Coworking Spaces Stockholm

Hyr Coworkingplats i Stockholm

Hos Quick Office kan du hyra Coworking Spaces i Stockholm, på våra moderna kontorshotell belägna i alla delar av staden.

Med Quick Office Coworking flex hyr du tillfällig kontorsplats i Stockholm, i delade utrymmen med allt du behöver. Hitta lediga Coworking Spaces i Stockholm hos oss, för låga kostnader och med fullt utrustade arbetsplatser.

Håll nere kostnaderna

Att hyra Coworkingplats är det smidigaste sättet för frilansare och företag med anställda i fält att hålla nere kostnaderna för kontorsplatser. Utnyttja fördelarna med gemensamma arbetsytor och skapa kontakter samtidigt som du kan fokusera på ditt arbete.

Vanliga frågor

Hur fungerar era Coworkingplatser?

På våra moderna kontorshotell i Stockholm erbjuder vi flexibla Coworkingplatser som innebär att du kan hyra en tillfälliga kontorsplats i delade utrymmen med allt du behöver. Våra Coworkingplatser är särskilt lönsamma för frilansare och företag som vill hålla nere kostnaderna för kontorsplatser, och de erbjuder möjligheten att skapa kontakter samtidigt som du kan fokusera på ditt arbete.

Hur gör jag för att hyra Coworking Space i Stockholm?

Det snabbaste och bekvämaste sättet att boka är direkt genom vår hemsida. Här kan du enkelt se tillgängligheten och hitta lediga Coworking Spaces, välja det alternativ som bäst passar dina behov, och boka för önskat datum och tid. Om du föredrar personlig service eller har specifika frågor och behov, är du mer än välkommen att kontakta oss direkt.

Var finns era Coworkingplatser?

Våra Coworkingplatser hittar du runtom i hela Stockholm på våra kontorshotell – Bromma, Danderyd, Globen, Kista, Mälarhöjden, Mall of Scandinavia, Stockholm City och Östermalm. Varje plats har sin unika charm och oavsett om du söker närhet till affärsdistrikt eller en lugnare miljö, har vi ett alternativ som passar dina behov. För att se våra lediga Coworking Spaces i Stockholm är det enklast att välja den plats du är intresserad av i listan ovan.