Medlemskap

Maximera din arbetsdag hos Quick Office

Något av det viktigaste för oss på Quick Office är att du som arbetar på något av våra Workspaces känner att du har förutsättningar att få ut så mycket som möjligt av din arbetsdag. Att servicen är personlig, miljön är inspirerande och att du på ett flexibelt sätt kan boka de rum du behöver.
 
När du hyr hos oss blir du automatiskt medlem. Det gör att du får ta del av flera förmånliga erbjudanden hos våra samarbetspartners inom träning, hälsa och hotell. Men framförallt får du chansen att möta andra medlemmar i intressanta sammanhang som nätverksträffar och frukostmöten..

Bara för dig som är medlem

Quick Office anywhere

Alla våra medlemmar kan arbeta på samtliga av våra workspaces. Du uppger bara ditt företagsnamn till kontorsvärden så kan du använda coworkingdelarna som du vill. Ingen förbokning krävs.

Mötesrum

Som medlem har du 30 procent rabatt på när du bokar mötesrum på alla våra workspace.

Spännande möten

Våra regelbundna frukostar och nätverksträffar erbjuder möjligheter att träffa andra medlemmar och knyta kontakter, byta erfarenheter och hitta potentiella samarbeten.

Hotell

För dig som reser mycket både i tjänsten och privat har vi ett avtal med Nordic Choice Hotels som ger dig rabatt på dina hotellnätter.

Träning

I samarbete med Actic får du 25 procent på deras medlemsavgift. På några av våra workspace erbjuder vi också möjligheter till yogapass och massage som ett avbrott i arbetsdagen.

Verksamhetsutveckling

Som medlem har du möjlighet att kostnadsfritt gå igenom ditt företags verksamhet med vår partner Madicon Business Sherpas för att hitta förbättringspotential.

Matkasse

Som medlem har du 10 procent på matkassarna hos Veckans Middag! Gott, bekvämt och enkelt.

Kontakta oss med dina frågor!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan gällande ditt ärende.

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden