Kontorshotell Spanien

I Fuengirola öppnade vi under våren 2021 vårt första Quick Office utanför Sverige. Här finns coworking flex platser, mötesrum och företagsadress. Välkommen att arbeta i solen!

Det finns många fördelar med att arbeta från ett Quick Office kontorshotell/workspace

Hos oss kan du hyra en coworking flex plats mötesrum och företagsadress! På alla våra kontorshotell erbjuds du en trivsam miljö i moderna kontorslokaler. Vi erbjuder flexibla kontorslösningar och du behöver inte oroa dig för långa uppsägningstider.

Många valmöjligheter med Quick Office

Att hyra kontorshotell ger dig som företagare många fördelar och du hamnar i ett väldigt flexibelt läge. Via Quick Office har du flera valmöjligheter när du ska hyra:

Kontorsrum/Private office – Kontorsrum för företag och organisationer med många anställda. Vi har rum från 1 person och upp till 12 personer, men också rum till dig som bedriver egen verksamhet och behöver ett kontor. Se lediga kontor här!

Coworking Flex – Om du inte behöver ett eget kontorsrum/private office har vi flexibla arbetsutrymmen i gemensamma coworkingytor. Passar dig som är ute och rör dig mycket. Läs mer om coworking flex i Stockholm.

Mötesrum – Fullt utrustade mötesrum från 2 personer och upp till 80 personer. Våra mötesrum passar alla typer av möten – styrelsemöten, utbildningar såväl som events. Se lediga tider och boka mötesrum här.

Om Quick Office kontorshotell i Fuengirola

Quick Office bedriver kontorshotell (workspace) med service i toppklass. Här kan du räkna med moderna kontorslokaler och att få hyra kontorsplatser och mötesrum med hög standard.

Vi hyr ut kontorslokaler till både små och stora företag och organisationer inom flera olika branscher.

Fler och fler väljer kontorshotell

Allt fler företag börjar uppskatta och se värdet i att hyra kontorshotell Stockholm, då det är en väldigt flexibel lösning som ger företag chansen att smidigt kunna växla upp eller ner beroende på företagets utveckling.

Dessutom uppskattar många att hyra kontor och kontorsplatser med helhetslösningar där det mesta är inkluderat.  Det kan vara allt från praktiska saker som internetuppkoppling eller städning, såväl som att kontorsplatserna är möblerade och att man därför inte behöver lägga tid (eller pengar) på kontorsinredning och kan fokusera helhjärtat på sin verksamhet.

Varför du ska välja workspace i Fuengirola

Det kan vara svårt att hitta en kontorslösning som uppfyller alla de kriterier som ett företag kanske söker i en kontorslokal, men väljer man att hyra workspace får man hela paketet, till en fast månadskostnad.

Här är några av fördelarna med att hyra på Quick Office Fuengirola:

  • Få full koll på kostnaderna
  • Flexibla avtal utan bindningstider
  • Snabb inflyttning
  • Enkelt att hyra
  • Hög säkerhet
  • Professionell miljö
  • Inga dolda kostnader
  • Få tillgång till mötesrum och konferensrum