Workspace Stockholm City

Vårt utbud

Skapa rätt rum för dig

På Quick Office lyssnar vi på dig och ditt företag och sen skräddarsyr vi ett färdigt erbjudande som uppfyller dina krav på det bäst anpassade kontoret. Det gäller allt från antal sittplatser, tillgång till mötes- och konferensrum och krav på service som ni behöver för er verksamhet.

Boka visning Bli kontaktad

Lediga kontorsrum Stockholm city

Välj mellan Private Desk eller Coworking Flex arbetsplats.

Private Desk – Stockholm City 6495 kr/månad
Du får ett eget dedikerat skrivbord vilket innebär att du alltid arbetar från samma skrivbord och har möjlighet att lämna kvar material tex skärm på skrivbordet.

Coworking Flex –  Stockholm City 3495 kr/månad
Arbete från ledig plats vid skrivbord, lounge eller annan tillgänglig plats. Platsen måste lämnas ren från material vid arbetsdagens slut.

Rum och sällskap att inspireras av

Vackra lokaler och gott om plats. Våra coworkingytor på Drottninggatan har det lilla extra för en bra arbetsdag i en bekväm miljö. Här delar du din dag med andra på genomresa eller som bara gillar att sitta bekvämt. Larm och passagesystem ger dig tillgång 24/7.

Boka visning Bli kontaktad

Möts på rätt sätt

Våra fyra olika mötesrum passar för det lilla mötet för fem personer och upp till det större sammanträdet för 25 personer. I trivsamma lokaler med den senaste tekniken och utrustningen som krävs för det moderna mötet kan du ta de rätta besluten. Möjlighet till catering finns.

Boka mötesrum Bli kontaktad

Mötesrum

För enkelhetens skull

Teckna en företagsadress och få posten du behöver till någon av våra adresser. Kom förbi och hämta den eller få den vidarebefordrad. Villkoren är lika enkla som få, ingen bindningstid och tre månaders uppsägningstid.

Läs mer Bli kontaktad

Perfekt läge i hjärtat av Stockholm

Du sitter inte mer centralt än på vårt workspace mitt på Drottninggatan 86 i Stockholm. Här kan våra medlemmar få jobbet gjort i behagliga rum med högt i tak och stora fönster med närhet till allt huvudstaden erbjuder. Du når enkelt vårt workspace med tunnelbana eller buss. För långväga resor är Stockholms Central med tåg och Arlanda Express en rask liten promenad bort.

Se våra mötesrum Bli kontaktad

Kontakta oss

Adress
Drottninggatan 86
111 36 Stockholm

Postadress
Kontorshotell 16 AB
Drottninggatan 86
111 36 Stockholm

Kontorschef
Carina Holmgren
+46 8 447 11 71
citydrottninggatan@quickoffice.se

Uthyrare
Therése Rosén
+46 707 87 76 73
therese@quickoffice.se