Quick office använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta. Läs mer här om du har frågor.

Medlemskap

Som hyresgäst hos Quick Office blir du automatiskt medlem. Våra medlemskap innehåller värdefulla mervärden för ditt företagande. Nedan finns ett urval av våra medlemsförmåner.

Fördelar som medlem

Quick Office ANYWHERE

Som medlem har du möjlighet att arbeta på alla våra kontor. Du är kanske på resande fot eller är mellan två möten och hinner inte tillbaka till ditt "vanliga" kontor. Uppge bara ditt företagsnamn till Kontorsvärden så kan du nyttja coworking flex platserna på ett annat kontor några timmar. Förbokning krävs inte. Gäller även i Fuengirola, Spanien.

Mötesrum

Som medlem erhåller du 30% rabatt på ordinarie pris på mötesrummen på alla våra workspace.

Frukost & nätverk

För att främja möjligheter till nya möten och affärer bjuder vi regelbundet in till frukost och andra nätverksträffar.

Hotell

För dig som reser mycket både i tjänsten och privat har vi ett avtal med Nordic Choice Hotels som ger dig rabatt på dina hotellnätter.

Nätverk

Våra workspaces inbjuder till dynamiska möten som ger nya affärsmöjligheter och kontakter.

Träning och hälsa

I samarbete med Actic erbjuds du 25% på deras medlemskap. På vissa av våra workspace erbjuder vi möjligheter till yogapass, massage och andra aktiviteter för att öka välbefinnandet.

Verksamhetsutveckling

Som hyresgäst har du möjlighet att kostnadsfritt få ditt företags styrkor och svagheter genomlysta av vår partner Madicon Business Sherpas.

Matkasse

Som medlen hos Quick Office erbjuds du 10% på matkassarna hos Veckan Middag! Gott, bekvämt och enkelt!