8 bästa coworking spaces i Stockholm

Kontakta oss

Upptäck Quick Office workspaces

Våra workspaces erbjuder alla något extra. Ibland är det lokalerna som sticker ut, medan det på andra platser är omgivningen, eller helt enkelt läget. Du kan alltid nå oss enkelt, oavsett vilket transportmedel du väljer eller vilken tid på dygnet det är.

Här kan du läsa mer om våra 8 bästa coworking spaces i Stockholm som alla är utmärkta platser för professionell utveckling och nätverkande med andra företagare. Hyr ett kontorsrum, boka ett mötesrum eller sitt i våra öppna coworkingytor som du delar med våra andra medlemmar.

Gå direkt till alla våra Workspaces i Stockholm.


Workspace Stockholm City

Quick Office Workspace Stockholm City hittar du mitt på Drottninggatan, i ett perfekt läge i hjärtat av Stockholm. Du sitter inte mer centralt än så här. Stora fönster, högt i tak och vackra lokaler med gott om plats är vad du kan förvänta dig av våra lokaler i city.

Adress:
Drottninggatan 86, 111 36 Stockholm

Kontakt:
Uthyrare
Therése Rosén
+46 707 87 76 73
therese@quickoffice.se

Pris:
Från 3 495 kr/månad

Workspace Bromma Blocks

Vårt toppmoderna Workspace Bromma Blocks, platsen för dig som vill ha tillgång till allt och slippa åka in till city. Bromma flygplats direkt runt hörnet, tvärbanans station finns 50 meter från vår entré och du har shopping vägg i vägg. Fastigheten blev klar under hösten 2021 och är utrustad med den senaste, effektivaste miljötekniken.

Adress:
Köpsvängen 10, 168 67 Bromma

Kontakt:
Uthyrare
Therése Rosén
+46 707 87 76 73
therese@quickoffice.se

Pris:
Från 2 775 kr/månad

Workspace Globen City

Nära till Södermalm hittar du Quick Office Workspace Globen City som bjuder på nyrenoverade lokaler med allt du behöver för en lyckad dag på kontoret. Här har du busslinjer och T-banestationerna Gullmarsplan och Globen i närheten, och du parkerar gratis i tre timmar.

Adress:
Arenavägen 29, 121 77 Johanneshov

Kontakt:
Uthyrare
Alexander Csordas
+46 707 82 25 43
alexander@quickoffice.se

Pris:
Från 995 kr/månad

Workspace Mall of Scandinavia

I vårt Workspace Mall of Scandinavia sitter du i toppmoderna lokaler i Skandinaviens största galleria, mitt i händelsernas centrum i Solna. När du jobbar här får du bara möjligheter, njut av en härlig lunch på någon av alla restauranger eller sköt små ärenden mellan jobben.

Du hittar oss precis vid den stora entrén vid Stjärntorget, bara en kort promenad från pendeltågsstation, bussar och spårvagnar. Med bil når du oss via E18, E20 och E4.

Adress:
Stjärntorget 2, 169 79 Solna

Kontakt:
Uthyrare
Mattias Nyman
+46 733 60 73 42
mattias.nyman@quickoffice.se

Workspace Östermalm

På vårt Workspace Östermalm får du uppleva en förstklassig arbetsmiljö centralt i innerstaden. På Artillerigatan 6, omgivet av Strandvägen, Karlaplan och Östermalmstorg, finner du vår rymliga sekelskiftesvåning.

Det här är platsen för dig som uppskattar det lilla extra och söker en kombination av bekvämlighet, atmosfär och känsla. Det är dessutom smidigt att ta sig hit, oavsett om du väljer tunnelbana, buss, spårvagn eller njuter av en skön promenad genom staden.

Adress:
Artillerigatan 6, 114 51 Stockholm

Kontakt:
Uthyrare
Therése Rosén
+46 707 87 76 73
therese@quickoffice.se

Workspace Danderyd

Quick Office Workspace Danderyd hittar du i växande Danderyd, bara en kort tunnelbaneresa från city eller om du vill göra en utflykt till den norra skärgården. Här sitter du i nyrenoverade lokaler med allt du behöver för en produktiv arbetsdag.

Adress:
Svärdvägen 21, 182 33 Danderyd

Kontakt:
Uthyrare
Therése Rosén
+46 707 87 76 73
therese@quickoffice.se

Pris:
Från 2 775 kr/månad

Workspace Kista

I vårt Workspace Kista sitter du bland världsledande företag inom telecom och data. Du hittar oss i Castellums nybyggda fastighet, A:place, designad med bekvämlighet och hållbarhet i fokus. Här kan du jobba och bygga relationer i utrymmen som ligger strategiskt nära kollektivtrafik, flygbusshållplatser och med bra parkeringsmöjligheter.

Adress:
Torshamnsgatan 27, 164 40 Kista

Kontakt:
Uthyrare
Olivier Pion
+46 761 70 73 77
olivier@quickoffice.se

Pris:
Från 2 775 kr/månad

Workspace Mälarhöjden

Välkommen till Quick Office Workspace Mälarhöjden, strategiskt placerat i Stockholms södra delar. Här bjuds du på en hemtrevlig arbetsmiljö med personlig service och bra kommunikationer. Efter jobbet har du nära till hela södra Stockholm och Skärholmen, Huddinge, Hägersten och Kungens Kurva.

Adress:
Västertorpsvägen 135, 129 44 Hägersten

Kontakt:
Uthyrare
Therése Rosén
+46 707 87 76 73
therese@quickoffice.se

Pris:
Från 1 995 kr/månad