Bli franchisetagare

Vi söker dig som vill driva ditt eget företag i en framtidsbransch!

Så fungerar franchise

Kortfattat innebär franchising att någon som äger ett framgångsrikt affärskoncept, hyr ut rätten att använda konceptet och varumärket till andra företagare. Det är ett långsiktigt samarbete som regleras av ett franchiseavtal som beskriver hur samarbete fungerar. Franchise är en snabbt växande företagsform i Sverige och omsätter 5% av BNP, cirka 140.000 personer arbetar inom franchiseföretag. Quick Office är sökande medlem till Svensk Franchise (läs gärna mer på Svensk Franchise hemsida.)

Affärsmodell

Du äger ditt företag och driver ditt kontorshotell med helhetsansvar för den dagliga driften, försäljning, budget och resultat och personal. Vi finns hela tiden vid din sida med vår kunskap och erfarenhet om Quick Office, branschen, övriga kontorshotell och specialkunskap i centrala funktioner.


Därför ska du välja Quick Office

Quick Office är väletablerade och ett ledande varumärke i branschen. Quick Office erbjuder ett väl fungerande franchisekoncept med över 20 års erfarenhet av att tillhandahålla olika kontorsytor. Vi vet vad som fungerar och inte fungerar.

Vill du också driva ett Quick Office kontorshotell?

Kontakta Pernilla Ytterbring, VD på 0700-62 29 62 eller skicka epost till franchise@quickoffice.se så kontaktar vi dig!

Kontakta oss med dina frågor!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan gällande ditt ärende.

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden