Workspace med ditt välmående i första rummet

Eden Hyllie – ett intelligent kontor med hjärta!

Quick Office kontorshotell Eden Hyllie byggs av Kungsleden och kommer att bli deras första Symbiotic Building. Här kommer människans välmående alltid först. På Eden Hyllie kommer vi att erbjuda förstklassig service och smarta digitala lösningar som främjar produktivt arbete och uppmuntrar till en balanserad vardag. De gemensamma ytorna har en egen klimatzon som byter karaktär med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära. Fastigheten kommer att vara WELL-certifierad, som fokuserar på människorna som finns i byggnaden, och certifierad enligt LEEDtm Gold som är en global miljöcertifiering som riktar in sig på minskad användning av resurser såsom mark, vatten, energi och byggnadsmaterial.

Smarta digitala lösningar

Eden kommer ha den absolut senaste ”state of the art”-tekniken med ett så kallat Software Defined Network. Fastigheten kommer att vara smart uppkopplad, även kallad Internet of Things (IoT). För dig som hyresgäst betyder det bland annat att du har din egen personliga och digitala behörighet, du är ”nyckelfri” och får åtkomst till ditt kontor och mötesrum via din mobil, app, eller en egenvald tagg och inte minst att säkerheten på vårt Internet kommer att vara extremt hög och snabb. Mindre företag får nu möjlighet till de större företagens krav på säkerhet. Vi har också stora möjligheter att skräddarsy lösningar efter ditt företags behov av digitala lösningar.

Personlig service

Eden är unikt för dig som hyresgäst på många sätt. Våra Kontorsvärdar ger dig hög personlig service. Receptionen i entréplanet bemannas vardagar 7:30-18:00 och finns till för dig för att underlätta din vardag.  Vi tar hand om dina besökare och hjälper till med bokningar/beställningar kring möten och konferenser, hanterar brev, paket, bud och post. Allt för att förenkla för dig i din vardag. Vi kommer att arrangera olika events såsom frukostar, föreläsningar och after-works.

Bistro med hälsan i fokus

I entréplanet finns vår Bistro. Bistron kommer att servera frukost, lunch och annan lättare förtäring. Allt som serveras i Bistron kommer att vara med din hälsa i fokus. Nyttiga och hälsosamma och givetvis goda rätter för livsnjutare och gourmander. Du kommer även att kunna beställa och ta med mat så att du har middagen klar när du kommer hem.

 

En fantastisk terrass

En underbar takterrass där du kan arbeta, ha möten, äta eller bara njuta av den underbara utsikten mot Öresund. Här kommer vi att ordna afterworks, grillkvällar, föreläsningar med mera när vädret tillåter.

Hyr kontor i Eden Hyllie med flexibilitet

Quick Office kontorshotell Eden Hyllie kan du hyra kontor eller kontorsplats med stor flexibilitet. Här erbjuds du flexibla arbetsplatser till den enskilda företagaren 1-4 personer och kompletta kontorslösningar till företag med större lokalbehov 5-25 personer. Här finns även unika mötesrum och konferensrum för 2-60 personer liksom mötesrum på takterrassen med utsikt över området. Hos oss sitter du inte fast i hyreskontrakt med långa bindningstider och vi har endast korta uppsägningstider.

Mötesrum och konferensavdelning

Här erbjuder vi Hyllies bästa mötes- och konferensanläggning med stort fokus på inspirerande och trivsamma miljöer. Mötesrummen har givetvis utrustats med den senaste tekniken och du bokar enkelt i din app. Alla våra mötesrum kan du boka från 1 timme och uppåt.

Inget vanligt kontor – Eden är Må-Bra-Kontoret

Eden Hyllie är kontoret där vardagen för dig och dina medarbetare förenklas, då ni ges möjlighet att äta en balanserad kost och ha en kropp i rörelse. Lägg till naturens positiva påverkan så kommer produktiviteten hos personalen automatiskt att öka. Att hyra kontor i Eden Hyllie hos Quick Office innebär både arbetsro och en effektiv vardag!

Vill du också arbeta på ett kontor som inte bara erbjuder väggar och tak?

Efterfrågan på att flytta in i Eden Hyllie är stor. Vill du vara säker på att just du och ditt företag kan flytta in här kan du boka ditt nya kontor redan idag.
Hos oss är du inte vilken hyresgäst som helst. Vi ser dig som en partner och vi tillsammans skapar en värdefull arbetsdag.

Kontakta Amanda Braun på amanda@quickoffice.se, om du är intresserad av att hyra kontor i Hyllie, så skräddarsyr vi det perfekta kontoret utifrån dina behov.