Kontorshotell Stockholm City

Modernt kontorshotell på Drottninggatan. Hyr kontorsplats eller kontorsrum mitt i centrum hos Quick Office. Välkommen!

Hyr kontorsplats i Stockholm City – lokaler i sekelskiftesmiljö på Drottninggatan

Modernt möter klassiskt och elegant

På Drottninggatan 86, mitt i Stockholms vibrerande puls, finns vårt vackra kontorshotell i sekelskiftesmiljö. Med kontor i centrala Stockholm får ni representativa miljöer med möjligheten att kombinera kontorsrum/private office med fristående arbetsplatser och coworking i öppna ytor – allt med närhet till T-centralen och centralstationen.

Personlig service på ditt kontor i Stockholm City

Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt. På vårt kontor i Stockholm City kan du fokusera på dina medarbetare och din verksamhet.

City office Stockholm med bra förbindelser

Ypperliga kommunikationer med närmaste T-banestation Hötorget, och bussar. Centralstationen med pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express, finns på några minuters promenadavstånd. Oavsett om du pendlar från utanför stan eller promenerar från närområdet tar du dig hit snabbt och enkelt.

Fler av våra kontorshotell

Quick Office har kontorshotell i hela Stockholmsområdet. Oavsett var i Stockholmsområdet du verkar finns vi nära dig. Hitta alla Quick Office kontorshotell Stockholm här. Vi har även två kontorshotell Malmö, och om du är intresserad av att ta verksamheten utomlands har vi även kontorshotell i Fuengirola i Spanien, med samma service och standard som på alla våra kontorshotell.

Hitta oss

Adress:
Drottninggatan 86
111 36 Stockholm

Ansvarig Kontorsvärd
Carina Holmgren
08-447 11 71
citydrottninggatan@quickoffice.se

Uthyrare
Therése Rosén
+46 707-877673
therese@quickoffice.se

Nätverkande och frukost

Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. Här får du möjlighet att skapa informella kontakter och nätverka över frukost och en kopp kaffe.


Högsta säkerhet på alla kontorshotell

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra. Därför är vi oerhört måna om att alltid ha passersystem, larm och samarbete med vaktbolag.

Oöverträffad tillgänglighet

Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan! Välkommen till Quick Office för att hyra coworking-platser, kontorsrum, mötesrum och kontorshotell i Stockholm City!