Kontorshotell Mall Of Scandinvia

Storslagen och unik miljö mitt i affärshändelsernas nya centrum

I ett av Westfield Mall Of Scandinvias bästa läge finns Quick Office Workspace

Oslagbart gallerialäge

Straxt intill den stora entrén vid Stjärntorget finns Quick Office kontorshotell Solna, Mall of Scandinavia. Här erbjuder vi kontorsrum/privat office, coworkingytor och mötesrum i en unik miljö med hög nivå på design och miljöer. Närheten till kommunikationer, restauranger, shopping och några av Sveriges största företag gör att du kan arbeta i ett av Stockholms mest spännande och dynamiska workspace!

Hitta oss

Adress:
Stjärntorget 2
169 79 Solna

Ansvarig Kontorsvärd
Helene Segerfalk
08-447 11 74
mallofscandinavia@quickoffice.se

Uthyrare
Olivier Pion de Paris
+46 761 70 73 77
olivier@quickoffice.se

Business lounge

Våra miljöer inbjuder till nätverkande med alla hyresgäster, vilket ger dig möjlighet till nya samarbeten som kan ge fler och nya affärer. I vår sköna aktivitetshörna kan du även koppla av en stund och få ny energi under arbetsdagen!

Personlig service

Kontorshotellet har bemannad reception och vår Kontorschef tar hand om dig som hyresgäst och hjälper dig i din vardag så att du kan koncentrera dig på ditt företag och dina medarbetare. Dina besökare tas emot på ett professionellt och personligt sätt.

Showroom och mötesrum

Våra mötesrum ligger i direkt anslutning till vår stora lounge där vi kan erbjuda möjligheter till showroom och produktlanseringar dina varor och tjänster.

Goda kommunikationer

Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4.

Är du nyfiken på att veta mer om vad Quick Office kontorshotell Stockholm har att erbjuda, förutom detta unika läge på vårt kontorshotell i Solna, inuti Mall of Scandinavia, kan du klicka på länken för att läsa mer.


Nätverkande och frukost

Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

Högsta säkerhet på alla kontorshotell

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum mellan kl 07.00-23.00 alla dagar i veckan.