Quick office använder cookies för att göra webbplatsen lite bättre för dig. Genom att fortsätta surfa runt här, så godkänner du användandet av detta. Läs mer här om du har frågor.

Quick Office Kista a:place

Den 1:a juni 2022 flyttar vi vår Kista-anläggning från Kistagången 16 till
Torshamnsgatan 27 i Kista. 

 

Om Quick Office Kista a:place

 

Fastigheten
Fastigheten ägs och förvaltas av Kungsleden och den genomgår nu en totalrenovering för att möta det framtida behovet av att vara mer än bara ett kontor och en arbetsplats. Stort fokus på trivsamma och hållbara miljöer och möjligheter till paus, avkoppling, nätverkande och möten. A:place omfattas såklart av Kungsledens övergripande hållbarhetspolicy. Dessutom är a:place hållbarhetscertifierad med LEED GOLD EB.

Kontorsrum & coworking flex
Här kommer att finnas kontorsrum för 1 person upp till 12 personer i samma rum. Vi skräddarsyr en kontorslösning som passar dig och ditt företag så att den blir så kostnadseffektiv som möjligt. Det kan innebära en kombination av flera mindre kontorsrum och coworking flexplatser för de medarbetarna som inte är på kontoret så ofta.

Mötes- och konferensrum
Givetvis erbjuder vi ett antal mötesrum i olika storlekar. Samtalsrum för 2 personer  till 20 personer i större mötesrum med den senaste videotekniken för digitala möten.
Behöver du prata ostört i telefon har du tillgång till ett flertal telefonrum.

Omgivning
Kista rankas som norra Europas ledande Science Park och många av Kistas företag är världsledande inom data och Telecom.
A:Place blir ett modernt och kontor på bästa läge i Kista med närmaste grannar IBM och Ericsson.

Kommunikationer
Beläget intill E4, pendeltåg och tunnelbana har Kista ett mycket attraktivt läge med närhet både till Arlanda och Stockholms innerstad. Inom området är avstånden korta och inga matställen, färdmedel eller service ligger längre än några minuters promenad bort. Från a:place promenerar du till Kista Galleri, med tunnelbanan och flygbussar, eller till Helenelunds pendeltågstation på 7 minuter. Parkeringsgarage finns i huset och i intilliggande fastigheter.

Service
Kista Galleria har öppet 10-21 varje dag. I gallerian kan du besöka 180 butiker och restauranger. Utöver detta finns ett brett serviceutbud med post, BVC, vårdcentral, tandläkare och mycket mer. Kista rankas som norra Europas ledande Science Park och många av Kistas företag är världsledande inom data och Telecom. Närliggande hotell med Scandic Victoria Tower och Kista Mässan.

Vill du också flytta hit?
Läs mer om vårt kontorshotell i Kista här. Är du intresserad av att hyra kontor här, kontakta vår uthyrare Evelina Lagerlöf för mer information och visning!
E-post: evelina.lagerlof@quickoffice.se
Tel: +46 76 7195355

 

VARMT VÄLKOMMEN TILL FRAMTIDENS ARBETSPLATS!