Kontorshotell Danderyd Mörby - Kontorsplats & rum | Quick Office
sv
Meny

Kontorshotell i Danderyd, Mörby

Precis invid nya Danderyd Centrum

Arbeta och nätverka i modern och inspirerande kontorsmiljö precis vid växande Danderyd Centrum

Lounge plan 4 415805-75

Vill du hyra kontorsrum i Danderyd, Mörby?
Välkommen till vårt nyrenoverade kontorshotell på Svärdvägen 21 i Mörby Centrum. Här erbjuds du moderna kontorslösningar, från kontorsrum och flexibla kontorsplatser till mötesrum och företagsadress, i en unik och inspirerande kontorsmiljö med personlig och hög service.
Med flera trivsamma loungeytor för paus och nätverkande har vi fått våra hyresgästers stora uppskattning. Arbeta på Danderyds trevligaste kontorshotell du också!

Mötesrum och konferensrum
När du hyr kontorsrum hos oss finns möjlighet att nyttja våra nyrenoverade mötes- och konferensrum, som består av 5 olika mötesrum med plats för upp till 70 personer. Rummen kan möbleras i styrelse-, skol- eller biosittning. Rummen är utrustade med: whiteboard, 50tums TV-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår. I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten.
Har du behov av övernattning i samband med dina kund- eller personalmöten? Vi samarbetar med Hotell Danderyds Gästeri – ett familjeägt hotell med hög mysfaktor och personlig prägel. Hotellet ligger endast ca 100 meter från vårt kontor. Kontakta dem direkt på 08-755 28 10.

Personlig service
Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt och vi lär känna dig och ditt företag och vilka behov som ni har.

Nätverkande
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter.

Skräddarsydda servicepaket
När du hyr kontorsrum i Mörby centrum, Danderyd kan du välja servicepaket baserat på vad som passar din verksamhet bäst. Mötesrum, möbler, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra servicepaket.

IT-lösningar med högsta standard
När du hyr kontorsrum av oss erbjuder vi alltid bästa möjliga IT-lösningar, med snabba och stabila lösningar som både underlättar och sparar tid för dig i din vardag.

Alltid hög säkerhet
Vårt kontorshotell är utrustat med passagesystem, larm och vi har ett nära samarbete med vaktbolag, för att du ska vara trygg på din arbetsplats. Du har tillgång till ditt kontor under dygnets alla timmar, vardag som helgdag.

 

415805-58 415805-54

Kontaktuppgifter uthyrning Quick Office Danderyd
Alexander Csdordas
Tel: 070-782 25 43
alexander@quickoffice.se

Kontaktuppgifter till Quick Office i Danderyd
Ansvarig Kontorsvärd: Mari Björkdahl
Växel: 08-753 59 50
danderyd@quickoffice.se

Besöksdress
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd

Postadress
QO Danderyd AB
Vasagatan 36
111 20 Stockholm

Webb_QuickOfficeDanderyd_20180111_4 Webb_QuickOfficeDanderyd_20180111_2

Boka mötesrum här

Ladda hem broschyr (.PDF) Visa på karta

KONTAKTA OSS


Quick Office behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679

Har du frågor eller funderingar?

Vänligen kontakta:
Alexander Csordas
070-782 25 43
alexander@quickoffice.se

Bilder