Kontorshotell Malmö

Quick Office kontorshotell i Malmö finns i expansiva Västra Hamnen och i toppmoderna Eden i Hyllie. Våra kontor i Malmö erbjuder service i toppklass och lokaler med högsta standard. Välkommen till Quick Office i Malmö!

Hyr kontor i Malmö

På våra kontorshotell i Malmö kan du hyra allt från enstaka kontorsplatser i coworking-ytor till fullt utrustade kontor för hela företaget. Oavsett vilken storlek och kontorstyp du behöver erbjuder vi en trivsam miljö i moderna kontorslokaler. Med flexibla lösningar för alla företag behöver du inte oroa dig för långa uppsägningstider eller onödiga kostnader. Att hyra kontor i Malmö hos Quick Office är alltid enkelt och kostnadseffektivt.

  • Professionell miljö och hög säkerhet
  • Full kontroll på kontorets kostnader
  • Flexibla kontor i Malmö
  • Inga investeringskostnader
  • Inga bindningstider eller dolda kostnader
  • Valfritt antal arbetsplatser
  • Enkelt att hyra – snabb inflyttning

Mötesrum eller kontorsplats i Malmö

Hos Quick Office bestämmer du själv vilken typ av arbetsplats du vill ha. Här kan du hyra alla typer av lokaler:

Kontorsrum – Hela kontor för företag av alla storlekar. Vi erbjuder kontor för 1–25 personer, så att du kan få ett eget kontor oavsett antal personer. Hitta alla våra lediga kontor här.

Coworking Flex – Om du inte behöver ett helt kontorsrum har vi flexibla arbetsutrymmen i gemensamma coworking-ytor. Boka en egen kontorsplats och dela utrymmet med andra företag. Läs mer om våra coworking spaces i Malmö.

Mötesrum – Du kan även hyra fullt utrustade mötesrum för upp till 64 personer. Våra mötesrum passar utmärkt till allt från styrelsemöten och utbildningar till olika events. Se lediga tider och boka mötesrum i Malmö här.

Välj våra kontorshotell i Malmö

Allt fler företag ser fördelarna med att hyra kontor i ett kontorshotell. Det är en flexibel lösning som ger företag chansen att smidigt kunna växla upp eller ner utifrån företagets utveckling. På våra kontor i Malmö kan du enkelt anpassa lokalerna efter verksamheten.

Många uppskattar även att hyra kontor och kontorsplatser med helhetslösningar där allt som behövs är inkluderat. Det kan vara allt från praktiska självklarheter som internetuppkoppling eller städning, till möblerade kontorsplatser där man kan fokusera på sin verksamhet.