Workspace Bromma Blocks

Vårt utbud

Rum färdiga att börja arbeta i

När du hyr ett kontorsrum av oss kan du vara säker på att du kommer till ett fullutrustat rum klart att börja arbeta i. Vår kontorsvärd ser till att det du behöver finns tillgängligt, utöver det ingår allt praktiskt och bekvämt från städning till kaffe.

Boka visning Bli kontaktad

Lediga kontorsrum Bromma

För dig som är på språng

Dela rum med andra som är i behov av att sitta och arbeta någon timme, en halv dag eller en vecka. Gemensam coworking är att sannolikt trivas med lite rörelse runt omkring dig, att variera arbetsmiljön och att byta ett ord eller två med någon vid kaffemaskinen.

Boka visning Bli kontaktad

Detta ingår i våra coworking tjänster

  • Medlemskap hos Quick Office inklusive Quick Office AnyWhere
  • Tillgång  till kontoret 24/7
  • 30 % rabatt på mötesrum på alla av våra Quick Office Workspace.
  • Kopiering, skanning och print för 300 kr/månad
  • Bemannad reception
  • Quick Office bjuder in till frukost, fika, lunch och AW
  • Hög säkerhet med larm och passagesystem.
  • Kaffe
  • WiFi

Välj mellan Private Desk eller Coworking Flex.

Private Desk Bromma Blocks 4 495 kr/månad

Du får ett eget dedikerat skrivbord vilket innebär att du alltid arbetar från samma skrivbord och har möjlighet att lämna kvar material tex skärm på skrivbordet.

Coworking Flex Bromma Blocks 2 775 kr/månad

Arbete från ledig plats vid skrivbord, lounge eller annan tillgänglig plats. Platsen måste lämnas ren från material vid arbetsdagens slut.

Plats för stora och små möten

Vi har plats för 2-60 personer i vår mötes- och konferensanläggning på entréplanet. Hyr våra rum från 1 timme och uppåt. Du hittar den senaste tekniken och vår kontorsvärd finns självklart tillgänglig för frågor och för att ge personlig service.

Boka mötesrum Bli kontaktad

Mötesrum

För enkelhetens skull

Teckna en företagsadress och få posten du behöver till någon av våra adresser. Kom förbi och hämta den eller få den vidarebefordrad. Villkoren är lika enkla som få, ingen bindningstid och tre månaders uppsägningstid.

Läs mer Bli kontaktad

Toppmodernt workspace med utmärkta kommunikationer

Med shopping vägg i vägg, Bromma flygplats direkt runt hörnet och tvärbanans station 50 meter från vår entré. Quick Office workspace i Bromma Blocks är för dig som vill ha tillgång till allt. Här sitter du i smart planerade lokaler med inspirerande och trivsam inredning. Fastigheten stod klar hösten 2021 och är byggd med den senaste och mest effektiva miljötekniken. Här kan du hyra en poddstudio och boka konferens i vårt center med 27 mötesrum och utmärkt catering.

Se våra mötesrum Bli kontaktad

Kontakta oss

Adress
Köpsvängen 10
 168 67 Bromma

Kontorschef
Nova Afsenius
+46 8 447 11 79
brommablocks@quickoffice.se

Uthyrare
Therése Rosén
+46 707 87 76 73
therese@quickoffice.se