hur arbetet ska utföras.

Du är flexibel och har känsla för service och inte minst är du pålitlig och allmänt kunnig. Som person är ödmjuk, har ett sympatiskt bemötande och kan arbeta och vara smidig i samma kontorsmiljö där vår kunder har sin arbetsplats.

Tillgång till egen bil och i möjligaste mån ha egna verktyg är ett krav. Ersättning för detta utgår. Timanställning ca 20 timmar per vecka beroende på överenskommelse och yrkesskicklighet.  Arbete utförs på våra olika kontorshotell runt Stockholm.

Välkommen med din ansökan till jessica@quickoffice.se senaste 210831