Kontorshotell Globen City

Navet söder om Stockholms innerstad

Granne med Globen och Tele2 Arena ligger Quick Office Globen City

Kontor i Globen med hög mysfaktor

Kontoret är smakfullt renoverat och erbjuder en unik och trivsam kontorsmiljö. Quick Office kontorshotell Globen City nära Södermalm ligger granne med Globen och Tele2 Arena, där vi erbjuder både kontorsplats/coworking, kontorsrum och fullutrustat mötesrum i modern miljö.

Bra kommunikationer

Kontorshotell Globen City, är centralt beläget nära Södermalm och centrala Stockholm. Kontoret ligger nära T-banestationerna Globen och Gullmarsplan samt tvärbana och bussterminal som knyter ihop Stockholm. Endast 7 minuter från City.
Gott om parkeringsmöjligheter i direkt närområde samt garage i huset.

Åker du bil parkerar du gratis under 3 timmar vid Globen Shopping och givetvis finns det ladd-platser för elbilar eller hyr garageplats rakt under kontoret.

Är du intresserad av vad mer Quick Office kontorshotell i Stockholm har att erbjuda, rekommenderar vi dig att följa länken för att läsa mer om våra olika kontorshotell i huvudstaden.

Hitta oss

Adress:
Arenavägen 29
121 77 Johanneshov

Ansvarig Kontorsvärd
Alexander Csordas
08-447 11 72
globen@quickoffice.se

Uthyrare
Alexander Csordas
070-782 25 43
alexander@quickoffice.se

Nätverkande och frukost

Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

Högsta säkerhet på alla kontorshotell

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!