Stjärntorget 2

Kontor för 1 person med full service och tillgång till mötesrum!

Lokalbeskrivning

Kontorsrum för 1 person
Beskrivning Quick Office Mall of Scandinavia hyr ut kontorsrum, kontorsplatser/co-working, mötesrum och företagsadress! Moderna co-working ytor med avgränsade arbetsplatser i nybyggda lokaler med högt i tak och inglasade kontorsrum. Mötesrum och stor lounge yta för nätverkande och erfarenhetsutbyten. Mötesrum och konferensrum Kontorshotellet har mötesrum med den senaste tekniken. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötes- och konferensrummen på alla våra kontorshotell. Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt på vår hemsida www.quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. Personlig service Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. Quick Office Mall of Scandinavia erbjuder både arbetsplatser, kontorsrum och fullutrustade konferensrum i modern miljö. Nätverkande Våra kompletta kontor har hög profil, personlig service och bra funktioner som underlättar och spar tid i din vardag. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö som inbjuder till nätverkande med nya samarbetspartners och affärsmöjligheter. Skräddarsydda kontorspaket Hos oss kan du välja det Kontorspaket och den servicenivå som passar din verksamhet bäst. I Kontorspaketet ingår alltid: – Reception med kund- och paket/posthantering – Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet – Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber – Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se – El, värme, fastighetsskatt. – Kontorsmöbler – Kaffe – Utskrifter och kopiering i sv/v och färg -Städning IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss och därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar. Säkerhet Genom vårt passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag kan du vara trygg på din arbetsplats. ANNONSERA I SOCIALA MEDIER

Fastighetsbeskrivning

Omgivning

I Sveriges största galleria finns ett enormt utbud av butiker, restauranger, caféer, biograf, livsmedel med mera. Här har även några av landets största företag valt att etablera sig med sin huvudkontor såsom SEB, Telia, Securitas för att nämna några. Allt i en toppmoden miljö med hög kvalité på material.

Kommunikationer

Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fri parkering i garaget i upp till 4 timmar.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
LokaltypKontorsrum 1 person
Storlek5m2
GatuadressStjärntorget 2
OrtSolna
HissHiss finns inte
Byggår (renoveringsår)2015
Lokalnummer518
Våningsplan av 0
Tillträde

Kontakt

Mattias Nyman

Uthyrare

0733607342

mattias.nyman@quickoffice.se

Address
Stjärntorget 2 169 79 Solna

Telefon

E-post
info@quickoffice.se