Det moderna kontorshotellet på Östermalm i sekelskiftesmiljö

Välkommen att påbörja resan mot en problemfri vardag!

I en sekelskiftesvåning på Artillerigatan 6 på Östermalm i Stockholm, beläget ett stenkast från Nybrovikens glittrande vatten, erbjuder vi kontorsrum, kontorsplatser, företagsadress och mötesrum. Professionella kontorslösningar skräddarsydda utifrån företagets specifika behov och önskemål.

Med värme och positiv energi som ledord och inställningen att allt är möjligt, hjälper vi dig till ett enklare företagande.

Alltid bemannad reception

När du vill hyra kontorsrum på Östermalm erbjuder vi alltid en bemannad reception som tar hand om dig och dina gäster, och ser till att du får all den service som just du har behov av.

Stora möjligheter till nätverkande

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter.

 

Skräddarsydda kontorsplatser för dig och ditt företag

Med flexibilitet som ledord skräddarsyr vi den bästa möjliga kontorslösningen utifrån era specifika önskemål och behov. Vi tror att en god arbetsmiljö är en förutsättning för att du och ditt företag ska må bra.

Mötesrum och konferensrum för 2-35 personer

I våra vackra lokaler finns konferens- och mötesrum i kreativ och inbjudande miljö. Från 2–35 personer. Rummen finns till både våra hyresgäster och till dig som bara har behov av mötesrum då och då.

Virtuellt kontor

Behöver du en bra adress och en kontorsplats ibland? Testa våra virtuella lösningar. Du kan välja fritt från hela vårt service- och tjänsteutbud utan krav på fast kontorslösning. Enkelt och flexibelt.