Stjärntorget 2

Unikt läge mitt i Mall of Scandinavia med över 200 butiker och restauranger som närmsta granne. Värmegarage i huset! Moderna och gemytliga lokaler.

Lokalbeskrivning

Möblerat kontor för upp till 6 personer!
KONTORSRUM/PRIVATE OFFICE Modernt kontor i trevlig atmosfär med plats för upp till 6 personer. Fint möblerat med skrivbord, ergonomiska stolar och förvaringsskåp. Här erbjuder vi olika lounge ytor i lugn och rogivande miljö. Perfekt för paus eller en mysig fikastund med grannen! FULL SERVICE KONCEPT Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, kaffe/te, wifi, frukost en gång i veckan, utskrifter och mycket mer. FRI ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR INGÅR Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem. NÄTVERKANDE OCH FRUKOST För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet! PERSONLIG SERVICE Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Hon tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt. MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns plats för 14 personer i styrelsesittning. I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off. HÖG SÄKERHET För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats mellan 06.30-23.00.

Fastighetsbeskrivning

Omgivning

I centrum av Arenastaden i Mall of Scandinavia finns Quick Office Workspace. Här erbjuder vi kontorsrum/privat office, coworkingytor och mötesrum i en unik miljö med hög nivå på design och miljöer. Närheten till kommunikationer, restauranger, shopping och några av Sveriges största företag gör att du kan arbeta i ett av Stockholms mest spännande och dynamiska workspace!

Kommunikationer

Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fyra timmars fri parkering i garaget.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
LokaltypKontor
Storlek25m2
GatuadressStjärntorget 2
OrtSolna
HissHiss finns
Byggår (renoveringsår)2015
Lokalnummer501
Våningsplan1 av 0
TillträdeEnligt överenskommelse

Kontakt

Mattias Nyman

Uthyrare

0733607342

mattias.nyman@quickoffice.se

Address
Stjärntorget 2 169 79 Solna

Telefon

E-post
info@quickoffice.se