Kontorshotell Östermalm - Kontorsplats & kontorsrum | Quick Office
sv
Meny

Kontorshotell Östermalm - Selected Office, Artillerigatan 6

Det moderna kontorshotellet på Östermalm i sekelskiftmiljö

7  1

Vill du hyra kontorsplats på Östermalm?
Vårt populära kontorshotell på Östermalm hittar du på Artillerigatan 6. I samarbete med Selected Office erbjuder vi ett modernt kontorshotell med möjlighet att hyra kontorsrum eller kontorsplats på Östermalm.

Vi erbjuder lediga kontorsplatser och kontorsrum i en fantastisk fastighet från början av första seklet. Kolla även in vårt kontorshotell i Stockholm City.

Alltid bemannad reception
När du vill hyra kontorsrum på Östermalm erbjuder vi alltid en bemannad reception som tar hand om dig och dina gäster, och ser till att du får all den service som just du har behov av.

Stora möjligheter till nätverkande
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter.

Skräddarsydda kontorsplatser för dig och ditt företag
Med flexibilitet som ledord skräddarsyr vi den bästa möjliga kontorslösningen utifrån era specifika önskemål och behov. Vi tror att en god arbetsmiljö är en förutsättning för att du och ditt företag ska må bra.

Mötesrum och konferensrum för 2-35 personer
I våra vackra lokaler finns konferens- och mötesrum i kreativ och inbjudande miljö. Från 2–35 personer. Rummen finns till både våra hyresgäster och till dig som bara har behov av mötesrum då och då.

Virtuellt kontor
Behöver du en bra adress och en kontorsplats ibland? Testa våra virtuella lösningar. Du kan välja fritt från hela vårt service- och tjänsteutbud utan krav på fast kontorslösning. Enkelt och flexibelt.

Mer om vår service och våra tjänster
Behöver du avlastning i din verksamhet och fokusera mer på kärnverksamheten och affärerna? Vi kan hjälpa till med allt från hemsidor, juridik och ekonomi till grafisk produktion. Läs mer direkt på Selected Office’s hemsida.

kontorsrum-13  6

Kontaktuppgifter till Selected Office
Gabriel Andersson
Tel: 0707 87 76 73
gabriel@selectedoffice.se

Besöks och postadress
Selected Office
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
08-501 292 00

www.selectedoffice.se

 

Visa på karta

KONTAKTA OSS


Quick Office behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679

Har du frågor eller funderingar?

Vänligen kontakta:
Gabriel Andersson
0707 87 76 73
gabriel@selectedoffice.se

Bilder