I ett av Westfield Mall Of Scandinvias bästa läge finns Quick Office Workspace

Oslagbart gallerialäge

Straxt intill den stora entrén vid Stjärntorget finns Quick Office kontorshotell Solna, Mall of Scandinavia. Här erbjuder vi kontorsrum/privat office, coworkingytor och mötesrum i en unik miljö med hög nivå på design och miljöer. Närheten till kommunikationer, restauranger, shopping och några av Sveriges största företag gör att du kan arbeta i ett av Stockholms mest spännande och dynamiska workspace!

Business lounge

Våra miljöer inbjuder till nätverkande med alla hyresgäster, vilket ger dig möjlighet till nya samarbeten som kan ge fler och nya affärer. I vår sköna aktivitetshörna kan du även koppla av en stund och få ny energi under arbetsdagen!

Personlig service

Kontorshotellet har bemannad reception och vår Kontorschef tar hand om dig som hyresgäst och hjälper dig i din vardag så att du kan koncentrera dig på ditt företag och dina medarbetare. Dina besökare tas emot på ett professionellt och personligt sätt.

Showroom och mötesrum

Våra mötesrum ligger i direkt anslutning till vår stora lounge där vi kan erbjuda möjligheter till showroom och produktlanseringar dina varor och tjänster.