Södra Stockholms trivsammaste kontorshotell i välkänd fastighet!

Unikt och modernt kontorshotell

Centralt beläget intill E4:an, på Västertorpsvägen 135, ligger Quick Office kontorshotell Mälarhöjden. Fastigheten är tidigare känd som ”Comviq-huset”, men har nu genomgått en totalrenovering och standardhöjning, och heter nu Sthlm Sydväst. Här erbjuds en trivsam miljö. Du får personlig service hela dagen och kontorets design är i toppklass.

Personlig service

Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

Mötesrum och konferensrum

När du hyr kontorsrum hos oss finns möjlighet att nyttja vår fina mötesrum som består av 3 olika mötesrum med plats för upp till 20 personer. Rummen kan möbleras i styrelse-, skol- eller biosittning. Rummen är utrustade med: whiteboard, 50tums TV-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår. Våra mötesrum ligger intill vår fina lounge där ni kan ta paus och mingla Klicka här för mer information och för att hyra mötesrum Mälarhöjden.

Coworking space

Quick Office erbjuder även coworking space. Det här är den perfekta lösningen för dig som söker en arbetsplats med stor flexibilitet och frihet, till exempel om du och dina medarbetare ofta är ute på språng och inte är i behov av en fast kontorsplats. Genom att hyra coworking space betalar du bara för det du behöver. Läs mer om Quick Office coworking Mälarhöjden.