Kontorshotell Eden Hyllie

Workspace med ditt välmående i första rummet

Eden Hyllie – ett intelligent kontor med hjärta!

Quick Office kontorshotell i Hyllie är Kungsledens första Symbiotic Building. Här kommer människans välmående alltid först. På Eden Hyllie erbjuder vi förstklassig service och smarta digitala lösningar som främjar produktivt arbete och uppmuntrar till en balanserad vardag.

De gemensamma ytorna har en egen klimatzon som byter karaktär efter årstiderna och ser till att naturen alltid är nära. Fastigheten är WELL-certifierad och fokuserar på människorna som arbetar i byggnaden. Kontorshotellet är certifierat enligt LEED™ Gold – en global miljöcertifiering som riktar in sig på minskad användning av resurser som mark, vatten, energi och byggnadsmaterial.

Smarta digitala lösningar

Eden Hyllie har den absolut senaste state of the art-tekniken och ett så kallat Software Defined Network. Alla delar i fastigheten är smart uppkopplade, integrerade via Internet of Things (IoT).

För dig som hyresgäst betyder det bland annat att du har din egen personliga och digitala behörighet. Du är nyckelfri och får åtkomst till ditt kontor och mötesrum via din mobil, app, eller tagg. Inte minst innebär integrationen att säkerheten på vårt nätverk kommer att vara extremt hög.

I vårt kontorshotell i Hyllie får även mindre företag tillgång till de större företagens säkerhetslösningar. Vi har också stora möjligheter att skräddarsy lösningar efter ditt företags behov.

Personlig service

Eden Hyllie ger en unik upplevelse för dig som hyresgäst. Våra kontorsvärdar ger dig en hög personlig service, och receptionen i entréplanet bemannas vardagar 7:30–18:00. Här finns alltid någon tillgänglig för att underlätta din vardag.

Vi tar hand om dina besökare och hjälper till med bokningar och beställningar kring möten och konferenser. Vi hanterar brev, paket, bud och post, allt för att förenkla för dig i din vardag. Vi arrangerar även olika evenemang, som frukostar, föreläsningar och afterwork.

Hitta oss

Adress:
Hyllie Boulevard 53
215 37 Malmö

Ansvarig Kontorsvärd
Catherine Brenner
+46 40 600 55 85
hyllieeden@quickoffice.se

Uthyrare
Gustaf Deijnoff
+46 790 98 05 85
gustaf@quickoffice.se

Bistro med hälsan i fokus

I entréplanet finns vår Bistro. Här serveras frukost, lunch och annan lättare förtäring. Allt som serveras i Bistron har din och dina anställdas hälsa i fokus. Här serveras endast hälsosamma och goda rätter, för livsnjutare och gourmander. Du kan även beställa och ta med mat så att du har middagen klar när du kommer hem.

Terrass med framtidsutsikt

Vårt kontorshotell i Hyllie har en underbar takterrass där du kan arbeta, ha möten, äta eller bara njuta av den underbara utsikten mot Öresund. Här kommer vi att anordna afterwork, grillkvällar, föreläsningar och andra tillställningar.


Hyr kontor i Hyllie med flexibilitet

Hos Quick Office kontorshotell Eden Hyllie kan du hyra kontor eller kontorsplats med stor flexibilitet. Här erbjuds du flexibla kontorsrum för små företag med 1–12 personer, och kompletta kontorslösningar till företag med större lokalbehov för 5–25 personer. I anslutning till kontorsrummen finns våra coworking-ytor där arbetsplatserna är delade mellan hyresgäster.

Här finns även unika mötesrum och konferensrum för allt mellan 2–60 personer, liksom mötesrum på takterrassen med utsikt över området. Hos oss sitter du inte fast i hyreskontrakt med långa bindningstider och vi har endast korta uppsägningstider.

Mötesrum och konferensavdelning

Här erbjuder vi Hyllies bästa mötes- och konferensanläggning med stort fokus på inspirerande och trivsamma miljöer. Våra mötesrum i Hyllie är givetvis utrustade med den senaste tekniken och du bokar enkelt i din app. Alla mötesrum i vårt kontorshotell i Hyllie kan bokas från 1 timme och uppåt.

Inget vanligt kontor – Eden Hyllie är ett Må-bra-kontor

Eden Hyllie är kontoret där vardagen för dig och dina medarbetare förenklas, då ni ges möjlighet att äta en balanserad kost och hålla er i rörelse. Lägg till naturens positiva påverkan så kommer produktiviteten hos personalen automatiskt att öka. Att hyra kontor i Hyllie hos Quick Office innebär både arbetsro och en effektiv vardag!

Vill du också arbeta på ett kontor som erbjuder mer än tak och väggar?

Efterfrågan på att flytta in i Eden Hyllie är stor. Vill du vara säker på att just du och ditt företag kan flytta in här kan du boka ditt nya kontor redan idag. Vi ser dig inte som en hyresgäst utan som en partner, och tillsammans kan vi skapa värdefulla arbetsdagar.

Kontakta Gustaf Deijnoff på gustaf@quickoffice.se om du är intresserad av att hyra kontor i Hyllie, så skräddarsyr vi det perfekta kontoret utifrån dina behov.

Hyr kontor i Hyllie med bra förbindelser

När du hyr kontor i Hyllie hos Quick Office arbetar du i den snabbast växande stadsdelen i Malmö. Det strategiska läget lockar den som vill ha nära till allt. Tågen från Hyllie centrum går både över Öresund till Köpenhamn och upp till Stockholm, vilket gör Hyllie till en idealisk plats för internationella samarbeten. Det finns en stark innovationskraft i området och många företag i framkant har redan hittat sin plats här.

Kontoret ligger endast 300 meter från Hyllie Station och därifrån går pendeltåget direkt till Malmö, Kastrup eller Köpenhamn. Med bra bussförbindelser och ett stort garage med plats för cyklar har du alltid lätt att nå arbetsplatsen både enkelt och bekvämt.


Event, frukost och nätverk

Självklart erbjuder vi regelbundet events, frukostar, föreläsningar och afterwork – för alla våra hyresgäster och minst en gång i månaden. På så sätt kan skapa ett större nätverk och får mer kunskap på ett naturligt sätt.  Här jobbar vi tätt tillsammans och utbyter kunskap!

Kontorshotell i Hyllie med högsta säkerhet

För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan!

3 naturliga skäl att välja Eden Hyllie

– En arbetsplats med fokus på hälsa och välbefinnande

– Överlägset läge – nära kommunikationer och natur

– En attraktiv fördel för att locka och behålla medarbetare