Office Large

En långsiktig lösning

För företag som vill ha ett eget kontor med enskilda ytor och utrymmen som inte delas med andra företag erbjuder vi Office Large. Det är en kombination av det klassiska kontoret men med en högre servicenivå. Ditt företag har egna arbetsrum, toaletter, mötesrum och kök men tillgång till alla de bekvämligheter det innebär att sitta i en byggnad med reception och kontorsvärdar som kan ta emot post eller hjälpa gäster att hitta rätt.
 
Office Large
är en tillsvidarelösning som hjälper dig och ditt företag att känna er hemma och bekväma i lokaler som passar behoven och kraven ni har på ett modernt kontor. Vi har inga fleråriga kontrakt med automatisk förlängning, hos oss väljer du som medlem en avtalstid som passar dig och ditt företag.

Här ingår allt

Som hyresgäst av en Office Large-lösning behöver du inte tänka på någonting praktiskt. Vi ser till att allt fungerar, från uppkoppling till avtal för el och värme. Det viktiga för oss är ni känner er hemma i våra lokaler och kan fokusera på det arbete ni måste göra.
 
Några steg utanför kontoret finns också tillgång till gemenskapen och möjligheten att nätverka med våra andra medlemmar som sitter i anslutning till ditt företag. Vi arrangerar events, nätverksträffar och återkommande frukostar för att ge möjlighet att inspireras eller hitta nya samarbeten med andra medlemmar.