Kontorshotell Fuengirola

En plats i solen

Vårt sydligaste kontorshotell

Under våren 2021 öppnar vi upp vår första anläggning utanför Sverige, mitt i Fuengirolas centrum. Vi öppnar upp så snart det är möjligt med hänsyn till pandemin och de restriktioner som råder. Här kommer du att mötas av nyrenoverade lokaler och vi erbjuder flexibla kontorsplatser, mötesrum och företagsadress, i en trivsam kontorsmiljö med personlig och hög service. Men det vi också kan erbjuda är en garanterat unik miljö utanför kontoret. På Solkusten finns en uppsjö av utomhusaktiviteter som golf/padel, vandring/natur, 8 km sandstrand, restauranger och nära till både havet och bergen. Därtill en härlig sol som värmer både kropp och skäl.

Kontakta oss

Address:
Calle Romeria Del Rocio no 6

Postadress:
296 40 Fuengirola, Spanien
 
Uthyrare:

Fredrik Carlqvist
+46 725 76 38 00
fuengirola@quickoffice.se

Mötesrum och konferensrum

När du har ett medlemskap och hyr en arbetsplats finns möjlighet att nyttja våra nyrenoverade mötes- och konferensrum. Rummen är utrustade med: whiteboard, 50 tums TV-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår. Det finns också möjlighet till separat samtalsrum för telefon- och videosamtal.

I anslutning till din vistelse hjälper vi till med aktiviteter som golf/padel, tips på aktiviteter etc.

Personlig service

Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.,

Nätverkande och förmåner

Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. I ditt medlemskap har du möjlighet till coworkingplats i Quick Office anläggningar i Stockholm / Malmö, samt 30 % rabatt på konferensrum på samtliga anläggningar.

Flytta till Spanien?

För dig som funderar på att flytta hela eller delar av företaget till oss en tid för att prova digitalisering och arbete med en distribuerad organisation – så hjälper vi gärna till med det!

Bra förbindelser

Fuengirola ligger 20 minuter med bil från Malagas flygplats. Det finns också tågförbindelse som binder ihop Malaga – Flygplatsen och Fuengirola.

Kontoret ligger bara 5-10 min gångväg från tågstationen.


Nätverkande, frukost och events

När pandemin är över kommer vi att events, frukostar, och afterworks så att vi på ett trevligt sätt kan skapa ett större nätverk och får mer kunskap av varandra.

Här jobbar vi tillsammans – fast lite isär – och utbyter erfarenheter! Människor är det viktigaste hos oss på Quick Office och här är det kul på arbetsplatsen varje dag!