Kontorshotell Västra Hamnen

Hyr på kontorshotell västra hamnen. Workpace på översta våningen med terrasser och utsikt över Västra Hamnens affärsdistrikt.

Hyr kontor i Västra Hamnen i Malmö med utsikt över stad och hav!

Quick Office kontorshotell i Västra Hamnen ligger i det vibrerande affärsdistriktet väldigt nära Malmö C med 20 min till Kastrup. Vi erbjuder ett modernt fullservice kontorshotell på översta våningen med utsikt över området och ut mot havet. Hos oss nyttjar vi självklart varandras kompetenser och nätverkar.

Hos oss sitter de företag som vill ha nära till Malmös näringsliv men även till dynamiska start ups och innovatörer på Media Evolution och Minc. Här får du närvaro i hela regionen, till centrala Malmö och det är endast 20 minuter till Kastrup.

Personlig service

Hos oss möts du av en bemannad reception, måndag till fredag från 08.00-17.00, som hjälper dig med allt från bokningar, beställningar och kopiering till bud- och posthantering. Allt för att förenkla för dig i din vardag!

Kontorshotell i Västra Hamnen med populära terrasser

Våra tre underbara takterrasser med härlig utsikt är vi väldigt stolta över och där ordnar vi catering, grill och afterwork åt er som hyr på vårat kontorshotell.

Hög flexibilitet

Quick Office Malmö Västra Hamnen erbjuder enskilda flexibla arbetsplatser till den enskilda företagaren och kompletta kontorslösningar till företag med större lokalbehov samt unika mötesrum och konferensrum med utsikt över området. Hos oss sitter du inte fast i långa hyreskontrakt.

Moderna mötesrum och konferensrum

När du hyr hos oss på våra kontorshotell i Malmö får du tillgång till moderna mötesrum och konferensrum med den senaste tekniken. Här kan du läsa mer och boka mötesrum i Västra Hamnen via oss.

Välkommen till Quick Office kontorshotell Västra Hamnen för att hyra kontor med utsikt över stad och hav!

Hitta oss

Adress:
Östra Varvsgatan 4
211 75 Malmö

Ansvarig Kontorsvärd
Malin Ernmo
+46 40 674 74 00
malmovastrahamnen@quickoffice.se

Uthyrare
Anders Albrektsson
+46 790 98 05 85
anders.albrektsson@quickoffice.se

Bra förbindelser

Endast 800 meter från Centralen! Bussar stannar precis utanför kontoret. Är du bilburen finns parkeringsplatser att hyra i anslutning till kontoret.

Söker du kontor eller företagsadress i huvudstaden?

Kolla in våra kontorshotell i Stockholm om du även vill ha ett kontor i Sveriges huvudstad. Vi erbjuder även företagsadress om du vill ha en smidig och kostnadseffektiv lösning.


Events och frukostar och nätverkande

Självklart har vi events, frukostar, föreläsningar och afterworks ‒ för alla våra hyresgäster minst en gång i månaden – så att man på ett trevligt sätt kan skapa ett större nätverk och får mer kunskap.  Här jobbar vi tätt tillsammans och utbyter kunskap! Människor är det viktigaste hos oss på Quick Office och här är det kul på jobbet varje dag.

Högsta säkerhet på alla kontorshotell

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Vanliga frågor

Vad innebär kontorshotell i Västra Hamnen?

På vårt kontorshotell i Västra Hamnen kan ni hyra kontorsplats eller kontorsrum på översta våningen med utsikt över Västra Hamnen. Här erbjuds ni ett modernt fullservice kontorshotell nära Malmö city, med det mesta som behövs till en fast månadskostnad och utan att sitta fast i långa hyreskontrakt.

Låter detta som något för er? Kolla in våra lediga kontor här!

Vad kostar kontorshotell i Västra hamnen?

Via oss på Quick Office kan ni hyra coworking spaces från 2500 kr/mån eller kontorsrum från 6000 kr/plats/mån. Dessutom har ni även möjlighet att hyra mötesrum från 275 kr/tim.

Förutom vårt kontorshotell i Västra Hamnen, har vi även ett kontorshotell i Hyllie.

Hur fungerar Quick Offices kontorshotell?

Våra kontorshotell fungerar som så att ni hyr möblerade kontorsrum, kontorsplatser eller coworking spaces utefter era behov. Ni betalar en fast avgift varje månad och behöver inte vara oroliga för långa uppsägningstider eller krångliga hyreskontrakt. Vi erbjuder alltid enkla, flexibla och kostnadseffektiva lösningar. Kontakta oss för mer information!