Kontorshotell Malmö

Quick Office kontorshotell i Malmö finns i expansiva Västra Hamnen och i toppmoderna Eden i Hyllie. Våra kontor i Malmö erbjuder service i toppklass och lokaler med högsta standard. Välkommen till Quick Office i Malmö!

Hyr kontor i Malmö

På våra kontorshotell i Malmö erbjuder vi allt från att hyra kontorsplats i coworking-ytor, till fullt utrustade kontor för hela företaget. Oavsett vilken storlek och kontorstyp du behöver erbjuder vi en trivsam miljö i moderna kontorslokaler. Med flexibla lösningar för alla företag behöver du inte oroa dig för långa uppsägningstider eller onödiga kostnader. Att hyra kontor i Malmö hos Quick Office är alltid enkelt och kostnadseffektivt.

  • Professionell miljö och hög säkerhet
  • Full kontroll på kontorets kostnader
  • Flexibla kontor i Malmö att hyra
  • Inga investeringskostnader
  • Inga bindningstider eller dolda kostnader
  • Valfritt antal arbetsplatser
  • Enkelt att hyra – snabb inflyttning

Mötesrum eller kontorsplats i Malmö

Hos Quick Office bestämmer du själv vilken typ av arbetsplats du vill ha. Här kan du hyra alla typer av lokaler:

Kontorsrum – Hela kontor för företag av alla storlekar. Vi erbjuder kontor för 1–25 personer, så att du kan få ett eget kontor oavsett antal personer. Hitta alla våra lediga kontor här.

Coworking Flex – Om du inte behöver ett helt kontorsrum har vi flexibla arbetsutrymmen i gemensamma coworking-ytor. Boka en egen kontorsplats och dela utrymmet med andra företag. Läs mer om våra coworking spaces i Malmö.

Mötesrum – Du kan även hyra fullt utrustade mötesrum för upp till 64 personer. Våra mötesrum passar utmärkt till allt från styrelsemöten och utbildningar till olika events. Se lediga tider och boka mötesrum i Malmö här.

Välj Quick Office –
Kontor, kontorsplats eller kontorsrum i Malmö

Allt fler företag ser fördelarna med att hyra kontor i ett kontorshotell. Det är en flexibel lösning som ger företag chansen att smidigt kunna växla upp eller ner utifrån företagets utveckling. På våra kontor i Malmö kan du enkelt anpassa lokalerna efter verksamheten.

Vanliga frågor

Vad innebär kontorshotell?

Många uppskattar att hyra kontor, kontorsplatser och kontorsrum i Malmö av oss på våra kontorshotell, tack vare flexibiliteten det ger. Vi erbjuder helhetslösningar där det mesta som behövs är inkluderat till en fast månadskostnad och utan långa hyreskontrakt. Det innebär att vi tar hand om allt från praktiska självklarheter som internetuppkoppling eller städning, till möblerade kontorsplatser där ni kan fokusera på er verksamhet.

Vad kostar kontorshotell?

Hos oss på Quick Office har ni möjlighet att hyra coworking spaces från 995kr/mån eller kontorsrum till en kostnad från 3250kr/plats/mån. Vi erbjuder även möjligheten att hyra mötesrum från 250 kr/tim. I Malmö har vi två kontorshotell:

Hur fungerar våra kontorshotell?

På våra kontorshotell kan ni hyra kontor utifrån era behov. Välj mellan att hyra möblerade kontorsrum, kontorsplatser eller coworking spaces. Ni betalar en fast avgift varje månad och behöver inte oroa er för krångliga hyreskontrakt eller långa uppsägningstider. Quick Office erbjuder alltid flexibla, enkla och kostnadseffektiva lösningar. Låter det intressant? Tveka inte att kontakta oss för mer information!