Kontorshotell Bromma Blocks

Boka visning

Hyr kontorshotell Bromma

Quick Office kontorshotell i Bromma hittar du  i nybyggda kvarteret Hangar 5 invid Bromma Blocks. De smart planerade ytorna och inspirerande miljöerna ger dig och dina medarbetare de bästa förutsättningarna för en effektiv vardag, med hög trivselfaktor och möjlighet till spännande möten.

Servicen i Hangar 5 är optimal. I huset finns ICA Maxi med Apotek och lunchrestaurangen Hangar 5. Här finns även träningsmöjligheter hos SATS, och i samma kvarter ligger finns longstay hotellet Biz Apartments. Hela butiksutbudet i köpcentret Bromma Blocks finns alldeles runt hörnet. Med ca 80 butiker, 16 restauranger, kaféer och det mesta du behöver ett stenkast bort ger Hangar 5 dig samma service som i city. Vi har Brommas bästa mötes- och konferensanläggning med stort fokus på inspirerande och trivsamma miljöer. Mötesrum med den senaste tekniken och rum för 2–60 personer i biosittning. Alla mötesrum kan bokas från 1 timme och uppåt. Boka mötesrum här

Quick Office i Bromma– kontorsplats eller helt kontor

När du vill skapa förutsättningar för mer flexibilitet i din kontorslösning, sänka dina lokalkostnader och öka servicenivån – hyr kontorslokaler hos Quick Office Bromma Blocks.

Här finns arbetsplatser i öppna coworking-ytor och mindre kontorsrum för den enskilda företagaren, men också kompletta kontorslösningar till företag med större behov. Vi erbjuder flexibel avtalslängd och korta uppsägningstider, så att du snabbt kan växla upp eller ned beroende på marknadssituationen och antal medarbetare.

Oavsett om du letar efter större kontor eller bara en kontorsplats i Bromma, hittar du vad du behöver på våra kontorshotell.

Hos oss möts du av en bemannad reception som tar vi hand om dig och dina besökare och hjälper till med bokningar och beställningar kring möten och konferenser. Vi hanterar brev, paket, bud och post, allt för att förenkla för dig i din vardag.

Hitta oss

Adress:
Köpsvängen 10, 168 67 Bromma

Kontakta uthyrare
Evelina Lagerlöf, +46 767 195355
Therése Rosén, + 46 707 877673
kundsupport@quickoffice.se

Kontorsvärd
Monica Löfgren
+46 8 447 11 79
brommablocks@quickoffice.se

Bra förbindelser

Bromma förvandlas just nu från industristad till urban blandstad. Områdena Mariehäll och Ulvsunda förvandlas från industriområden till levande kvarter med kontor, bostäder och detaljhandel tätt sammanvävt med handelsområdet Bromma Blocks.

Tvärbanans nya station ligger precis vid kontorsentrén. Bra bussförbindelser och ett stort garage med plats för cyklar så här har du verkligen möjligheten att nå arbetsplatsen både enkelt och bekvämt.

Är du intresserad av fler av våra kontorshotell? Läs mer om Quick Office kontorshotell Stockholm.


Events och frukostar och nätverkande

Vi arrangerar events, frukostar, föreläsningar och afterwork ‒ minst en gång i månaden för alla våra hyresgäster – så att man på ett trevligt sätt kan skapa ett större nätverk och får mer kunskap. Här jobbar vi tätt tillsammans och utbyter kunskap! Människor är det viktigaste hos oss på Quick Office och här är det kul på jobbet varje dag!

Högsta säkerhet på ert kontorshotell i Bromma

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan.

3 skäl att välja kontorshotell i Bromma Blocks

– En modern arbetsplats med fokus på miljö och individ
– Överlägset läge – kommunikationer till hela Sverige och närhet till tvärbanan
– En nyckelfaktor för att attrahera och behålla medarbetare