Stjärntorget 2

Flexibel arbetsplats i öppen loungemiljö

Lokalbeskrivning

Coworking Flex
COWORKINGSPACE / KONTORSPLATS Private Desk Du får ett eget dedikerat skrivbord vilket innebär att du alltid arbetar från samma skrivbord och har möjlighet att lämna kvar material tex skärm på skrivbordet. COWORKING FLEX Arbete från ledig plats vid skrivbord, lounge eller annan tillgänglig plats. Platsen måste lämnas ren från material vid arbetsdagens slut. . FULL SERVICE KONCEPT Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, kaffe/te, frukost en gång i veckan, wifi, mötesrum, telefonrum, telefonhytter, utskrifter och mycket mer. FRI ACCESS TILL ALLA VÅRA KONTOR INGÅR Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem. PERSONLIG SERVICE Vår kontorsvärd bemannar vår reception och lär känna dig och ditt företag. Hon ger dig som hyresgäst och dina besökare ett personligt och professionellt bemötande. MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns plats för 14 personer i styrelsesittning. I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten. HÖG SÄKERHET För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats mellan 06.30-23.00.

Fastighetsbeskrivning

Omgivning

I Sveriges största galleria finns ett enormt utbud av butiker, restauranger, caféer, biograf, livsmedel med mera. Här har även några av landets största företag valt att etablera sig med sin huvudkontor såsom SEB, Telia, Securitas för att nämna några. Allt i en toppmoden miljö med hög kvalité på material.

Kommunikationer

Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fri parkering i garaget i upp till 4 timmar.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
LokaltypCo-working / Kontorsplats
Storlek4m2
GatuadressStjärntorget 2
OrtSolna
HissHiss finns inte
Byggår (renoveringsår)2015
LokalnummerCoworking plats
Våningsplan av 0
TillträdeEnligt överenskommelse

Kontakt

Mattias Nyman

Uthyrare

0733607342

mattias.nyman@quickoffice.se

Address
Stjärntorget 2 169 79 Solna

Telefon

E-post
info@quickoffice.se