VÅRA MEDLEMMAR

Att våra medlemmar trivs och kan arbeta som de vill är det absolut viktigaste för oss. Det är därför vi alltid fokuserar på att ge den service varje medlem behöver.

“Quick Office är som en mötesplats för egenföretagare och entreprenörer som är små till medelstora. Servicenivån är hög med glatt och trevligt bemötande av personalen.”

Tania J. Hagström

Tania J. Hagström

MED-EL NORDIC AB

“Jag har haft många arbetsplatser och inget slår Quick Office Toppen fräscha lokaler, eminent service av receptionisterna, frukostbuffè och låsbart cykelförråd vilket jag värdesätter mycket.”

Karin Ceasar

Karin Ceasar

AudioNova

“Hög flexibilitet, fräscha lokaler och ett utmärkt läge var det som avgjorde valet. Att det sedan visat sig vara superhjälpsam och trevlig personal och en allmänt trevlig gemenskap med de övriga hyresgästerna har varit en bonus.”

CARL-JOHAN ERNTSSON

CARL-JOHAN ERNTSSON

DIGIPROC

”Valet att ha ett kontor på Quick Office i Bromma grundar sig i att vårt huvudkontor, där majoriteten av våra anställda sitter, är beläget i Åre blev Quick Office i Bromma ett strategiskt val för oss i Stockholm.”

DAVID KEITH

DAVID KEITH

Elevenate

”Vi har personal i Stockholm och Malmö så vi behövde en kontorsmiljö att arbeta ifrån på bägge ställena. Jag ville ha något som passade företagets stil, något som visuellt var trevligt att gå till och där jag också kunde nätverka.”

ANDREAS PETERSSON

ANDREAS PETERSSON

Laddaccess AB

”Här på Quick Office i Hyllie är det lugnt och behagligt. Fördelen är att kunna nätverka samt flexibiliteten då man kan anpassa lokal efter behov.”

TOBIAS PLANELL

TOBIAS PLANELL

Oeco

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden