Workspace Östermalm

Vårt utbud

Här får du lite mer

Vårt workspace på Östermalm är ett Selected Office, det innebär att du som sitter här har tillgång till lite mer service och bekvämligheter än på andra kontor. Vår kontorsvärd bemannar kontoret i receptionen och ser till att lära känna ditt företag för att veta vad ni behöver.

Boka visning Bli kontaktad

Lediga kontorsrum Östermalm

För dig som vill dela

Här delar du utrymme med andra företagare som inte är i behov av ett eget rum. Många som arbetar här är ofta ute och rör på sig och sitter sällan på samma plats två dagar i rad. Våra coworkingavtal ger dig flexibilitet och frihet att hitta bästa lösningen för dig.

Boka visning Bli kontaktad

Möte i hörnrum

Våra rymliga sekelskifteslokaler är som gjorda för lyckade möten. Här sitter ni i trivsamma och inspirerande rum med stora fönster och mycket ljusinsläpp, dessutom med den senaste tekniken. I vårt största mötesrum Hugo har du dessutom första parkett när högvakten passerar.

Boka mötesrum Bli kontaktad

Mötesrum

För enkelhetens skull

Teckna en företagsadress och få posten du behöver till någon av våra adresser. Kom förbi och hämta den eller få den vidarebefordrad. Villkoren är lika enkla som få, ingen bindningstid och tre månaders uppsägningstid.

Läs mer Bli kontaktad

Exklusiv kontorsupplevelse mitt på Östermalm

Här sitter du i hjärtat av Östermalm i en spatiös sekelskiftesvåning på Artillerigatan 6 med kort avstånd till Östermalmstorg, Karlaplan och Strandvägen. Det är adressen för dig som önskar lite mer av bekvämlighet, känsla och atmosfär. En bemannad reception tar emot dig och dina gäster och ser till att ni får den service ni önskar. Artellerigatan når du enkelt med tunnelbana, buss eller spårvagn eller en vacker promenad genom centrala staden.

Se våra mötesrum Bli kontaktad

Kontakta oss

Adress
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm

Postadress
Selected Office Europe AB
Drottninggatan 86
111 36 Stockholm
 
Ansvarig kontorsvärd
Yvonne Lundell
+46 8 501 292 00
yvonne@selectedoffice.se
 
Uthyrare
Olivier Pion
+46 761 70 73 77
olivier@selectedoffice.se