Workspace Globen City

Söder om söder nära shopping och arenor

Ett stenkast utanför Södermalm ligger Quick Office workspace Globen City. Nära tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan, shopping och världsklassarenorna Tele2 och Avicii Arena. Du parkerar gratis under 3 timmar med tillgång till ladd-platser för elbilar i direkt anslutning till kontoret. Här sitter du i renoverade lokaler med allt som behövs för en lyckad dag på kontoret.

Se våra mötesrum

Vårt utbud

Sitt var du vill och gör jobbet

Här kan du sitta och arbeta i våra coworkingytor där delar du utrymme med andra företagare som uppskattar möjligheten till omväxling och gemenskap. Du har tillgång till kontoret 24/7 som medlem.

Kontakta oss

3 rum med utsikt

Våra kontorsrum finns i tre olika storlekar, för 1-2, 3-4 och 5-6 personer och då ingår allt praktiskt du behöver. Bygg gemenskap på våra nätverksträffar och frukostar med andra medlemmar på kontoret.

Kontakta oss

Lediga kontorsrum Globen

Fullt utrustade för lyckade möten

Vårt mötesrum är fullt utrustat i nya lokaler med plats för 2-6 personer. Här har du tillgång till whiteboard och TV-skärm och det finns möjlighet att beställa catering för den som vill.

Boka mötesrum

Mötesrum

För enkelhetens skull

Teckna en företagsadress och få posten du behöver till någon av våra adresser. Kom förbi och hämta den eller få den vidarebefordrad. Villkoren är lika enkla som få, ingen bindningstid och tre månaders uppsägningstid.

Läs mer

Kontakta oss

Adress till kontoret
Arenavägen 29
121 77 Johanneshov
 
Postadress
Kontorshotell 13 AB
Arenavägen 29
121 77 Johanneshov
 
Franchisetagare/VD

Alexander Csordas
08-447 11 72
globen@quickoffice.se
 
Uthyrare
Alexander Csordas
070-782 25 43
alexander@quickoffice.se