Kontorshotell Södermalm

Kontorsrum och Mötesrum på Arenavägen 29 vid Globen

Skräddarsydda kontorsplatser för ditt företag

Vi kan skräddarsy en unik kontorslösning för ditt företag och era specifika behov. Genom en bra arbetsmiljö kan du få arbetsro och fokusera på ditt företag.

Nätverka och skapa samarbeten

I våra moderna lokaler får du en trivsam arbetsplats som uppmuntrar till nätverkande mellan hyresgäster, för nya affärsmöjligheter och samarbeten.

Gratis parkering

När du vill hyra kontorsplats nära Södermalm erbjuder vi gratis parkering i 3 timmar, i direkt anslutning till byggnaden! Självklart finns det även tillgång till laddplatser för elbilen.

Hitta oss

Adress:
Arenavägen 29
121 77 Johanneshov

Ansvarig Kontorsvärd
Alexander Csordas
08-447 11 72
globen@quickoffice.se

Uthyrare
Alexander Csordas
070-782 25 43
alexander@quickoffice.se

Kontorsplatser nära Södermalm

På vårt kontorshotell Globen City finns kontorsplatser och rum för 1–6 personer. Välj mellan tre olika storlekar med 1–2, 3–4 eller 5–6 platser. Samtliga rum är fullt möblerade med skrivbord och sköna kontorsstolar. Våra rum är tillgängliga för både dig som hyresgäst och dig som har behov av kontorsplats då och då.

Virtuell kontorslösning

För dig som bara behöver en bra adress och en kontorsplats vid enstaka tillfällen kan våra virtuella lösningar vara en lämplig lösning. Välj fritt från vårt fullständiga tjänste- och serviceutbud – helt utan krav på en fast kontorslösning. Smidigt och enkelt.

Bra läge vid Gullmarsplan

På andra sidan Skanstullsbron hittar du vårt kontorshotell Globen City. Här kan du hyra kontorsplats nära Södermalm, med bra kommunikationer och närhet till bussar och tunnelbana vid Gullmarsplan och Globen.

Säkerhet och tillgänglighet

På alla våra kontorshotell har vi säkra passagesystem, larm och samarbeten med vaktbolag – allt för att du ska känna dig trygg och säker på jobbet. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till ditt kontorsrum eller kontorsplats dygnet runt, 7 dagar i veckan.