Arbeta och nätverka på Quick Office kontorshotell i Danderyd, i en modern och inspirerande kontorsmiljö precis vid växande Danderyd Centrum

Danderyds trivsammaste kontorshotell

Välkommen till vårt nyrenoverade kontorshotell i Danderyd/Mörby på Svärdvägen 21 i Mörby Centrum. Här erbjuds du moderna kontorslösningar, från kontorsrum och flexibla kontorsplatser till mötesrum och företagsadress, i en unik och inspirerande kontorsmiljö med personlig och hög service.

Med flera trivsamma loungeytor för paus och nätverkande har vi fått våra hyresgästers stora uppskattning.

Hyr kontorsplats via Quick Office och börja arbeta på Danderyds trevligaste kontorshotell du också!

Personlig service

Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

Mötesrum och konferensrum

När du hyr kontorsrum hos oss finns möjlighet att nyttja våra nyrenoverade mötes- och konferensrum, som består av 5 olika mötesrum med plats för upp till 70 personer. Rummen kan möbleras i styrelse-, skol- eller biosittning. Rummen är utrustade med: whiteboard, 50tums TV-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår.

I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off. Klicka här för att hyra mötesrum Danderyd och läsa mer om vad Quick Office kan erbjuda.
I samarbete med Best Western Hotel Danderyd erbjuder vi skräddarsydda konferenser med övernattningar, frukost, lunch, middag och aktiviteter för teambuilding och avkoppling.

Coworking spaces

Quick Office erbjuder även coworking spaces som ger dig en modern, smart och flexibel arbetsplats. Att hyra coworking flex innebär att du får en låg kostnad jämfört med att hyra arbetsplatser i kontorsrum till alla medarbetare och betala för sällan använda arbetsplatser. Ett perfekt alternativ för dig som behöver flexibilitet och frihet. Läs mer om att hyra plats i coworking Danderyd.

Om du är intresserad av fler kontorshotell Stockholm erbjuder Quick Office många möjligheter. Följ länken för att läsa mer!