Storgatan 4

Välkommen till Järnas första kontorshotell och coworking space! Helt nyrenoverade kontorslokaler mitt i Järna centrum.

Lokalbeskrivning

Nyrenoverat möblerat kontor för upp till tre personer!
KONTORSRUM-PRIVATE OFFICE
Fullt möblerat kontorsrum med skrivbord, kontorsstol och förvaring. Centralt läge granne med Biblioteket, matvarubutik, flera restauranger och caféer på bara några minuters gångavstånd från Järna Station.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, mötesrum och mycket mer. Kaffe, städning, internet, företagsadress, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera – allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

FRIHET & FLEXIBILITET
Quick Office finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår Quick Office Anywhere kortet, en arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar med möjlighet att boka mötesrum. Perfekt när man har kundmöte på annan ort.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi varje onsdag upp en härlig frukost och varje månad bjuder vi in till AW. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Han tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Nyrenoverade mötes- och konferensrum. I det större rummet finns plats för 12-14 personer, i det mindre plats för 6-8 personer. Rummen är utrustade med: whiteboard, 50-tums TV-skärm, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår.
I anslutning till det stora mötesrummet finns vår fina lounge för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, och larm. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Bilderna visar exempel på rum.

Fastighetsbeskrivning

Omgivning

Quick Office Kontorshotell i Järna är perfekt för dig som bor söder om Stockholm. Du når Stockholms innerstad inom 50 minuter samtidigt som du har närhet till naturen, Kallfors golfbana och Ytter Järna Kulturhus. Vi finns mitt i Järnas Centrum där du hittar butiker, restauranger, bibliotek med mera.

Kommunikationer

Goda förbindelser med pendeltåg eller buss. Pendeltåg till Stockholm Central tar 50 min.

Service

Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Han tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt.

Boka en visning

Se våra lokaler och förhoppningsvis ditt framtida kontor tillsammans med en kontorsvärd.

Boka visning

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
LokaltypKontor
Storlek12m2
GatuadressStorgatan 4
OrtJärna
HissHiss finns
Byggår (renoveringsår)1970
Lokalnummer1218
VåningsplanBV av 0
Tillträde

Kontakt

Birgir Birgisson

Franchisetagare / Uthyrning

+46 760 303 446

birgir@quickoffice.se

Address
Storgatan 4 153 30 Järna

Telefon

E-post
info@quickoffice.se