Kontorshotell Kista A:Place

Framtidens arbetsplats

När du vill ha mer än bara ett kontor – välkommen till a:place!

Coworking space med internationell touch

Nu flyttar vi till a:place – Torshamnsgatan 27
Välkommen till en helt nyrenoverad fastighet på bästa läge i Kista. Här möts stora och små företag inom många branscher IT-konsulter, internationella bolags filialer, bemanningsföretag och redovisningskonsulter. Här möts man, trivs och skapar nya affärsmöjligheter. Du hittar det nya kontoret på Torshamnsgatan 27 från och med 1 juni 2022.

Fastigheten a:place – mer än bara ett kontor och en arbetsplats
Fastigheten ägs och förvaltas av Kungsleden och den genomgår nu en totalrenovering för att möta det framtida behovet av att vara mer än bara ett kontor och en arbetsplats. Stort fokus på trivsamma och hållbara miljöer och möjligheter till paus, avkoppling, nätverkande och möten. A:place omfattas såklart av Kungsledens övergripande hållbarhetspolicy. Dessutom är a:place hållbarhetscertifierad med LEED GOLD EB.

Kontorsrum & coworking flex

Här kommer att finnas kontorsrum för 1 person upp till 12 personer i samma rum. Vi skräddarsyr en kontorslösning som passar dig och ditt företag så att den blir så kostnadseffektiv som möjligt. Det kan innebära en kombination av flera mindre kontorsrum och coworking flexplatser för de medarbetarna som inte är på kontoret så ofta.

Mötes- och konferensrum

Givetvis erbjuder vi ett antal mötesrum i olika storlekar. Samtalsrum för 2 personer  till 20 personer i större mötesrum med den senaste videotekniken för digitala möten.
Behöver du prata ostört i telefon har du tillgång till ett flertal telefonrum.

Sveriges högteknologiska centrum

Kista är fortfarande det högteknologiska centrumet i Sverige. Här finns  samverkansarenan Urban ICT Arena som driver en öppen testbädd längs med Kistagången. Här kan företag med smarta lösningar för framtidens städer testa sensorer och hårdvara i en verklig stadsmiljö – grundinfrastrukturen i form av fiber och förberedda stolpar är redan på plats. Kista rankas som norra Europas ledande Science Park och många av Kistas företag är världsledande inom data och Telecom.
a:place blir ett modernt och kontor på bästa läge i Kista med närmaste grannar IBM och Ericsson.

Hitta oss

Adress:
Torshamnsgatan 27
164 40 Kista

Ansvarig Kontorsvärd
Sandra Björkdahl-Singh
08-752 19 50
kista@quickoffice.se

Uthyrare
Evelina Lagerlöf
+46 76 719 53 55
evelina.lagerlof@quickoffice.se

Personlig service och trivsam atmosfär

Vår reception bemannas av vår Kontorsvärd som hjälper dig i din vardag med allt från att ta emot dina besökare till att ordna med catering till dina möten, ta hand om bud/paket och löser allt praktiskt med skrivare, kaffe med mera.

Frukost & nätverkande

I vår nyrenoverade paus och lounge miljö dukar vi veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. Här kan du sitta ner i våra sköna soffor och umgås med de övriga hyresgästerna. Nätverka och kanske hitta nya affärsmöjligheter.

Service

Kista Galleria har öppet 10-21 varje dag. I gallerian kan du besöka 180 butiker och restauranger. Utöver detta finns ett brett serviceutbud med post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer. Kista rankas som norra Europas ledande Science Park och många av Kistas företag är världsledande inom data och Telecom. Närliggande hotell med Scandic Victoria Tower och Kista Mässan.

Bra förbindelser och kommunikationer

Beläget intill E4, pendeltåg och tunnelbana har Kista ett mycket attraktivt läge med närhet både till Arlanda och Stockholms innerstad. Inom området är avstånden korta och inga matställen, färdmedel eller service ligger längre än några minuters promenad bort. Från a:place promenerar du till Kista Galleri, med tunnelbanan och flygbussar, eller till Helenelunds pendeltågstation på 7 minuter. Parkeringsgarage finns i huset och i intilliggande fastigheter.

Quick Office kontorshotell Stockholm finns även på andra platser i huvudstaden. Klicka på länken för att se vad mer vi har att erbjuda utöver detta populära kontorshotell i Kista.

Högsta säkerhet på alla kontorshotell

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag.

Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!