Kontorshotell Solna - Mall of Scandinavia | Quick Office
sv
Meny

Kontorshotell Solna - Mall of Scandinavia

Storslagen och unik miljö mitt i affärshändelsernas nya centrum

430398-7 430398-29

Här erbjuder vi moderna kontorslösningar, från kontorsrum och kontorsplatser till mötesrum och företagsadress, i en unik och inspirerande kontorsmiljö och med hög personlig service. 

Välkommen till Quick Office kontorshotell i Solna – Mall of Scandinavia!

Modern miljö inbjuder till nätverkande
Vi erbjuder en hög nivå på design och miljöer, samt bra IT-funktioner och kringutrustning, som underlättar och spar tid för dig när du är på kontoret. Våra miljöer bjuder också in till nätverkande med alla hyresgäster, vilket ger dig möjlighet till nya samarbeten som ger fler, och nya affärer.  I vår roliga aktivitetshörna kan du även koppla av en stund och få ny energi under arbetsdagen!

Personlig service är viktigt för oss
Kontorshotellet har bemannad reception mellan 09.00-21.00 varje dag, med personal som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett professionellt och personligt sätt. Vi månar om att våra hyresgäster ska trivas när de hyr kontorsrum av oss.

Konferens- och mötesrum
När du hyr kontorsrum i Mall of Scandinavia finns tillgång till två olika mötesrum med plats för upp till 14 personer i styrelsesittning. Rummen är inredda med 50-tums TV-skärm, whiteboard, anteckningsblock och pennor.

Goda kommunikationer till och från vårt kontorshotell i Mall of Scandinavia
Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns, med endast 10 min till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4.

Vi skräddarsyr servicepaket efter våra hyresgästers önskemål
Vi skräddarsyr en lösning för dig och du väljer det servicepaket som passar din verksamhet allra bäst. Mötesrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självfallet i alla våra paket.

Hög säkerhet på alla kontor
Din arbetsplats kommer vara utrustad med passagesystem och larm, och vi har även nära samarbete med vaktbolag, för att du ska känna dig trygg när du är på plats på kontoret. Du har åtkomst till ditt kontorsrum eller kontorsplats under hela dygnet, veckans alla dagar.

430398-21 430398-1

Kontaktuppgifter uthyrning Quick Office Mall of Scandinavia
Gabriel Andersson
Tel: 0707 87 76 73
gabriel@quickoffice.se

Ansvarig Kontorschef
Paula Aho
Växel: 08-447 11 74
mallofscandinavia@quickoffice.se

Besöksdress
Mall of Scandinavia
Stjärntorget 2
169 79 SOLNA

Postadress
Kontorshotell 15 AB
Vasagatan 36
111 20 Stockholm

Planlösning

Visa på karta

KONTAKTA OSS


Quick Office behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679

Har du frågor eller funderingar?

Vänligen kontakta:
Gabriel Andersson
0707 87 76 73
gabriel@quickoffice.se

Bilder