Workspace Mall of Scandinavia

Vårt utbud

Rum med premiumkänsla

Våra kontorsrum i Mall of Scandinavia har det lilla extra. Självklart är de fullutrustade och som medlem så ingår allt du behöver. Här har vi dessutom den senaste kontorsmöbleringen med ergonomiskt anpassade höj- och sänkbara bord och stolar för att göra arbetsdagen så bekväm som möjligt.

Boka visning Bli kontaktad

Lediga kontorsrum Mall of Scandinavia

Lösningen för dig på väg

Coworking passar dig som gillar frihet och har ett behov av att sitta ned och få saker gjort, men gärna i sällskap av andra. Du har tillgång till våra coworkingytor 24/7 och kan under kontorstid alltid räkna med en bemannad reception och en kontorsvärd redo att hjälpa dig.

Boka visning Bli kontaktad

Möten med internationell touch

Här kan du boka mötesrum för upp till 14 personer. Välj mellan två olika mötesrum: New York med plats för 2-14 personer eller London med plats för 2-8 personer. Välkommen att kontakta oss för bokning eller om du har frågor.

Boka mötesrum Bli kontaktad

Mötesrum

För enkelhetens skull

Teckna en företagsadress och få posten du behöver till någon av våra adresser. Kom förbi och hämta den eller få den vidarebefordrad. Villkoren är lika enkla som få, ingen bindningstid och tre månaders uppsägningstid.

Läs mer Bli kontaktad

Toppmoderna lokaler i Nordens största galleria

I Mall of Scandinavia, nordens största galleria, hittar du Quick Office workspace vägg i vägg med allt som ryms i Solnas stora centralpunkt. En god lunch, lite shopping på väg hem eller ett litet ärende – att arbeta mitt i Mall of Scandinavia ger dig bara möjligheter. Du hittar våra lokaler nära den stora entrén mot Stjärntorget, med pendeltågsstation Solna bara en kort promenad bort. Det går även flera bussar, spårvagn och för dig med bil är det nära E18, E20 och E4.

Se våra mötesrum Bli kontaktad

Kontakta oss

Address
Stjärntorget 2
169 79 Solna

Postadress
Kontorshotell 15 AB
Drottninggatan 86
111 36 Stockholm
 
Kontorschef
Helen Segerfalk
+46 720-19 03 73
mallofscandinavia@quickoffice.se
 
Uthyrare
Mattias Nyman
+46 733-60 73 42
mattias.nyman@quickoffice.se