Mötesrum Malmö

Konferensrum och mötesrum

Välkommen att hyra konferensrum och mötesrum i Malmö, från en timme och uppåt. Hos oss på Quick Office kan du boka konferensrum och hyra mötesrum i fräscha lokaler, utrustade med den senaste tekniken. Här kan du boka allt från små mötesrum till större konferensrum. Vi har mindre konferens- och möteslokaler med plats för 2–8 personer, och stora mötesrum för upp till 42 personer. Du bokar enkelt direkt här på vår hemsida.

Hyra konferensrum i Malmö i våra lokaler

Här har du alltid möjlighet att boka mötesrum i Malmö i något av våra kontorshotell. Vi erbjuder lokaler utrustade med Wi-Fi, skrivare och whiteboard, med cateringmöjligheter och god service. Läs mer om våra olika mötesrum i Malmö nedan, och boka enkelt tid direkt här på hemsidan. Boka antingen i vårt kontorshotell i Västra hamnen, eller i vårt nyöppnade kontorshotell i Hyllie.

Mötesrum Hyllie

I entréplanet finns vår mötes- och konferensanläggning. Här finns mötesrum för stora och små möten från 2 personer upp till 65 personer i biosittning i vårt allra största mötesrum.

Boka mötesrum

Mötesrum Västra Hamnen

Här finns mötesrum för stora och små möten från 2 personer upp till 30 personer i biosittning i vårt allra största mötesrum.

Boka mötesrum