sv
Meny

Danderyd Mörby Kontor

Precis invid nya Danderyd Centrum

Arbeta och nätverka i modern och inspirerande kontorsmiljö vid växande Danderyd Centrum

Välkommen till vårt nyrenoverade kontorshotell på Svärdvägen 21! Här erbjuds du moderna kontorslösningar, från kontorsrum och flexibla co-working platser till mötesrum och företagsdress, i en unik och inspirerande kontorsmiljö och med hög personlig service. Med flera trivsamma loungeytor för paus och nätverkande har vi fått våra hyresgästers stora uppskattning. Arbeta på Danderyds bästa kontorshotell du också! Ring Alex 0707-822543 för visning.

Nätverkande
Vi erbjuder en hög nivå på design och miljöer och bra IT funktioner som underlättar och spar tid för dig i din vardag. Vår miljöer inbjuder också till nätverkande med alla hyresgäster vilket ger dig möjlighet till nya samarbeten som ger fler och nya affärer.

Personlig service
Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.

Mötesrum och konferensrum
Våra nyrenoverade mötes- och konferensrum erbjuder 5 olika mötesrum med plats för upp till 70 personer. Rummen kan möbleras i styrelsesittning,
skolsittning eller biosittning. Rummen är utrustade med whiteboard, 50tums TV-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår.
I anslutning till mötesrummen finns vår fina business lounge för paus, mingel och grupparbeten.

Webb_QuickOfficeDanderyd_20180111_4 Webb_QuickOfficeDanderyd_20180111_2

Har du behov av övernattning i samband med dina kund- eller personalmöten? Vi samarbetar med Hotell Danderyds Gästeri – ett familjeägt hotell med hög mysfaktor och personlig prägel. Hotellet ligger endast ca 100 meter från vårt kontor. Kontakta dem direkt på 08-755 28 10. För mer information danderydsgasteri.se. 

Skräddarsydda Servicepaket
Hos oss kan du välja det Servicepaket och den servicenivå som passar din verksamhet bäst. Mötesrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika Servicepaket.

 IT
Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss och därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Hög säkerhet
Genom vårt passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag kan du vara trygg på din arbetsplats. Du har tillgång till ditt kontor 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan.

Kontaktuppgifter till Quick Office i Danderyd
Ansvarig Kontorsvärd, Mari Björkdahl
Växel: 08-753 59 50
danderyd@quickoffice.se

Besöksdress
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd

Postadress
QO Danderyd AB
Vasagatan 36
111 20 Stockholm

Ladda hem broschyr (.PDF) Visa på karta Erbjudande

KONTAKTA OSS


Har du frågor eller funderingar?

Vänligen kontakta:
Alexander Csordas
070-782 25 43
alexander@quickoffice.se

Bilder