Coworkingspace -Where business takes off!

SE FILMEN OM BROMMA BLOCKS – HANGAR 5

Bromma – Kontorshotell i Hangar 5

Quick Office kontorshotell i Bromma hittar du  i nybyggda kvarteret Hangar 5 invid Bromma Blocks. De smart planerade ytorna och inspirerande miljöerna ger dig och dina medarbetare de bästa förutsättningarna för en effektiv vardag, med hög trivselfaktor och möjlighet till spännande möten.

Inte vilken byggnad som helst

Hangar 5 har byggts av NCC och var inflyttningsklart i oktober 2021. Byggnaden kommer att klassificeras som ”excellent” enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM – Europas ledande miljöcertifieringsverktyg för byggnader.

All tänkbar service

Servicen i Hangar 5 är optimal. I huset finns ICA Maxi med Apotek och lunchrestaurangen Hangar 5. Här finns även träningsmöjligheter hos SATS, och i samma kvarter ligger finns longstay hotellet Biz Apartments. Hela butiksutbudet i köpcentret Bromma Blocks finns alldeles runt hörnet. Med ca 80 butiker, 16 restauranger, kaféer och det mesta du behöver ett stenkast bort ger Hangar 5 dig samma service som i city.

Mötesrum och konferensavdelning

Vi har Brommas bästa mötes- och konferensanläggning med stort fokus på inspirerande och trivsamma miljöer. Mötesrum med den senaste tekniken och rum för 2–60 personer i biosittning. Alla mötesrum kan bokas från 1 timme och uppåt. Boka mötesrum här

Quick Office i Bromma– kontorsplats eller helt kontor

När du vill skapa förutsättningar för mer flexibilitet i din kontorslösning, sänka dina lokalkostnader och öka servicenivån – hyr kontorslokaler hos Quick Office Bromma Blocks.

Här finns arbetsplatser i öppna coworking-ytor och mindre kontorsrum för den enskilda företagaren, men också kompletta kontorslösningar till företag med större behov. Vi erbjuder flexibel avtalslängd och korta uppsägningstider, så att du snabbt kan växla upp eller ned beroende på marknadssituationen och antal medarbetare.

Oavsett om du letar efter större kontor eller bara en kontorsplats i Bromma, hittar du vad du behöver på våra kontorshotell.

Personlig service

Hos oss möts du av en bemannad reception som tar vi hand om dig och dina besökare och hjälper till med bokningar och beställningar kring möten och konferenser. Vi hanterar brev, paket, bud och post, allt för att förenkla för dig i din vardag.