Kontorshotell Östermalm – Selected office

Det moderna kontorshotellet på Östermalm i sekelskiftesmiljö

Välkommen att påbörja resan mot en problemfri vardag!

I en sekelskiftesvåning på Artillerigatan 6 på Östermalm i Stockholm, beläget ett stenkast från Nybrovikens glittrande vatten, erbjuder vi kontorsrum, kontorsplatser, företagsadress och mötesrum. Professionella kontorslösningar skräddarsydda utifrån företagets specifika behov och önskemål.

Med värme och positiv energi som ledord och inställningen att allt är möjligt, hjälper vi dig till ett enklare företagande.

Alltid bemannad reception

När du vill hyra kontorsrum på Östermalm erbjuder vi alltid en bemannad reception som tar hand om dig och dina gäster, och ser till att du får all den service som just du har behov av.

Stora möjligheter till nätverkande

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter.

Skräddarsydda kontorsplatser för dig och ditt företag

Med flexibilitet som ledord skräddarsyr vi den bästa möjliga kontorslösningen utifrån era specifika önskemål och behov. Vi tror att en god arbetsmiljö är en förutsättning för att du och ditt företag ska må bra.

Kontakta oss

Address:
Artillerigatan 6, 114 51 Stockholm
 
Ansvarig kontorsvärd
Yvonne Lundell
08-501 292 00
yvonne@selectedoffice.se
 
Uthyrare
Olivier Pion
0761 70 73 77
olivier@selectedoffice.se

Mötesrum och konferensrum för 2-35 personer

I våra vackra lokaler finns konferens- och mötesrum i kreativ och inbjudande miljö. Från 2–35 personer. Rummen finns till både våra hyresgäster och till dig som bara har behov av mötesrum då och då.

Virtuellt kontor

Behöver du en bra adress och en kontorsplats ibland? Testa våra virtuella lösningar. Du kan välja fritt från hela vårt service- och tjänsteutbud utan krav på fast kontorslösning. Enkelt och flexibelt.


Perfekt läge invid Nybroplan

Ett centralt läge på Östermalm där du på några minuter når du tunnelbanestationerna Östermalmstorg och Kungsträdgården och vid Nybroplan finns bussar och spårvagnar.

Om du är nyfiken på att veta mer om vad Quick Office kontorshotell Stockholm har att erbjuda, förutom detta moderna kontorshotell på Östermalm, kan du följa länken för att läsa mer!

Högsta säkerhet på alla kontorshotell

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!