Nu samlas Sveriges coworkingaktörer

En ny era för coworking:

Sveriges aktörer samlas för att bilda branschorganisation

Framåt

I en tid av snabb expansion inom coworkingbranschen, tar Sveriges ledande aktörer ett stort steg framåt. Den 25 april samlas över 50 företag i Stockholm för att diskutera skapandet av en branschorganisation för coworking och kontorshotell. Initiativet har vuxit från en enkel tanke till en konkret plan med en styrgrupp som leder vägen framåt.

För ett starkare samarbete och en tydligare röst

Bakom detta initiativ står Homan Tehrani, VD på Ioffice, som såg behovet av en gemensam plattform för att främja branschens tillväxt och utveckling. ”– Vi tror ju att det här är en framtidsprodukt i fastighetsmarknaden. Den kommer att växa sig större och då behövs fler aktörer som täcker en större yta och massa, så att fler slutkunder känner till att det finns något som heter coworking.”, säger Tehrani i en intervju med Fastighetsvärlden, som ser potentialen i att samla krafterna för att påverka branschen positivt.

Från vision till verklighet

Sedan Tehranis initiala samtal har entusiasmen för branschorganisationen bara vuxit. En styrgrupp har bildats med ledande företag som Ioffice, 7A, First Office, Quick Office och House Be, och tillsammans har de arbetat för att strukturera framtidens coworkingbransch. Målet är tydligt: att forma en stark röst och en enhetlig vision för coworking i Sverige.

Din chans att vara med

Om du delar visionen om en mer sammanhållen coworkingbransch, har du nu möjligheten att vara med och påverka. Kom och delta på den gemensamma branschträffen den 25 april på 7A Vasagatan, Vasagatan 28 i Stockholm. Ambitionen är att fler möten ska följa och att en formell bildning av branschorganisationen ska äga rum redan i höst.

Vill du veta mer? Kontakta homan@ioffice.se för information om branschorganisationen för coworking. Läs mer om branschmötet här.

Söker du kontorsrum eller coworking plats?

Få tillgång till inspirerande miljöer hos Quick Office.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden