Svärdvägen 21

Möblerat kontor med ett härligt ljusinsläpp! Vi erbjuder en helhetslösning där allt du behöver kring kontoret ingår. Garage i bottenplan.

Lokalbeskrivning

Kontorsum för1 person
FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, telefonrum, mötesrum, kaffe/te, wifi, utskrifter och mycket mer.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukost, hotellfrukost-känsla! Mysig start på dagen och perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Hon tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Kontoret har flera mötesrum med plats för upp till 70 personer i det största. Mötesrummen är utrustade med den senaste tekniken och är klimatstyrda för bästa ventilation och arbetsmiljö och är trivsamt inredda för inspiration och glädje.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Fastighetsbeskrivning

Omgivning

Quick Office Kontorshotell i Danderyd är perfekt för dig som bor norr om Stockholm. Du når Stockholms innerstad inom en kvart samtidigt som du har närhet till naturen, Danderyds golfbana och vattnet. Två minuters promenad till nya Danderyds Centrum där du hittar med butiker, restauranger och de kommunala färdmedlen.

Kommunikationer

Goda förbindelser med tunnelbana eller buss till/från Mörby Centrum. Tunnelbana till Stockholm Central tar 12 min. Det finns garage i huset och parkeringsplatser utanför entrén.

Boka en visning

Se våra lokaler och förhoppningsvis ditt framtida kontor tillsammans med en kontorsvärd.

Boka visning

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
LokaltypKontor/kontorshotell
Storlek5m2
GatuadressSvärdvägen 21
OrtDanderyd
HissHiss finns
Byggår (renoveringsår)
Lokalnummer449B
Våningsplan1 av 0
TillträdeEnligt överenskommelse

Kontakt

Therése Rosén

Uthyrare

0707-87 76 73

therese@quickoffice.se

Address
Svärdvägen 21 182 33 Danderyd

Telefon

E-post
info@quickoffice.se