Workspace Västra Hamnen

Arbeta nära staden och världen

Quick Office Workspace i Västra Hamnen är perfekt beläget för dig som både vill ha tillgänglighet och mycket atmosfär. Med bara 800 meter till Malmö Central och 20 minuter till Kastrup kan du snabbt röra på dig när du vill. Högst upp i fastigheten hittar du vårt workspace med coworkingytor, kontor och utmärkta möjligheter att anordna konferens och event. Knyt kontakter och lär känna andra spännande medlemmar på våra oslagbara terrasser med havsutsikt.

Se våra mötesrum

Vårt utbud

Nya lokaler som inspirerar

Tillbringa arbetsdagen i våra coworkingytor med andra som också uppskattar nya inspirerande lokaler som lockar till kreativitet. Här ingår gott kaffe, tillgång till skrivare, scanner och kopiering. En kontorsvärd finns alltid nära till hands för att hjälpa till med praktiska saker och svara på frågor.

Kontakta oss

Rum med goda utsikter

Våra kontorsrum är ljusa, fullt möblerade och med härlig utsikt över Västra Hamnen. Hyr bara den yta du behöver och känn friheten att ta in eller ta bort en stol om ditt företag behöver.

Kontakta oss

Ta dina möten till nya höjder

Våra mötesrum i olika storlekar är som gjorda för lyckade och trevliga möten. Ta en paus på någon av våra takterrasser med utsikt över Öresunds vågor. Vi hjälper till att servera frukost, lunch och middag.

Boka mötesrum

Mötesrum Västra Hamnen

För enkelhetens skull

Teckna en företagsadress och få posten du behöver till någon av våra adresser. Kom förbi och hämta den eller få den vidarebefordrad. Villkoren är lika enkla som få, ingen bindningstid och tre månaders uppsägningstid.

Läs mer

Kontakta oss

Adress
Östra Varvsgatan 4
211 75 Malmö

Postadress
Kontorshotell 19 AB
Drottninggatan 86
111 36 Stockholm

Ansvarig kontorsvärd
Nadine Thore
+46 40 674 74 00
malmovastrahamnen@quickoffice.se

Uthyrare
Anders Albrektsson
+46 790 98 05 85
anders.albrektsson@quickoffice.se