sv
Meny

Globen City

Navet söder om Stockholm City

Granne med Globen och Tele2 Arena ligger Quick Office Globen City.

Personlig service
Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. Quick Office Globen City erbjuder både arbetsplatser, kontorsrum och fullutrustade konferensrum i modern miljö. Våra kompletta kontor har hög profil, personlig service och bra funktioner som underlättar och spar tid i din vardag. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter.

Skräddarsydda kontorspaket
Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivå som passar din verksamhet bäst. Konferensrum, möbler, kaffe, städning, internet och utskrifter ingår självklart i alla våra olika Kontorspaket.

Mötesrum och konferensrum
Kontorshotellet har mötesrum med den senaste tekniken. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötes- och konferensrummen på alla våra kontorshotell.

IT
Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss och därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar. 

Säkerhet
Genom vårt passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag kan du vara trygg på din arbetsplats. Du har tillgång till ditt kontor 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan.

Nära till kommunikationer
Centralt beläget söder om Stockholm City och i anslutning till Globen Shopping ligger Globens modernaste kontorshotell. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Nära till T-banestationerna Globen och Gullmarsplan. Åker du bil parkerar du gratis ett par timmar vid Globen Shopping eller hyr garageplats rakt ned från kontoret.

Kontaktuppgifter till Quick Office i Globen City
Ansvarig Kontorsvärd: Camilla Gunnesjö
Växel: 08-447 11 72
globen@quickoffice.se

Besöksdress
Arenavägen 29, 8 tr
121 77 Stockholm-Globen

Postadress
Kontorshotell 13 AB
Vasagatan 36
111 20 Stockholm

Ladda hem broschyr (.PDF) Visa på karta Erbjudande

KONTAKTA OSS


Har du frågor eller funderingar?

Vänligen kontakta:
Alexander Csordas
070-782 25 43
alexander@quickoffice.se

Bilder