Kontorshotell Danderyd Mörby - Kontorsplats & rum | Quick Office
sv
Meny

Quick Office Danderyd - Mörby

Coworking och kontorsrum i kombination
Arbeta och nätverka i modern och inspirerande kontorsmiljö precis vid växande Danderyd Centrum

Lounge plan 4 415805-75

HYRA KONTOR I DANDERYD/MÖRBY
Välkommen till vårt nyrenoverade kontorshotell på Svärdvägen 21 i Mörby Centrum. Här erbjuds du moderna kontorslösningar, från kontorsrum och flexibla kontorsplatser till mötesrum och företagsadress, i en unik och inspirerande kontorsmiljö med personlig och hög service.
Med flera trivsamma loungeytor för paus och nätverkande har vi fått våra hyresgästers stora uppskattning.
Arbeta på Danderyds trevligaste kontorshotell du också!

FLEXIBILITET OCH FRIHET
Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda. Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med
automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

ALLT INGÅR
Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera – allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du
slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

PERSONLIG SERVICE
Vår Kontorsvärd bemannar kontoret i receptionen och lär känna dig och ditt företag. Vi ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
När du hyr kontorsrum hos oss finns möjlighet att nyttja våra nyrenoverade mötes- och konferensrum, som består av 5 olika mötesrum med plats för upp till 70 personer. Rummen kan möbleras i styrelse-, skol- eller biosittning. Rummen är utrustade med: whiteboard, 50tums TV-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår. I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.
Har du behov av övernattning i samband med dina kund- eller personalmöten? Vi samarbetar med Hotell Danderyds Gästeri – ett familjeägt hotell med hög mysfaktor och personlig prägel. Hotellet ligger endast ca 100 meter från vårt kontor. Kontakta dem direkt på 08-755 28 10.

Webb_QuickOfficeDanderyd_20180111_4 Webb_QuickOfficeDanderyd_20180111_2

Boka mötesrum här

MEDLEMSKAP
Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö, marknadsföring på våra digitala entréskyltar med mera.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST

Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

VÅRA KONTORSPAKET
Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivån som passar din verksamhet bäst. Mötesrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika kontorspaket.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

 

415805-54 1-6

COWORKING OCH KONTORSRUM I KOMBINATION
Högst upp i huset på plan 6 öppnar vi under våren 2019 upp vår nya moderna coworking yta med 60 arbetsplatser. Här finns kontorsrum i olika storlekar och coworking platser i direkt anslutning till kontorsrummen.

Optimera dina kontorsytor maximalt och nyttja mötesrum och arbetsplatserna när behovet finns. En kostnadseffektivt och oslagbar kombination av kontorsrum och coworking för moderna företag.

KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE
Kontorsrum för 4-6 personer. Välj kontorsrum för dina medarbetare som oftast är inne på kontoret och behöver egna arbetsplatser. Kontoret är modernt med en skön känsla och fullt möblerade. Kombinera sedan fritt med de antal arbetsplatser i coworkingdelen för de medarbetare som både jobbar från kontoret och på annan plats.

COWORKING SPACE
I anslutning till kontorsrummen finns våra coworking ytor. Här delar man arbetsplatserna med andra företagare och använder dessa platser för de medarbetare som oftast är
”ute på fältet” tex dina säljare eller konsulter. Att hyra coworking platser innebär att du får en låg kostnad jämfört med att hyra fasta arbetsplatser i kontorsrum till alla medarbetare och betala för tomma eller sällan använda arbetsplatser.

KONTAKT  

Uthyrning Quick Office Danderyd
Alexander Csordas
Tel: 070-782 25 43
alexander@quickoffice.se

Ansvarig Kontorsvärd
Mari Björkdahl
Växel: 08-753 59 50
danderyd@quickoffice.se

Besöksdress
Svärdvägen 21
182 33 Danderyd

Postadress
QO Danderyd AB
Vasagatan 36
111 20 Stockholm

Läs mer om coworking och kontorsrum i kombination här

Ladda hem broschyr (.PDF) Visa på karta

KONTAKTA OSS


Quick Office behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679

Har du frågor eller funderingar?

Vänligen kontakta:
Alexander Csordas
070-782 25 43
alexander@quickoffice.se

Bilder