Östra Varvsgatan 4

Fantastiskt hörnrum med havsutsikt! Kontor där allt ingår och ni fokuserar på er verksamhet. Välkommen till coworking världen när den är som bäst!

Lokalbeskrivning

Kontorsrum för upp till 6 personer
FLEXIBELT OCH PERSONLIGT Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag, med möjlighet att snabbt växla upp och ner när det behövs. QUICK OFFICE ANYWHERE Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm, Malmö och Fuengirola (Spanien). När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i coworking miljö på alla våra anläggningar. Perfekt för dig på resande fot! FULLSERVICE KONCEPT Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, telefonrum, mötesrum, kaffe/te, WiFi, utskrifter och mycket mer. ARRANGEMANG/EVENTS Vi erbjuder olika typer av tillställningar, så som AWs, frukostmingel och andra typer av arrangemang. Ett bra sätt för dig att lära känna andra hyresgäster och grannar till kontorshotellet! PERSONLIG SERVICE Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Hon tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt. MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM Kontoret har flera mötesrum med plats för upp till 20 personer i det största. Mötesrummen är utrustade och är klimatstyrda för bästa arbetsmiljö och är trivsamt inredda för inspiration och glädje. HÖG SÄKERHET För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn.

Fastighetsbeskrivning

Omgivning

Stadsdelen Västra Hamnen började ta sin form under den europeiska bostadsmässan som hölls sommaren 2001. I anslutning med Västra Hamnen ligger Dockan. Området var från början ett industriområde men har under de senaste åren förvandlas till ett mycket trevligt område med både bostäder, företag och butiker. Västra Hamnen är bland annat känt för landmärket Turning Torso.

Kommunikationer

Quick Office Malmö Västra Hamnen ligger en kort promenad från Malmö centralstation i Västra Hamnens affärsdistrikt och endast 20 minuter till Kastrup.

Service

Vi ger dig som hyresgäst en hög personlig service och receptionen bemannas vardagar 8:30 16:30. Vi finns på plats för att underlätta din arbetsdag! Vi tar hand om dina besökare, hjälper till med bokningar, beställningar för möten och konferenser och är mer än gärna behjälpliga i den utsträckning vi kan! Vi hanterar din post och kan hjälpa till med paket, bud och annat för att förenkla för dig i din arbetsdag. Vi arrangerar även olika evenemang som frukostar och afterwork. I området finns gym, parkering, restauranger och närheten till havet.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
LokaltypKontor
Storlek27m2
GatuadressÖstra Varvsgatan 4
OrtMalmö
HissHiss finns
Byggår (renoveringsår)
Lokalnummer654
Våningsplan av 0
TillträdeEnligt överenskommelse

Kontakt

Anders Albrektsson

Uthyrare

+46 790 98 05 85

anders.albrektsson@quickoffice.se

Address
Östra Varvsgatan 4 211 75 Malmö

Telefon

E-post
info@quickoffice.se