Vikten av en bekväm arbetsplats

Vi glömmer ofta bort hur viktig en bekväm arbetsplats är. Med fjärrarbete har antalet personer som upplever en suddighet mellan sitt arbete och yrkesliv ökat markant. Tillsammans med detta har minskad produktivitet och arbetsrelaterad utmattning blivit vanligare.

Dessutom påverkas ofta anställda som spenderar mycket tid vid arbetsstationer framför en dator av syn- och hållningsproblem. God anpassning av arbetsplatser kan hjälpa till att minimera risken för dessa åkommor. Det kan också bidra till mer effektivt arbete och större tillfredsställelse med både professionellt och personligt liv.

Luftkvaliteten – en Game Changer

På Quick Office förstår vi hur viktig god luftkvalitet är för våra kontorsmiljöer. Frisk luft är inte bara avgörande för hälsan och välbefinnandet hos våra medarbetare och kunder, utan det spelar också en stor roll för produktiviteten och kreativiteten på arbetsplatsen.

Vi strävar efter att ständigt förbättra och upprätthålla en optimal luftmiljö i våra lokaler, genom att använda moderna luftrenare, regelbunden ventilation och gröna växter. Detta för att säkerställa att varje andetag som tas på Quick Office bidrar till en hälsosam och dynamisk arbetsdag.

Belysning – Vän eller Förrädare

Belysningen på arbetsplatsen kan påverka både hälsa och arbetsförmåga. Dålig belysning kan leda till ögontrötthet och huvudvärk. Att maximera naturligt ljus och kontrollera bländning från skärmar är därför viktigt för att skapa en behaglig och hälsosam arbetsmiljö.

Vattnets Kraft

Att dricka vatten regelbundet är viktigt för både fysisk och mental hälsa. Ett kontor som uppmuntrar till regelbunden hydrering kan hjälpa medarbetare att hålla sig alerta och kreativa. Detta kan uppnås genom att tillhandahålla rent dricksvatten, vattenkylare och uppmuntra till vattenkonsumtion.

Det Smarta Valet

När vi säger att Quick Office är ”The smarter choice”, menar vi verkligen det. Varför? För att vi anpassar oss efter varje individs behov:

Arbetsplatsen – Mer än Ett Skrivbord

En arbetsplats är så mycket mer än bara ett skrivbord och en stol. Den holistiska miljön, inklusive rumsutformning och tillgång till utomhusutrymmen, spelar en stor roll för välbefinnandet. Att skapa platser för samarbete och avkoppling, samt att införliva grönska, bidrar till en mer harmonisk och produktiv arbetsmiljö.

Detaljerna som Gör Skillnad

En ergonomiskt utformad arbetsplats är nödvändig för att undvika hälsoproblem. Det innebär rätt avstånd mellan skärmar, ergonomiska möbler och en arbetsmiljö anpassad till den enskilda individens behov. Detta kan inkludera justerbara skrivbord och stolar som minskar risken för ryggproblem och ökar komforten.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är designen av en arbetsplats avgörande för välbefinnande och produktivitet hos medarbetare. På Quick Office tar vi detta på allvar genom att noggrant justera och anpassa våra arbetsmiljöer för att maximera komfort och hälsa. Vi tar även hänsyn till varje individs unika behov. Genom detta tillvägagångssätt skapar vi inte bara effektiva utan även glädjefyllda och tillfredsställande arbetsplatser, vilket speglar vårt åtagande för att främja både professionell och personlig utveckling för alla som är en del av Quick Office.

Söker du kontorsrum eller coworking plats?

Få tillgång till inspirerande miljöer hos Quick Office.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden