Kontorshotell Danderyd och Mörby

Boka visning

HYR PÅ KONTORSHOTELL DANDERYD – MÖRBY

Välkommen till vårt nyrenoverade kontorshotell i Danderyd/Mörby på Svärdvägen 21 i Mörby Centrum. Här erbjuds du moderna kontorslösningar, från kontorsrum och flexibla kontorsplatser till mötesrum och företagsadress, i en unik och inspirerande kontorsmiljö med personlig och hög service.

Med flera trivsamma loungeytor för paus och nätverkande har vi fått våra hyresgästers stora uppskattning. Hyr kontorsplats via Quick Office och börja arbeta på Danderyds trevligaste kontorshotell du också!

Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

Mötesrum och konferensrum

När du hyr kontorsrum hos oss finns möjlighet att nyttja våra nyrenoverade mötes- och konferensrum, som består av 5 olika mötesrum med plats för upp till 70 personer. Rummen kan möbleras i styrelse-, skol- eller biosittning. Rummen är utrustade med: whiteboard, 50tums TV-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår.

I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off. Klicka här för att hyra mötesrum Danderyd och läsa mer om vad Quick Office kan erbjuda.
I samarbete med Best Western Hotel Danderyd erbjuder vi skräddarsydda konferenser med övernattningar, frukost, lunch, middag och aktiviteter för teambuilding och avkoppling.

Coworking spaces

Quick Office erbjuder även coworking spaces som ger dig en modern, smart och flexibel arbetsplats. Att hyra coworking flex innebär att du får en låg kostnad jämfört med att hyra arbetsplatser i kontorsrum till alla medarbetare och betala för sällan använda arbetsplatser. Ett perfekt alternativ för dig som behöver flexibilitet och frihet. Läs mer om att hyra plats i coworking Danderyd.

Om du är intresserad av fler kontorshotell Stockholm erbjuder Quick Office många möjligheter. Följ länken för att läsa mer!

Hitta oss

Adress:
Svärdvägen 21, 182 33 Danderyd

Kontakta uthyrare
Therése Rosén, + 46 707 877673
therese@quickoffice.se

Kontorsvärd
Catharina Kaijser
08-753 59 50
danderyd@quickoffice.se

Nära till kommunikationer och service

Kort promenad till Mörby Centrum med tunnelbana och bussar. Tunnelbana till Stockholm Central tar 15 min.  I Mörby Centrum erbjuder fullservice med allt från från restauranger, livsmedel och shopping.

Färdas du med bil finns parkering i garage eller utomhus utanför entrén och du är snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18.


Nätverkande och frukost

Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

Högsta säkerhet på alla kontorshotell

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!