Quick office använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta. Läs mer här om du har frågor.

Press & Media

KONTAKTPERSON
Jessica Martinsson
jessica@quickoffice.se
+46 733 94 80 00

NYHETSRUMMET

PRESSMEDDELANDE 2021-09-02

Pieplow Restauranger öppnar ny restaurang i Quick Office Hyllie EDENs nya lokaler

Nu är det klart att det blir Pieplows Restauranger som öppnar restaurang i Quick Office Hyllie EDEN. Restaurangen beräknas öppna under senare delen av hösten 2021.

Quick Office som driver coworking och konferensavdelningen i fastigheten öppnade upp för de första hyresgästerna den 1 september 2021. Quick Office är även Serviceoperatören för hela fastigheten och alla dess hyresgäster. Under våren har Quick Office sökt efter en restauratör som passar in i byggnadens unika koncept. Nu har Quick Office hittat en perfekt match i Pieplow Restauranger.

– Det känns oerhört bra att ha en så pass anrik och välkänd krögare som Pieplow Restauranger ombord i Eden och att få addera deras nyskapande matkoncept till husets serviceutbud, säger Niklas Lénart, VD på Quick Office.

Pieplows Restauranger driver flera restauranger med olika teman i både Malmö och Lund. Deras fokus är upplevelse som inkluderar god, hälsosam och mättande mat.

– Vi väljer denna placering för att vi tror väldigt mycket på Hyllie, som är ett expansivt område både som bostadsort och för näringslivet, med många möjligheter och bra infrastruktur. Jag är dessutom väldigt positiv till hela huset och konceptet som helt faller inom ramen för mitt sätt att tänka och min livsstil, säger Linda Pieplow, VD Pieplows Restauranger.

Restaurangen i Eden ska bli ett modernt brasseri med en tydlig inriktning på Wellness och kommer att vara öppen för alla som bor, arbetar och besöker Hyllie. Restaurangen kommer att erbjuda allt från daglig service till event, AW, picknickkorgar, försäljning på de olika våningsplanen i huset och på takterrassen, butik, café, konferenspaket, frukost, lunch och middag.

Eden är Kungsledens första Symbiotic Building och därför är det av största vikt att konceptet förverkligas på bästa sätt både när det gäller själva byggnaden och serviceutbudet. Konceptet är utvecklat av Kungsleden och består av fyra hörnstenar: Hälsa, Biophilia, Intelligens och Service.

– Vi tycker att Quick Office har gjort ett utmärkt och träffsäkert val när det gäller restaurang i Eden. Pieplows Restaurangen erbjuder god och vällagad mat med fokus på hälsa och välmående och det passar väldigt väl in vår vision för Eden, säger Ulrica Sjöswärd, Regionchef Göteborg/Malmö Kungsleden.

För mer information kontakta:
Quick Office, Niklas Lénart, niklas@quickoffice.se 0708 22 95 43
Pieplow Restauranger, Linda Pieplow, linda@pieplowrestauranger.se

NYHET 2021-04-23

Nu lanserar vi Quick Office Any Where

I pandemins spår kommer fler och fler att söka flexiblare kontorslösningar och möjligheten att ha nära till ett kontor i närheten av hemmet.

Med Quick Office Anywhere gör vi detta möjlighet genom att våra hyresgäster kan låta medarbetarna arbeta från vilken av våra olika workspace som passar dem i förhållande till den givna situationen. Det kan vara närheten till hemmet och möjligheten att slippa restider eller att man har ett kundmöte i närheten av något av våra workspace. Man behöver alltså inte alltid ta sig till samma kontor.

NYHET 2021-04-21

Nu öppnar emissionen via Pepins!

Quick Office Holding AB sökte initialt 10-12 MSEK av investerare för att fortsätta sin expansion. I samband med att emissionen skulle öppnas i februari blev Quick Office Holding AB approcherade av Svea Ekonomi som ville ta hela emissionsbeloppet. Investeringen är nu klar

Samtidigt såg Quick Office ett stort värde av att få in en bred ägarbas och erbjuda likviditet för att öka kännedomen om varumärket samt höja lojaliteten hos kunder och medarbetare. Eftersom bolaget nu tillförts det kapital som behövs för expansionen har huvudägarna valt att erbjuda alla investerare att delta på bolagets resa genom en möjlighet att istället köpa befintliga aktier för 4,1 MSEK.

Erbjudandet innebär samma pris per aktie som den initiala emissionen genomfördes på. Läs mer om investeringserbjudandet i Quick Office memorandum som nu publicerats på bolagets sida på Pepins.

Möjligheten att bli delägare i Quick Office öppnar på onsdagen den 28 april.

NYHET 2021-02-22

Nu kan du bli delägare i Quick Office!

Att coworking är en framtidsbransch och fler och fler företag upptäcker smidigheten i denna  att flytta till denna typo av kontorslösning.
Quick Office kommer att expandera med fler anläggningar i Stockholm och Malmö och även på nya orter i landet. 

Quick Office har därför tillsammans med Pepins (www.pepins.com) arbetat fram ett Investeringsmemorandum som blir publikt i närtid.
Syftet med nyemissionen är att bjuda in fler att bli delägare i Quick Office och därigenom öka expansionstakten.

Våra framtidsplaner hittar du på https://www.pepins.com/companies/pagaende-nyemissioner/quick-office.

Där kan du redan nu anmäla intresse, utan förpliktelser, och få ta del av våra planer med b.la. nya enheter i Bromma Blocks och Hyllie, Malmö under hösten 2021.

Under de närmaste veckorna kommer vi att skicka ut ytterligare information till dig som hyresgäst om hur du kan bli en del av vår expansionsresa.

Välkommen att bli delägare i Quick Office!

PRESSMEDDELANDE 2020-07-02

Quick Office tecknar avtal med NCC  i Hangar 5, Bromma Blocks

Quick Office har tecknat avtal med NCC som  etablerar fastigheten Hangar 5, i Bromma Blocks som är beläget i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområde.
Avtalet är 7 årigt och omfattar 1702 kvm och inflyttning sker i oktober 2021.

Quick Office kompletterar serviceutbudet i Hangar 5 som för närvarande består av long stay-hotellet BIZ Apartments, SATS, ICA Maxi, Apoteket Hjärtat, restaurang och espressobar, vilka alla bidrar till att skapa en unik och intressant mötesplats. För ytterligare utbud är Bromma Blocks närmaste granne med ca 80 butiker.

– Quick Office etablering i Hangar 5 ökar kvarterets mångsidighet och öppnar upp för stora och små företag med ett behov av att ha kontorsarbetsplatser på en plats med mycket service och goda kommunikationer. Vi ser fram emot deras inflyttning, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm, NCC Property Development.

NCC:s projekt Hangar 5 består av fyra hus som erbjuder potentiella hyresgäster stora horisontella och flexibla plan, förenade av gröna innergårdar och unika kommunikationer med närheten till Bromma Flygplats och direkt access till den nya tvärbanan samt garage- och cykelparkeringar. Projektet avslutas 2021-2022.

– Quick Office erbjuder en professionell och flexibel kontors- och konferenslösning med hög servicenivå. Hangar 5:s placering var avgörande när vi valde Brommastaden. För oss är platsen optimal, då vi vill skapa en naturlig mötesplats för resande och företag som vill få närhet till många funktioner, utbud av närservice och goda kommunikationer, säger Niklas Lénart, vd Quick Office.

PRESSMEDDELANDE 2019-08-19

Quick Office tecknar avtal med Kungsleden i EDEN Hyllie

Quick Office kommer att etablera kontor, coworking flex, mötesrum, bistro, reception och närservice i byggnaden och vi tillträder sina lokaler i april 2021.
Avtalet är  sjuårigt avtal och omfattar 3 148 kvm.

Eden är Kungsledens första nybyggnad av kontor och vi kommer att erbjuda hög servicenivå, moderna digitala lösningar och innovativa, naturinspirerade gemensamma ytor. Intresset från företag att etablera sig i Eden är stort.

”Eden är inget vanligt kontorshus. Målet är att sätta människan i centrum och skapa en variation av välplanerade miljöer, smarta digitala lösningar och förstklassig service som i symbios med Edens hyresgäster ska ge liv åt både produktivitet och välbefinnande”, säger Ulrica Sjöswärd, regionchef på Kungsleden.

Fastigheten kommer att certifieras enligt Well Building och få epitetet Symbiotic Building som är Kungsledens eget varumärkesregistrerade koncept med de fyra hörnstenarna hälsa, service, teknik och natur. The Well Building Standard är en internationell byggstandard med fokus på välbefinnande i arbetslivet. Well utgår från aspekter som påverkar hälsan, så som luft, ljus, vatten, ljud, kost, motion, välbefinnande, material, komfort och social gemenskap.

Niklas Lénart, Quick Offices grundare och vd, kommenterar sitt nytecknade hyresavtal:

”Vi har sedan tidigare ett mycket bra samarbete med Kungsleden och ser fram emot att vara en del i utvecklingen av Symbiotic Building-konceptet. Service, trivsel, arbetsro och en effektiv vardag med människa och välmående i centrum är grundpelare i vårt koncept.”

Byggnaden ska Leed-certifieras på minst guldnivå.

NYHET  2019-05-07

Quick Office tecknar nytt avtal med Spaden Fastighets AB och öppnar på Drottninggatan 86

Quick Office lämnar lokalerna på Vasagatan 36 och flyttar till en fastighet i hörnan Drottninggatan/Olof Palmes gata.

På Drottninggatan 86 kommer vi att skapa ett modernt workspace med boutique hotell känsla i en fastighet från förra sekelskiftet. Alla kontorsrum är unika och har den härliga takhöjden och stuckaturer som är ett signum och vissa rum har kakelugnar. Ett premium workspace med hög personlig service och familjär atmosfär. Inflyttning sker under juli 2019.

NYHET 2019-02-16

Quick Office utökar kontorsytan i Danderyd

Efterfrågan på våra kontorsrum och flexibla coworking ytor är hög och Quick Office har nu tecknat avtal med Kungsleden och utökar kontorsytan med 374 kvm till totalt 1826 kvm.

Högst upp i fastigheten på Svärdvägen 21 renoverar vi nu den nya ytan som kommer att få samma unika och personligt inredda ytor som i den befintiga delan. Klart för inflyttning i börajn ava april 2021.  Här kommer vi att erbjuda moderna, smarta och flexibla arbetsplatser och i anslutning till kontorsrummen finns våra coworking flex ytor.