Hyllie Eden

Vårt utbud

Effektiv arbete i uppkopplade rum

Här kan vi erbjuda kontorsrum i olika storlekar. För det lite mindre företaget har vi rum som passar 1–12 personer, för det lite större företaget finns möjligheterna att sitta och arbeta för 5–25 personer. Du kan alltid enkelt växla upp och ner i antal platser om behovet finns.

Boka visning Bli kontaktad

Lediga kontor Eden Hyllie

Hitta rätt coworking lösning

Här sitter du bredvid andra företagare som gillar variera sin arbetsmiljö och testa nya saker. Du gillar lite liv och rörelse, att möta andra människor från olika branscher eller nationaliteter. Du har tillgång till kontoret 24/7.

Boka visning Bli kontaktad

Detta ingår i våra coworking tjänster

  • Medlemskap hos Quick Office inklusive Quick Office AnyWhere
  • Tillgång  till kontoret 24/7
  • 30 % rabatt på mötesrum på alla av våra Quick Office Workspace.
  • Bemannad reception
  • Quick Office bjuder in till frukost, fika, lunch och AW
  • Hög säkerhet med larm och passagesystem.
  • Kaffe
  • WiFi

Välj mellan Private Desk eller Coworking Flex.

Private Desk Hyllie EDEN 3 100 kr/månad

Du får ett eget dedikerat skrivbord vilket innebär att du alltid arbetar från samma skrivbord och har möjlighet att lämna kvar material tex skärm på skrivbordet.

Coworking Flex Hyllie EDEN 2 500 kr/månad

Arbete från ledig plats vid skrivbord, lounge eller annan tillgänglig plats. Platsen måste lämnas ren från material vid arbetsdagens slut.

En långsiktig lösning

Office Large är lösningen för företag som vill ha egna kontorslokaler där mötesrum, toaletter och kök är enskilt, men samtidigt vill ha tillgång till en prickfri service som underlättar vardagen på kontoret.

Boka visning Bli kontaktad

Boka tid för inspirerande möten

Du hittar rum både för små enskilda möten till den stora biosittningen för 65 personer på vårt entréplan. Högst upp i fastigheten har vi två mötesrum till med direkt tillgång till den stora takterrassen, som är perfekt för en kortare kaffepaus eller avslutande mingel.

Boka mötesrum Bli kontaktad

Mötesrum

För enkelhetens skull

Teckna en företagsadress och få posten du behöver till någon av våra adresser. Kom förbi och hämta den eller få den vidarebefordrad. Villkoren är lika enkla som få, ingen bindningstid och tre månaders uppsägningstid.

Läs mer

Arbeta på Malmös modernaste mötesplats

Kliv in i nästa generation kontorsfastighet där ingenting har lämnats åt slumpen, bara för att du ska få en så bra dag på jobbet som möjligt. Vårt workspace Eden Hyllie är en upplevelse utöver det vanliga. Här finns välplanerade kontorslokaler och inbyggda digitala lösningar för olika behov i det moderna arbetslivet.
Nätverka och ta en lunch på terrassen med utsikt över Öresund innan du tar tåget från Hyllie Station till Malmö, Köpenhamn eller vidare ut i världen.

Boka mötesrum

Kontakta oss

Adress
Hyllie Boulevard 53
215 37 Malmö

Postadress
Businesscenter Eden AB
Drottninggatan 86
111 36 Stockholm

Ansvarig kontorsvärd
Hanna Gedda
+46 40 600 55 85
hyllieeden@quickoffice.se
 
Uthyrare

Anders Albrektsson
+46 790 98 05 85
anders.albrektsson@quickoffice.se