Centralt beläget i Norra Europas Science City och i anslutning till Kista Galleria

Coworking space med internationell touch

Ett modernt och kontor på bästa läge i Kista . Här möts stora och små företag inom många branscher IT-konsulter, internationella bolags filialer, bemanningsföretag och redovisningskonsulter inom många olika branscher. Här möts man, trivs och skapar nya affärsmöjligheter. Du hittar kontoret på Kistagången 16.

Sveriges högteknologiska centrum

Kista är fortfarande det högteknologiska centrumet i Sverige och  i vår fastighet, Electrum, finns bland annat KTH, och RI.SE. Dessutom finns  samverkansarenan Urban ICT Arena som driver en öppen testbädd längs med Kistagången. Här kan företag med smarta lösningar för framtidens städer testa sensorer och hårdvara i en verklig stadsmiljö – grundinfrastrukturen i form av fiber och förberedda stolpar är redan på plats. Att koppla upp sig är inget problem, eftersom alla nätverk man kan tänkas behöva redan finns tillgängliga i området.

Personlig service och trivsam atmosfär

Vår reception bemannas av vår kontorsvärd som hjälper dig i din vardag och tar hand om dina och besökare på ett personligt och professionellt sätt.

Mötesrum och konferensrum

Kontoret har fyra olika mötesrum med plats för upp till 20 personer i det största. Mötesrummen har den senaste tekniken och är klimatstyrda för bästa ventilation och arbetsmiljö.