Franchise | Quick Office
sv
Meny

Bli franchisetagare

Vi söker dig som vill driva ditt eget företag i en framtidsbransch!

415805-75 415805-74

FRANCHISE – VAD INNEBÄR DET?
Kortfattat innebär franchising att någon som äger ett framgångsrikt affärskoncept, hyr ut rätten att använda affärskonceptet och varumärket till andra företagare. Det är ett långsiktigt samarbete som regleras av ett franchiseavtal som beskriver hur samarbete fungerar. Franchise är en snabbt växande företagsform i Sverige, omsätter 5% av BNP och ca 140.000 personer arbetar inom franchiseföretag. Quick Office är sökande medlem till Svensk Franchise (läs gärna mer på Svensk Franchise hemsida.)

AFFÄRSMODELL
Du äger ditt företag och driver ditt kontorshotell med helhetsansvar för den dagliga driften, försäljning, budget och resultat och personal. Vi finns hela tiden vid din sida med vår kunskap och erfarenhet om Quick Office, branschen, övriga kontorshotell och specialkunskap i centrala funktioner.

 

 

415805-58 415805-57

DET FINNS MÅNGA FRANCHISEKONCEPT – VARFÖR SKA JAG VÄLJA QUICK OFFICE?
Quick Office är en väletablerad och ledande kedja inom kontorshotell. Quick Office erbjuder ett väl fungerande franchisekoncept med över 20 års erfarenhet av att driva kontorshotell. Vi vet vad som fungerar och inte fungerar.

VILL DU OCKSÅ DRIVA ETT QUICK OFFICE KONTORSHOTELL?
Just nu söker vi franchisetagare i Stockholm Norrort, Stockholm Söderort, Solna och Västerås.
Kontakta Anders Lindgren 46 70 664 38 00 eller skicka epost till franchise@quickoffice.se så kontaktar vi dig!