Quick office använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta. Läs mer här om du har frågor.

Press & Media

KONTAKTPERSON
Jessica Martinsson
jessica@quickoffice.se
+46 733 94 80 00

NYHETSRUMMET

NYHET 2023-04-28

Vi har nu blivit helt klara med ombyggnationen av våra nya konferensrum. Vi erbjuder över 20 olika mötesrum i olika storlekar. Allt från mindre samtalsrum till våra största konferensrum som tar upp till 60 personer. Alla mötesrum är utrustade med komfortabla möbler och modern teknik. Boka konferensrummen från 1 timme och uppåt.

Quick Office Hangar 5 – Inte vilken byggnad som helst.
På Quick Office Bromma Block sitter du i en modern miljöcertifierad byggnad med närheten till det mesta du kan tänka dig. Hangar 5 byggdes av NCC och blev inflyttningsklart i oktober 2021. Byggnaden har miljöcertifierats enligt BREEAMshögsta standard Outstanding och är en av fem byggnader i Sverige med den miljöcertifieringen.

Egen poddstudio
Drömmer du om att starta en podd eller har du kanske redan en? Vår poddstudio är anpassad för 1-4 personer och har allt teknik som du behöver för att kunna spela in din podd. Det enda du behöver komma ihåg att ta med dig är din egen dator.

Mat och dryck under konferensen
Vi vet att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Beroende på vilken typ av möte ni önskar boka, frukostmöte, lunchmöte, halvdagskonferens eller heldagskonferens så ser vi till att ni får en energirik förtäring till ert möte.

Det här ingår i våra konferens och mötesrum

● WiFi

● TV

● Videolösning för digitala mötestjänster

● Whiteboard

● Komfortabla möbler

Du gör enkelt din bokning på vår hemsida med bara några enkla knapptryck alternativt att du talar med våra kontorsvärdar på respektive anläggning.

Välkommen att mötas hos oss!

 

NYHET 2023-03-20

Att Quick Office stärker upp organisationen med en Regional Driftchef är ett viktig nästa steg för bolagets utveckling då företaget är under en expansiv fas med både nyöppnade workspace och ett ökat medlemsantal.

Anna Molander Lovric tillträde sin tjänst som Regional Driftchef på Quick Office den 9 januari 2023. Hon har tidigare arbetat i ledande positioner inom coworkingbranschen i Stockholm och kommer närmast från en anställning på United Spaces där hon var drift och personalansvarig över två anläggningar.
”- Under mina första två månader som Regional Driftchef kan jag se att Quick Office sticker ut med sitt erbjudande till sina medlemmar, bland annat i satsningen på en ny kundportal, deras flexibla kontorslösningar och den personliga servicen från våra trevliga kontorsvärdar som tar hand om våra medlemmar. Jag ser med nyfikenhet och förväntan fram emot Quick Office utvecklingsresa, att få sätta rutiner och processer som ger resultat för personalen, företaget och medlemmarna”, säger Anna Molander Lovric, ny Regional Driftchef på Quick Office.

Att våra kontorsvärdar kan arbeta mer användarvänligt digitalt och att våra medlemmar skall fortsätta känna att de gjort ett bra val när de väljer att sitta hos oss är en viktig del i den nya rollen. Quick Office erbjuder flexibla kontorslösningar inom private office, big office, coworking, mötesrum, event och företagsadress på 12 platser i Stockholm, Malmö och Spanien. Coworking har ökat snabbt i popularitet i Sverige. Ökad flexibilitet, större nätverksmöjligheter och kostnadseffektiva arbetsplatslösningar är några av anledningarna som gör att medlemsantalet fortsätter att öka på Quick Office samtliga workspace.

NYHET 2022-10-13

Olivier Pion de Paris ny Event Manager & Marketing Coordinator på Quick Office

Quick Office fortsätter att förstärka organisationen med ytterligare en ny tjänst med ansvar för Events och Marketing på våra workspace i Stockholm.

Olivier började som Business Relations Manager på vårt workspace Selected Office, numera Quick Office Östermalm, i januari 2020. Oliviers nya roll inom Quick Office ger oss möjligheter att skapa ytterligare mervärden för våra medlemmar med fler events och aktiviteter, och fina medlemsförmåner via våra samarbetspartners. Rollen innebär också att samordna marknadskampanjer och vara rådgivande till våra medlemmar och konferenskunder i samband med deras större arrangemang.  Olivier kommer ursprungligen från Paris och har drivit egen verksamhet med uthyrning av fastigheter i Cannes på Franska Rivieran.

NYHET 2022-09-16

Evelina Hindliden ny Regional Office Manager på Quick Office

Quick Office förstärker organisationen med en ny tjänst som har ansvar för den dagliga verksamheten på våra workspace i Stockholm.
Den nya tjänsten som Regional Office Manager innebär att vi tar ytterligare ett steg framåt i vår tillväxtprocess.

 Evelina Hindliden startade sin resa inom Quick Office hösten 2019 som Service Host för vårt workspace i Mall of Scandinavia. Under 2021/2022 har hon tillsammans med vår franchisetagare i Hyllie, Malmö, varit med och startat upp vårt workspace Quick Office EDEN.

Evelina tillträdde den nya tjänsten som Regional Office Manager under sommaren. Hon är en stor tillgång för vår ledningsgrupp och tillför både branschkunskap, gott ledarskap och positiv energi med sin sprudlande personlighet.

Tjänsten är en helt ny roll på Quick Office och innebär att vi kommer att kunna stärka upp organisationen ute på våra workspace så att vi efterlever våra kunders förväntningar på hög service. Under hösten genomför Quick Office ett stort arbete i att vidareutveckla vårt servicekoncept och det arbetet drivs utav just Evelina ihop med vår service hosts.  Evelina har tidigare erfarenhet från hotellnäringen samt fastighetsbranschen.

 

NYHET 2022-07-02

Nu har Järnas första coworking space öppnat

Den 1:a juli öppnade vi upp vårt smakfullt renoverade kontor i Järna som erbjuder en unik och trivsam kontorsmiljö. Quick Office kontorshotell Järna centrum ligger granne med biblioteket, ICA, flera restauranger och caféer, och bara några minuters gångavstånd från Järna Station.

Här driver nu vi nu den första workspace enheten utanför storstadsregionen tillsammans med franchisetagaren Birgir Birgirsson.

Moderna kontor med hög mysfaktor
Här kan man hyra sitt egna kontorsrum eller kontorsplats i en öppen yta. De gemensamma ytorna som kök lounge och mötesrum delas med andra företagare/hyresgäster. Receptionen är bemannad måndag till fredag kl. 10-14.

För mer information kontakta Birgir Birgisson på birgir@quickoffice.se.

 

PRESSRELAESE  2022-03-15

Pernilla Ytterbring ny VD på Quick Office!

Styrelsen i Quick Office har utsett Pernilla Ytterbring till ny vd. Hon tillträder den 1 maj 2022 och efterträder Niklas Lénart, som grundat bolaget och varit vd sedan verksamheten startades 1999.

Quick Office fortsätter sin tillväxtresa och förstärker organisationen. Under våren tillträder Pernilla Ytterbring som ny VD i Quick Office Holding AB. Avgående VD, bolagets grundare Niklas Lénart, kvarstår som styrelseledamot och kommer att arbeta med bolagets fortsatta expansion.

Pernilla Ytterbring tillträder den 1 maj. Hon har tidigare haft olika ledande positioner inom hotellnäringen både i Sverige och utomlands. Hon är nyligen hemflyttad från Nederländerna där hon jobbat med etablering av en franchiseorganisation inom Marriott International.

”Jag känner mig hedrad och ser med glädje fram emot att ta mig an uppgiften. Quick Office har ett vinnande koncept i en bransch som växer kraftigt. Våra kunder skall även i fortsättningen känna att de gjort ett bra val, modernt och effektivt med oslagbar service. Samtidigt ska vi fortsätta vår aggressiva tillväxt och ta en betydande position i marknaden.”, säger Pernilla Ytterbring, tillträdande VD i Quick Office.

”Efter mer än 20 år som VD lämnar jag nu med förtroende över till Pernilla att fortsätta utveckla Quick Office. Det har varit en fantastisk resa som startade med ett mindre kontor till att utveckla och bygga upp en av Sveriges största kontorshotellkedjor. Vi är långt ifrån färdiga och jag kommer fortsatt aktivt att engagera mig i bolagets expansion och framgång”, säger grundaren Niklas Lénart.

”Pernilla, med en bred erfarenhet från hospitality-branschen och från franchiseverksamhet, i Sverige och internationellt, passar mycket bra som vd i det skede som Quick Office är nu. Vi står mitt uppe i en expansiv fas och Pernilla har såväl rätt erfarenhet som det driv som krävs och samtidigt en mogen ledarstil. Vi är så glada att få ha henne hos oss.”, säger styrelseordföranden i Quick Office, Johan Brandrup-Wognsen.

För mer information kontakta:
Pernilla Ytterbring, tillträdande VD, pernilla@quickoffice.se, 070-062 29 62
Niklas Lénart, grundare, niklas@quickoffice.se, 070-822 95 43
Johan Brandrup-Wognsen, ordf, johan@madicon.se, 070-980 07 10.

NYHET  2021-11-10

Drömstart för Quick Office Bromma Blocks!

De allra första hyresgästerna har nu arbetat från sitt nya kontor i en månad och nya hyresgäster flyttar in varje vecka!  

Fastigheten är fantastik på många sätt och efterfrågan är hög.  Här finns ca 160 arbetsplatser i eget kontor eller i öppen yta, en stor mötes- och konferensavdelning för upp till 160 personer i mötesrum för 2-60 personer. Här erbjuds även en poddstudio vilket verkligen gör detta till ett modernt  coworkingspace. Vår uthyrare Jennifer har högtryck på visningar och förfrågningar och att flytta in.
Det märks att många är sugna på att komma tillbaka till en arbetsplats igen efter att ha suttit hemma i 1,5 år.  Här möts man även av Kontorschefen Monica som tar hand om hyresgäster och besökare.

Det är en fantastiskt byggnad, Hangar 5, och  vi är väldigt stolta över hur fint det har blivit och dem atmosfär som vår inredare Veronica Bergholtz har skapat med på temat på flyget, som ju ligger minst sagt nära till hands eftersom det endast är 550 meter till huvudentrén till Bromma Flygplats.

PRESSMEDDELANDE 2021-09-02

Pieplow Restauranger öppnar ny restaurang i Quick Office Hyllie EDENs nya lokaler

Nu är det klart att det blir Pieplows Restauranger som öppnar restaurang i Quick Office Hyllie EDEN. Restaurangen beräknas öppna under senare delen av hösten 2021.

Quick Office som driver coworking och konferensavdelningen i fastigheten öppnade upp för de första hyresgästerna den 1 september 2021. Quick Office är även Serviceoperatören för hela fastigheten och alla dess hyresgäster. Under våren har Quick Office sökt efter en restauratör som passar in i byggnadens unika koncept. Nu har Quick Office hittat en perfekt match i Pieplow Restauranger.

– Det känns oerhört bra att ha en så pass anrik och välkänd krögare som Pieplow Restauranger ombord i Eden och att få addera deras nyskapande matkoncept till husets serviceutbud, säger Niklas Lénart, VD på Quick Office.

Pieplows Restauranger driver flera restauranger med olika teman i både Malmö och Lund. Deras fokus är upplevelse som inkluderar god, hälsosam och mättande mat.

– Vi väljer denna placering för att vi tror väldigt mycket på Hyllie, som är ett expansivt område både som bostadsort och för näringslivet, med många möjligheter och bra infrastruktur. Jag är dessutom väldigt positiv till hela huset och konceptet som helt faller inom ramen för mitt sätt att tänka och min livsstil, säger Linda Pieplow, VD Pieplows Restauranger.

Restaurangen i Eden ska bli ett modernt brasseri med en tydlig inriktning på Wellness och kommer att vara öppen för alla som bor, arbetar och besöker Hyllie. Restaurangen kommer att erbjuda allt från daglig service till event, AW, picknickkorgar, försäljning på de olika våningsplanen i huset och på takterrassen, butik, café, konferenspaket, frukost, lunch och middag.

Eden är Kungsledens första Symbiotic Building och därför är det av största vikt att konceptet förverkligas på bästa sätt både när det gäller själva byggnaden och serviceutbudet. Konceptet är utvecklat av Kungsleden och består av fyra hörnstenar: Hälsa, Biophilia, Intelligens och Service.

– Vi tycker att Quick Office har gjort ett utmärkt och träffsäkert val när det gäller restaurang i Eden. Pieplows Restaurangen erbjuder god och vällagad mat med fokus på hälsa och välmående och det passar väldigt väl in vår vision för Eden, säger Ulrica Sjöswärd, Regionchef Göteborg/Malmö Kungsleden.

För mer information kontakta:
Quick Office, Niklas Lénart, niklas@quickoffice.se 0708 22 95 43
Pieplow Restauranger, Linda Pieplow, linda@pieplowrestauranger.se

NYHET 2021-04-23

Nu lanserar vi Quick Office Any Where

I pandemins spår kommer fler och fler att söka flexiblare kontorslösningar och möjligheten att ha nära till ett kontor i närheten av hemmet.

Med Quick Office Anywhere gör vi detta möjlighet genom att våra hyresgäster kan låta medarbetarna arbeta från vilken av våra olika workspace som passar dem i förhållande till den givna situationen. Det kan vara närheten till hemmet och möjligheten att slippa restider eller att man har ett kundmöte i närheten av något av våra workspace. Man behöver alltså inte alltid ta sig till samma kontor.

NYHET 2021-04-21

Nu öppnar emissionen via Pepins!

Quick Office Holding AB sökte initialt 10-12 MSEK av investerare för att fortsätta sin expansion. I samband med att emissionen skulle öppnas i februari blev Quick Office Holding AB approcherade av Svea Ekonomi som ville ta hela emissionsbeloppet. Investeringen är nu klar

Samtidigt såg Quick Office ett stort värde av att få in en bred ägarbas och erbjuda likviditet för att öka kännedomen om varumärket samt höja lojaliteten hos kunder och medarbetare. Eftersom bolaget nu tillförts det kapital som behövs för expansionen har huvudägarna valt att erbjuda alla investerare att delta på bolagets resa genom en möjlighet att istället köpa befintliga aktier för 4,1 MSEK.

Erbjudandet innebär samma pris per aktie som den initiala emissionen genomfördes på. Läs mer om investeringserbjudandet i Quick Office memorandum som nu publicerats på bolagets sida på Pepins.

Möjligheten att bli delägare i Quick Office öppnar på onsdagen den 28 april.

NYHET 2021-02-22

Nu kan du bli delägare i Quick Office!

Att coworking är en framtidsbransch och fler och fler företag upptäcker smidigheten i denna  att flytta till denna typo av kontorslösning.
Quick Office kommer att expandera med fler anläggningar i Stockholm och Malmö och även på nya orter i landet. 

Quick Office har därför tillsammans med Pepins (www.pepins.com) arbetat fram ett Investeringsmemorandum som blir publikt i närtid.
Syftet med nyemissionen är att bjuda in fler att bli delägare i Quick Office och därigenom öka expansionstakten.

Våra framtidsplaner hittar du på https://www.pepins.com/companies/pagaende-nyemissioner/quick-office.

Där kan du redan nu anmäla intresse, utan förpliktelser, och få ta del av våra planer med b.la. nya enheter i Bromma Blocks och Hyllie, Malmö under hösten 2021.

Under de närmaste veckorna kommer vi att skicka ut ytterligare information till dig som hyresgäst om hur du kan bli en del av vår expansionsresa.

Välkommen att bli delägare i Quick Office!

PRESSMEDDELANDE 2020-07-02

Quick Office tecknar avtal med NCC  i Hangar 5, Bromma Blocks

Quick Office har tecknat avtal med NCC som  etablerar fastigheten Hangar 5, i Bromma Blocks som är beläget i Brommastaden, ett av Stockholms största utvecklingsområde.
Avtalet är 7 årigt och omfattar 1702 kvm och inflyttning sker i oktober 2021.

Quick Office kompletterar serviceutbudet i Hangar 5 som för närvarande består av long stay-hotellet BIZ Apartments, SATS, ICA Maxi, Apoteket Hjärtat, restaurang och espressobar, vilka alla bidrar till att skapa en unik och intressant mötesplats. För ytterligare utbud är Bromma Blocks närmaste granne med ca 80 butiker.

– Quick Office etablering i Hangar 5 ökar kvarterets mångsidighet och öppnar upp för stora och små företag med ett behov av att ha kontorsarbetsplatser på en plats med mycket service och goda kommunikationer. Vi ser fram emot deras inflyttning, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm, NCC Property Development.

NCC:s projekt Hangar 5 består av fyra hus som erbjuder potentiella hyresgäster stora horisontella och flexibla plan, förenade av gröna innergårdar och unika kommunikationer med närheten till Bromma Flygplats och direkt access till den nya tvärbanan samt garage- och cykelparkeringar. Projektet avslutas 2021-2022.

– Quick Office erbjuder en professionell och flexibel kontors- och konferenslösning med hög servicenivå. Hangar 5:s placering var avgörande när vi valde Brommastaden. För oss är platsen optimal, då vi vill skapa en naturlig mötesplats för resande och företag som vill få närhet till många funktioner, utbud av närservice och goda kommunikationer, säger Niklas Lénart, vd Quick Office.

PRESSMEDDELANDE 2019-08-19

Quick Office tecknar avtal med Kungsleden i EDEN Hyllie

Quick Office kommer att etablera kontor, coworking flex, mötesrum, bistro, reception och närservice i byggnaden och vi tillträder sina lokaler i april 2021.
Avtalet är  sjuårigt avtal och omfattar 3 148 kvm.

Eden är Kungsledens första nybyggnad av kontor och vi kommer att erbjuda hög servicenivå, moderna digitala lösningar och innovativa, naturinspirerade gemensamma ytor. Intresset från företag att etablera sig i Eden är stort.

”Eden är inget vanligt kontorshus. Målet är att sätta människan i centrum och skapa en variation av välplanerade miljöer, smarta digitala lösningar och förstklassig service som i symbios med Edens hyresgäster ska ge liv åt både produktivitet och välbefinnande”, säger Ulrica Sjöswärd, regionchef på Kungsleden.

Fastigheten kommer att certifieras enligt Well Building och få epitetet Symbiotic Building som är Kungsledens eget varumärkesregistrerade koncept med de fyra hörnstenarna hälsa, service, teknik och natur. The Well Building Standard är en internationell byggstandard med fokus på välbefinnande i arbetslivet. Well utgår från aspekter som påverkar hälsan, så som luft, ljus, vatten, ljud, kost, motion, välbefinnande, material, komfort och social gemenskap.

Niklas Lénart, Quick Offices grundare och vd, kommenterar sitt nytecknade hyresavtal:

”Vi har sedan tidigare ett mycket bra samarbete med Kungsleden och ser fram emot att vara en del i utvecklingen av Symbiotic Building-konceptet. Service, trivsel, arbetsro och en effektiv vardag med människa och välmående i centrum är grundpelare i vårt koncept.”

Byggnaden ska Leed-certifieras på minst guldnivå.

NYHET  2019-05-07

Quick Office tecknar nytt avtal med Spaden Fastighets AB och öppnar på Drottninggatan 86

Quick Office lämnar lokalerna på Vasagatan 36 och flyttar till en fastighet i hörnan Drottninggatan/Olof Palmes gata.

På Drottninggatan 86 kommer vi att skapa ett modernt workspace med boutique hotell känsla i en fastighet från förra sekelskiftet. Alla kontorsrum är unika och har den härliga takhöjden och stuckaturer som är ett signum och vissa rum har kakelugnar. Ett premium workspace med hög personlig service och familjär atmosfär. Inflyttning sker under juli 2019.

NYHET 2019-02-16

Quick Office utökar kontorsytan i Danderyd

Efterfrågan på våra kontorsrum och flexibla coworking ytor är hög och Quick Office har nu tecknat avtal med Kungsleden och utökar kontorsytan med 374 kvm till totalt 1826 kvm.

Högst upp i fastigheten på Svärdvägen 21 renoverar vi nu den nya ytan som kommer att få samma unika och personligt inredda ytor som i den befintiga delan. Klart för inflyttning i börajn ava april 2021.  Här kommer vi att erbjuda moderna, smarta och flexibla arbetsplatser och i anslutning till kontorsrummen finns våra coworking flex ytor.