Kontorshotell Mälarhöjden

Nära till Kungens Kurva, Segeltorp, Huddinge och Hägersten

Unikt och modernt kontorshotell

Centralt beläget intill E4:an, på Västertorpsvägen 135, ligger Quick Office kontorshotell Mälarhöjden. Fastigheten är tidigare känd som ”Comviq-huset”, men har nu genomgått en totalrenovering och standardhöjning, och heter nu Sthlm Sydväst. Här erbjuds en trivsam miljö. Du får personlig service hela dagen och kontorets design är i toppklass.

Personlig service

Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

Mötesrum och konferensrum

När du hyr kontorsrum hos oss finns möjlighet att nyttja vår fina mötesrum som består av 3 olika mötesrum med plats för upp till 20 personer. Rummen kan möbleras i styrelse-, skol- eller biosittning. Rummen är utrustade med: whiteboard, 50tums TV-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår. Våra mötesrum ligger intill vår fina lounge där ni kan ta paus och mingla Klicka här för mer information och för att hyra mötesrum Mälarhöjden.

Coworking space

Quick Office erbjuder även coworking space. Det här är den perfekta lösningen för dig som söker en arbetsplats med stor flexibilitet och frihet, till exempel om du och dina medarbetare ofta är ute på språng och inte är i behov av en fast kontorsplats. Genom att hyra coworking space betalar du bara för det du behöver. Läs mer om Quick Office coworking Mälarhöjden.

Hitta oss

Adress:
Västertorpsvägen 135
129 44 Hägersten

Ansvarig Kontorsvärd
Sophie Krumlinde
08-447 11 77
malarhojden@quickoffice.se

Uthyrare
Evelina Lagerlöf
+46 76 719 53 55
evelina.lagerlof@quickoffice.se

Bra förbindelser

På vårt kontorshotell Mälarhöjden i närheten av Huddinge, Hägersten, Skärholmen och övriga Söderort, kan du hyra kontorsrum eller kontorsplats med goda kommunikationer till centrum.

Om du är intresserad av fler kontorshotell Stockholm via Quick Office kan du använda länken för att läsa mer om vad vi har att erbjuda utöver detta trivsamma kontorshotell i Mälarhöjden.

Nära till Fruängen, Västertorp och Sätra

Beläget nära E20 har vårt kontorshotell i Mälarhöjden nära till kringliggande områden, så om du letar efter kontorshotell i Fruängen, Västertorp eller Sätra – välkommen till oss!


Nätverkande och frukost

Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

Högsta säkerhet på alla kontorshotell

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!