Svärdvägen 21

Möblerade kontor med alla bekvämligheter! Varierande storlekar på rum, tillgång till telefonrum, mötesrum, kök/ matrum, lounge och reception.

Lokalbeskrivning

Kontor med fantastiskt läge och service!
KONTOR Här finns kontorsrum i olika storlekar, arbetsplatser i open space, tillgång till pentry med matplatser, lounge, telefonrum och mötesavdelning. FULLT MÖBLERAT OCH RECPETION Kontoret är fullt möblerat och ni får tillgång till vår reception med besöksmottagning och post- och paketservice. SERVICEPAKET Hos oss ingår en komplett kontorslösning med kaffe, frukost varje torsdag, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera.

Fastighetsbeskrivning

Omgivning

Quick Office Kontorshotell i Danderyd är perfekt för dig som bor norr om Stockholm. Du når Stockholms innerstad inom en kvart samtidigt som du har närhet till naturen, Danderyds golfbana och vattnet. Två minuters promenad till nya Danderyds Centrum där du hittar med butiker, restauranger och de kommunala färdmedlen.

Kommunikationer

Goda förbindelser med tunnelbana eller buss till/från Mörby Centrum. Tunnelbana till Stockholm Central tar 12 min. Det finns garage i huset och parkeringsplatser utanför entrén.

Service

Vi erbjuder en helhetslösning där allt ingår; möblerade kontorsrum, kaffe, städning, post- och pakethantering, frukost en dag i veckan, internet, access 24/7 och mycket mer.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
LokaltypKontor/kontorshotell
Storlek150m2
GatuadressSvärdvägen 21
OrtDanderyd
HissHiss finns
Byggår (renoveringsår)
Lokalnummer801 generell XL
Våningsplan3 av 6
TillträdeEnligt överenskommelse

Kontakt

Therése Rosén

Uthyrare

0707-87 76 73

therese@quickoffice.se

Address
Svärdvägen 21 182 33 Danderyd

Telefon

E-post
info@quickoffice.se