Workpace på översta våningen med terrasser och utsikt över Västra Hamnens affärsdistrikt


Hyr kontor i Västra Hamnen i Malmö med utsikt över stad och hav!

Quick Office kontorshotell i Västra Hamnen ligger i det vibrerande affärsdistriktet väldigt nära Malmö C med 20 min till Kastrup. Vi erbjuder ett modernt fullservice kontorshotell på översta våningen med utsikt över området och ut mot havet. Hos oss nyttjar vi självklart varandras kompetenser och nätverkar.

Hos oss sitter de företag som vill ha nära till Malmös näringsliv men även till dynamiska start ups och innovatörer på Media Evolution och Minc. Här får du närvaro i hela regionen, till centrala Malmö och det är endast 20 minuter till Kastrup.

Personlig service

Hos oss möts du av en bemannad reception, måndag till fredag från 08.00-17.00, som hjälper dig med allt från bokningar, beställningar och kopiering till bud- och posthantering. Allt för att förenkla för dig i din vardag!

 

 

Kontorshotell i Västra Hamnen med populära terrasser

Våra tre underbara takterrasser med härlig utsikt är vi väldigt stolta över och där ordnar vi catering, grill och afterwork åt er som hyr på vårat kontorshotell.

Hög flexibilitet

Quick Office Malmö Västra Hamnen erbjuder enskilda flexibla arbetsplatser till den enskilda företagaren och kompletta kontorslösningar till företag med större lokalbehov samt unika mötesrum och konferensrum med utsikt över området. Hos oss sitter du inte fast i långa hyreskontrakt.

Moderna mötesrum och konferensrum

När du hyr hos oss på våra kontorshotell i Malmö får du tillgång till moderna mötesrum och konferensrum med den senaste tekniken. Här kan du läsa mer och boka mötesrum i Västra Hamnen via oss.

Välkommen till Quick Office kontorshotell Västra Hamnen för att hyra kontor med utsikt över stad och hav!