Mötesrum Stockholm

Konferensrum och mötesrum

Hos Quick Office är det enkelt att hyra mötesrum i Stockholm. Vi har ett stort utbud av konferensrum och mindre mötesrum att hyra. Centralt belägna anläggningar med den senaste tekniken och hög nivå på design och miljö gör våra lokaler till ett attraktivt val för den som önskar boka mötesrum i Stockholm.

Hos oss kan du och dina deltagare arbeta och genomföra era möten i en behaglig och bekväm miljö, fria från onödiga avbrott och störningsmoment.

Fullt utrustade konferensrum för 2–80 personer

På Quick Office erbjuder vi en bred variation av mötes- och konferensrum i olika storlekar, belägna i hjärtat av Stockholm City med omnejd. Våra lokaler är lämpliga för allt från mindre sammankomster till större evenemang och har plats för 2–80 personer.

Våra mötes- och konferensrum i olika storlekar är som gjorda för trevliga och lyckade möten och passar alla typer av möten: utbildningar, evenemang och styrelsemöten. Vi säkerställer alltid att våra konferensrum inte bara har plats för alla, utan också erbjuder en atmosfär med hög nivå på design och miljö.

Boka konferensrum i Stockholm

Våra kontorshotell med konferensrum i Stockholm finns över hela staden, från Danderyd till Globen City och Östermalm. Gemensamt för våra lokaler är att samtliga har nära och goda kommunikationer, så att mötesdeltagare enkelt kan ansluta från olika håll.

Alla våra kontorshotell i Stockholm erbjuder fräscha och moderna mötes- och konferensrum med Wi-Fi och cateringmöjligheter. Välkommen att boka eller hyra mötesrum i Stockholm, från en timme och uppåt! Välj rum i listan nedan och boka direkt här på hemsidan!

Kontorshotell Bromma Blocks

Quick Office Bromma Blocks erbjuder över 20 olika mötesrum. För det stora mötet med upp till 60 personer i biosittning eller för det lilla mötet för 2-3 personer.

Boka mötesrum

Kontorshotell Danderyd – Mörby

Här finns mötesrum för det större mötet eller heldagskonferensen för upp till 70 personer biosittning eller mindre rum för upp till 10 personer i styrelsesittning.

Boka mötesrum

Kontorshotell Globen City

Boka mötesrum i Globen City från 520 kr/tim. Quick Office erbjuder trivsamt mötesrum i inspirerande miljö nära Globen. Ett fullt utrustat mötesrum i fräscha lokaler. Här har du tillgång till Wi-Fi, whiteboard och TV för presentationer, samt catering-möjligheter.

Boka mötesrum

Kontorshotell Kista a:place

Här finns 4 olika mötesrum. För det lite större mötet tex styrelsemöten för upp till 10 personer och en utbildningssal möblerat i skolsittning för upp till 12 personer.
Här finns även 2 mötesrum för det mindre möte för 2-4 personer. Samtliga är inredda för att vara inspirerande och trivsamma.

Boka mötesrum

Kontorshotell Mälarhöjden

Quick Office Mälarhöjden erbjuder över 4 olika mötesrum. För det större mötet med upp till 20 personer eller för det lilla mötet för 2-3 personer.

Boka mötesrum

Kontorshotell Solna – Mall of Scandinavia

Här finns en unik möjlighet att snabbt boka mötesrum i moderna och lättillgängliga lokaler med perfekt läge precis invid Stjärntorget.

Boka mötesrum

Kontorshotell Stockholm City Drottninggatan

På Drottninggatan 86 erbjuder vi mötesrum i trivsamma och inspirerande sekelskiftes miljöer.

Boka mötesrum

Kontorshotell Östermalm – Selected Office

Våra vackra mötesrum är trivsamma och inspirerande miljöer och den senaste tekniken. Vårt största mötesrum Hugo tar upp till 35 personer i biosittning.

Boka mötesrum

Vanliga frågor

Hur många platser har era mötesrum plats för?

Våra mötesrum finns i olika storlekar och har plats för allt från 2-80 platser. Vi erbjuder flera olika rum som varierar i storlek, vilket möjliggör flexibilitet och anpassning efter era specifika krav. De minsta rummen är perfekta för mindre diskussion eller tätt samarbete, med plats för upp till 2 personer. För större möten, evenemang eller workshops har vi rum som bekvämt kan rymma upp till 80 deltagare. Dessutom är alla rum utrustade med modern teknik för presentation och kommunikation, vilket säkerställer smidig och effektiv mötesupplevelse.

Hur gör jag för att hyra konferensrum hos er?

Det snabbaste och bekvämaste sättet att boka är direkt genom vår hemsida. Här kan du enkelt se tillgängligheten av alla våra rum, välja det rum som bäst passar dina behov, och boka det för önskat datum och tid. Om du föredrar personlig service eller har specifika frågor och behov, är du mer än välkommen att kontakta oss direkt.

Var finns era mötes- och konferensrum?

Våra mötes- och konferensrum finns över hela Stockholm på våra kontorshotell för att passa olika behov – Bromma Blocks, Danderyd Mörby, Globen City, Kista a:place, Mälarhöjden, Solna, Drottninggatan och Östermalm. Varje plats har sin unika charm och är utrustad med modern teknik för effektiva möten. Oavsett om du söker närhet till affärsdistrikt eller en lugnare miljö, har vi ett rum som passar dina behov.