Coworkingspace -Where business takes off!

SE FILMEN OM BROMMA BLOCKS – HANGAR 5

Bromma Blocks Hangar 5

Nu byggs Hangar 5 invid Bromma Blocks. De smart planerade ytorna och de inspirerande miljöerna kommer att ge dig och dina medarbetare de bästa förutsättningarna för en effektiv vardag med hög trivselfaktor och möjlighet till spännande möten.

Inte vilken byggnad som helst

Hangar 5 byggs av NCC och kommer att vara inflyttningsklar i oktober 2021. Byggnaden ska klassificeras som ”excellent” enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM. Det är Europas ledande miljöcertifieringsverktyg för byggnader.

All tänkbar service

Servicen vid Hangar 5 är optimal. I huset öppnar ICA Maxi med apotek, näringsriktig lunchrestaurang och träningsmöjligheter och i samma kvarter finns ett hotell. Hela butiksutbudet i Bromma Blocks finns alldeles runt hörnet. Med ca 80 butiker, 16 restauranger, kaféer och det mesta du behöver ett stenkast bort ger Hangar 5 dig samma service som i city.

Oslagbara kommunikationer

Med Sverige och Stockholm runt hörnet!
Oavsett om man färdas med flyg, pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller cykel ligger Hangar 5 nära. Tvärbanans nya hållplats ligger i direkt anslutning till kontorsentrén.

Flexibilitet

När du vill du skapa förutsättningar för mer flexibilitet i din kontorslösning, sänka dina lokalkostnader samtidigt som du ökar servicenivån –  då ska du flytta till Quick Office Bromma Blocks.

Här finns arbetsplatser i öppna coworking ytor och mindre kontorsrum till den enskilda företagaren och kompletta kontorslösningar till företag med större lokal behov.

Vi erbjuder flexibla avtalslängder och korta uppsägningstider så att du snabbt kan växla upp eller ned beroende på marknadssituationen och antal medarbetare.

Mötesrum och konferensavdelning

Vi kommer att ha Brommas bästa mötes och konferensanläggning med stort fokus på inspirerande och trivsamma  miljöer.  Mötesrum med den senaste tekniken och rum för  2 upp till 60 personer i biosittning. Alla mötesrum kan bokas från 1 timme och uppåt.

Personlig service

Hos oss möts du av en bemannad reception, måndag till fredag från 08.00 -17.00. Den tar hand om dina besökare och  hjälper till med att bokningar/beställningar kring möten och konferenser, hanterar och brev, paket, bud och post. Allt för att förenkla för dig i din vardag.

Boka ditt nya kontor redan idag

Vill du vara säker på att just du och ditt företag kan flytta in här kan du boka ditt nya kontor redan idag. Kontakta Jessica Martinsson jessica@quickoffice.se