Workpace med ditt välmående i första rummet

Eden – ett intelligent kontor med hjärta!

Eden byggs av Kungsleden och kommer att bli deras första Symbiotic Building. Här kommer människans välmående alltid först. På Eden kommer vi att erbjuda förstklassig service och smarta digitala lösningar som främjar produktivt arbete och uppmuntrar till en balanserad vardag. De gemensamma ytorna har en egen klimatzon som byter karaktär med årstiderna och ser till att naturen alltid är nära. Fastigheten kommer att vara certifierad enligt LEEDtm Gold som är en global miljöcertifiering som riktar in sig på minskad användning av resurser såsom mark, vatten, energi och byggnadsmaterial.

Personlig service

Hos oss möts du av en bemannad reception, måndag till fredag från 08.00 -17.00. De tar hand om dina besökare och  hjälper till med att bokningar/beställningar kring möten och konferenser, hanterar och brev, paket, bud och post. Allt för att förenkla för dig i din vardag.

Bistro

I entréplanet finns vår Bistro. Bistron kommer att servera frukost, lunch och annan lättare förtäring. Allt som serveras i Bistron kommer att vara med din hälsa i fokus. Nyttiga och hälsosamma och givetvis goda rätter för livsnjutare och gourmander.

 

En fantastisk terrass

En underbar takterrass där du kan arbeta, ha möten, äta eller bara njuta av den underbara utsikten mot Öresund. Här kommer vi att ordna afterworks, grillkvällar, föreläsningar med mera när vädret tillåter.

Flexibilitet

Quick Office Eden Hyllie erbjuder enskilda flexibla arbetsplatser till den enskilda företagaren och kompletta kontorslösningar till företag med större lokal behov samt unika mötesrum och konferensrum med utsikt över området. Hos oss sitter du inte fast i långa hyreskontrakt.

Mötesrum och konferensavdelning

Här erbjuder vi Hyllies bästa mötes och konferensanläggning med stort fokus på inspirerande miljöer och trivsamma  miljöer.  Mötesrummen har givetvis med den allra senaste tekniken.

Boka ditt nya kontor redan idag

Efterfrågan på att flytta in i Eden Hyllie är stor.  Vill du vara säker på att just du och ditt företag kan flytta in här kan du boka ditt nya kontor redan idag.
Kontakta Jessica Martinsson jessica@quickoffice.se